Rle Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 treba da se oqpimo na neko pivo u park odemo ljudi ludi
Bata Trokrilni Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Novembar je najgori mesec za blejanje u parku.
crusader84 Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Najnepismenija najava koncerta koju sam ikad video. Ko da je pisao neki pecinko iz sela Pizdinci sa padina Babinog zuba. Nadam se da nije oficijelna. Poznato je da oni retko kad pišu najave u treznom stanju. Nego, mene više brine to što je koncert samo 2 dana posle Frubijevog rođendana, ako se ne istrezne...
LazaGNR Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Potvrdjena je i predgrupa REMEMBER TWILIGHT iz Nemachke. Nisam cuo za njih... Nego,Elldamar-e jel' ti jebote proveravas mail nekada (onaj na hotmail-u) ?! Kad ce one slike vec jednom majku mu njegovu...
Elldamar Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ne proveravam nikada haha Sad cju da proverim pa cju da ti odgovorim
BiserkaB. Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 хмм.. а цену карте рецимо да провериш, а нас удостојиш одговора, и да нам лепо кажеш где ће се карте продавати, колико, и по којој цени, тачно!
Justin Case Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 nije bitna cena,pare nisu problem...para nema
Bata Trokrilni Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Nemate pojma koliko me Haggard opušta.
Valtiel Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Lepo pise "plaHata". Edited September 7, 2008 by Euphorion
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Koga uopste boli kurac ko dolazi a ko ne na koncert ajde kazite nesto drugo majku mu kao ja npr:P
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Koga uopste boli kurac ko dolazi a ko ne na koncert ajde kazite nesto drugo majku mu kao ja npr:P ej ja dolazim sigurno... ma ima svima da stavim do znanja da dolazim,seme vam se ztrlo...
Bata Trokrilni Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Lepo pise "plaHata". Vidi stvarno.
Alex de Large Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 bash ih dugo nisam slushao, ali pre sam ih gotivio mozda i dodjem, zavisi od raspolozenja, i od cene
Nightfall Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Jel se jos ne zna kolka ce biti cena karte?
_powerslave_ Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 E na ovo se vala dolazi, ako budem imao problema sa kintom necu ni ici na Queen...Ima li neko neku skorashnju setlistu?
Angelystor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Idem na ovo ako nishta pametnije ne iskochi u medjuvremenu I ako je pristojna cena karte...i ako nemam neke obaveze oko faksa tad... Dakle mala vajda
Black desire Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Vredi videti, iako je bend nestao posle 2004, izdali sad album, ali potpuno nezapazeno...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Evo konacno da se i ja javim da vam kazem par stvari vezano za koncert Haggarda. Prvo predgrupa je sl. : Remember Twilight Drugo, cena karte je 1400din., trece prodaja karata krece od 1.oktobra. Karte ce moci da se kupe u Felixu, Eventim i Bilet Servis . VIP karte za galeriju ce i ovog puta biti u prodaji po ceni od 2000din, 25komada . VIP karte ce moci da se naruce preko : [email protected] ili bice u prodaji preko Eventimovog sistema, a bice deo ostavljen i u Felixu . Sve ukupno je u prodaji 500karata ! Sve sto vas zanima pitajte .
crusader84 Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Ako do koncerta tema ne bude prepuna cvltnog spama, teme/koncerta nije ni bilo! Nego, niko ne priča zašto će broj karata biti ograničen na 500. Slušam malopre na Metropolisu, kažu da je to iz razloga što će bina zauzeti pola sale.
Naragoth Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Nebi me cudilo! Cak se jos pitam ...gde ce svi oni stati tamo???? i ako se tih 500 proda ...bice extra!
Recommended Posts