MissionVao Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Dobro bre Legacy sto ste ***** pa se ne javljate na email za VIP??
Fapril ethereal Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) ha, kupio karte!za mene i devojku! mogli su da se potrude malo oko njih! Gardijanima,Morbidima,Megadetu i jos nekima su lepo izgledale ...a ovo ,parce papira jebiga... koliko li ce ljudi doci,pitam se? plakacu kao picketina kad zasviraju In A Pale Moon Shadow i Lost! za mene ce ovo biti dogadjaj godine!samo da sve bude u redu! AJMO LJUDI!!!!! AND THOU SHALL TRUST THE SEEEEER!!!!!!!!!!!!! Edited October 20, 2008 by april ethereal
Bata Trokrilni Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 mogli su da se potrude malo oko njih! Gardijanima,Morbidima,Megadetu i jos nekima su lepo izgledale ...a ovo ,parce papira jebiga... Ti si izgleda prespavao koncerte u poslednjih godinu i po dana. Danas se samo ti parčići papira i štampaju. Vrlo su pogodni za slučajeve kada organizator hoće da isproba da li se isplati koncert, pa pusti karte u prodaju pre nego što koncert bude zvanično potvrđen (ne godvorim o ovom koncertu).
Fapril ethereal Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ti si izgleda prespavao koncerte u poslednjih godinu i po dana. Danas se samo ti parčići papira i štampaju. Vrlo su pogodni za slučajeve kada organizator hoće da isproba da li se isplati koncert, pa pusti karte u prodaju pre nego što koncert bude zvanično potvrđen (ne godvorim o ovom koncertu). pa u pravu si ustvari,nisam nesto posebno razmisljao o tome,mada sam pretpostavio...poslednji veliki koncert na koji sam otisao je Therion u decembru prosle godine koji je bio pun! i tu su stampali papire... ovo je potvrdjeno jos u septembru...a karte su pustili 1-og oktobra...ma zabole me ustvari! Feed the spark welcome to the land of dark death in all the centuries is what i left behind take my hand forggoten in the promised land death in all the centuries is what i left behind
Naragoth Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Eee Frubi bilo bi lepo od tebe,da za ovaj cert organizujes Meet&Greet Za nas troo fanove koji ce doci!
TopOfTheMorning Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Ne mogu da verujem da nece svirati Lost ...
Guest Kriki Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Eee Frubi bilo bi lepo od tebe,da za ovaj cert organizujes Meet&Greet Za nas troo fanove koji ce doci! Pitacemo frubija da prica sa bendom o tem.... p.s.: buahahahahhah by Pantera Ojdanic
Bata Trokrilni Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Ja bih se sa pevačicama Haggard-a ... Edited October 27, 2008 by LazaGNR malo kulturnije izrazavanje ;)
Милица Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Немам времена да сад читам целу тему... кад кажете ИПС, да ли се мисли на ИПС у Новом Саду? Не могу да верујем да су карте 1400, ја сам се спремила да дам 2000... Добро, ВИП кaрте су толико, али вероватно су већ продате до сад.... Ма, послужиће и ове "народске" Edited October 26, 2008 by Милица
Guest Kriki Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ima jos nekoliko vip karata...Pa eto ti prilika ako zelis da kupis...U Novom Sadu ima na svim mestima eventima, kao i cini mi se u Mungosu....Ne drzi me za rec, ali mislim da je to to... poz
Vlladimir Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Konačno se neko setio da dovede Haggard.
Bata Trokrilni Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Kupiću kartu za koji dan, hoću da vidim još jedan dobar koncert u SKC-u.
Sugar Overdose Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) dokle traje pretprodaja? i kakva im je setlista,zna li ko god? Edited October 28, 2008 by Foamy
Bata Trokrilni Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Kažu da je ovo: 1. Intro 2. Tales Of Ithiria 3. Per Aspera Ad Astra 4. In A Fullmoon Procession 5. Observer 6. The Day As Heaven Wept 7. The Sleeping Child 8. Herr Mannelig 9. De La Morte Noire 10. La Terra Santa 11. Heavenly Damnation 12. Final Victory 13. Upon Fallen Autumn Leaves 14. Prophecy Fulfilled 15. Eppur Si Muove ------------------------------------------- Bis 1: In A Pale Moons Shadow Bis 2: Awaking The Centuries
:matija Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Huh, ja cu za koji dan da pazarim kartu. Jedva cekam!
Fapril ethereal Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 nemo bez "Lost" da nam ih dovodis Frubi!
Valtiel Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Koliko karata ima jos u pretprodaji jerbo sam svorc jos neko vreme?
Defunctus Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Koncert u Zagrebu je otkazan zbog lose prodaje karata...svasta.
Elizabeth Bathory Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 ja pazarila kartu josh prvi dan kad su pushtene wooohoo jedva chekam
Totamealand Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Nadam se da se kod nas neće dogoditi isto. Odmah sutra kupujem kartu.
Totamealand Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Isteklo vreme za edit... Hteo sam da pitam u koje vreme počinje koncert, šta piše na karti?
_powerslave_ Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Danas dobih neke pare, tako da se karta uzima "u roku od shto pre to bolje", shto bi reko moj profesor...
Recommended Posts