FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ako bi mogli organizatori da navedu iz/sa kojih medija/sajtova itd su sve bili akreditovani novinari, da se ne cimamo da tražimo neke izveštaje/slike tamo gde ih nećemo naći... samo je bio akreditovan mondo .
crusader84 Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Još se ne izjašnjavaš kako je cert prošao finansijski? Samo reci jel da se nadamo da će da organizujete ponovo kad bude prilike? btw Posle certa Asis zamolio da slike i klipove koje imamo sa koncerta šaljemo njima na oficijelni sajt, Myspace, već gdegod, pa pošto je to čulo nas 5-6, evo ovde da prenesem.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 jebem li ga .... ne znam sta da mislim... smorili su me nesto, najneprofesionalniji bend sa kojim sam imao posla.... tesko cu ih dovesti ponovo . bas tesko.
José Luis Chilavert Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 jebem li ga .... ne znam sta da mislim... smorili su me nesto, najneprofesionalniji bend sa kojim sam imao posla.... tesko cu ih dovesti ponovo . bas tesko. Sta su tako lose uradili pa da zasluze tu titulu ?
Axeanosilas Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Sta su tako lose uradili pa da zasluze tu titulu ? Тражили паре. До последњег евра. Одмах! :)
Defunctus Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 jebem li ga .... ne znam sta da mislim... smorili su me nesto, najneprofesionalniji bend sa kojim sam imao posla.... tesko cu ih dovesti ponovo . bas tesko. Gori od WASPa?
Azaralena Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Eh, pretera ga, nemoguće da oni budu bezobrazni do te mere, Bleki je neprevaziđen! Zar ne?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ma brate koji bend je jos dosao u 21:15 ?!? Zamalo da bude otkazan koncert zbog njihove krivice... Blackie je MNOGO PROFESIONALNIJI od njih ! Ali je vece govedo naravno ... Ma opustite se ... moje neke poslovne stvari... bitno da ste vi uzivali u koncertu sve ostalo je zanemarljivo...
Telcontar Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Bilo je fantastichno, i pesmice i njihov zajebantski nastup. Ql totalno Za predgrupu; apsolutno nikakav utisak na mene ostavili nisu. Ali svima plavusha ultimativna...za ime sveta, crnka je ne-znam-koliko-puta lepsha od onog plavog rashtimovanog Pinokija sa ustima do Tokija...no dobro - o ukusima blabla..*crnka zakon Crna pevacica Haggarda <3 Jel ima neko celu set-listu po redosledu, ajde neko je iz publike valjda dobio koju dajte ovde.
crusader84 Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ja baš obratih pažnju, i iskreno, ne videh nijednu jedinu listu. Videh da su ovi pozadi imali note i to je to. btw Manu definitivno lepša, ali je Su imala zapaženiji scenski nastup, pa možda je zato ostavila jači utisak na neke. ma brate koji bend je jos dosao u 21:15 ?!? Zamalo da bude otkazan koncert zbog njihove krivice... Blackie je MNOGO PROFESIONALNIJI od njih ! Ali je vece govedo naravno ... Ma opustite se ... moje neke poslovne stvari... bitno da ste vi uzivali u koncertu sve ostalo je zanemarljivo... Asis reče da su imali neko manje čukanje u Rumuniji i da su toliko kasnili zbog zadržavanja od strane policije. I još reče da im je vozač dileja. Nisam sad razumeo da li je on baš i skrivio to, ali kaže da lik mnogo cima u vožnji, ne mogu da spavaju k'o ljudi, ili kad piju kafu, vrlo lako može da se dogodi da im šolja završi na faci.
Elizabeth Bathory Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Shta si ti josh chatkao s njima ,kazi nam kazi ,kazi ,ocjemo sveze tracheve
Totamealand Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ma brate koji bend je jos dosao u 21:15 ?!? Zamalo da bude otkazan koncert zbog njihove krivice... Pa ti si rekao da je kašnjenje bilo zbog sudara u Rumuniji, šta su oni tu krivi?
:matija Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Aj' kazi pravi razlog za kasnjenje certa. Ajde, ajde.
Elizabeth Bathory Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Frubi ja mislim da je bolje da nam kazesh zashto su te Hagardovci nasekirali, jer u suprotnom niko necje imati razumevanja zashto necjesh da nam ih dovedesh ponovo, a mozesh :)
crusader84 Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Jel bre neko sastavio tu set listu konačno? Ja stigoh da odslušam prvih 50-ak minuta sa onog WMA, i evo kako ide za taj deo... The Origin Tales of Ithiria Per Aspera Ad Astra In a Fullmoon Procession The Observer The Day As Heaven Wept The Sleeping Child Herr Mannelig btw Onaj Eppur Si Muove što je bio da se kupi na 'certu, jel bio limited edition ili osnovna verzija?
Totamealand Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Osnovna verzija, ali ipak sam srećan što je posedujem.
Naragoth Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) Ja sam Awaking The Centuries uzeo Edited November 27, 2008 by Naragoth
Recommended Posts