:matija Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) ^ tako je, tako je Drago mi je sto je pomerena odluka, sutra kupujem kartu, ako ne i danas. Edited November 7, 2008 by Angrist.
BiserkaB. Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) ja imam kartu već neko vreme.. . . .ali ozbiljno strahujem da se otkaže. . . . jebote, znaš šta su rekli mojoj ortakinji u bilet servisu danas: da je prodato dosta karata, zašto bi se koncert otkazivao kada ima je ostala još jedna da prodaju??? to se možda odnosilo na karte koje se nalaze kod njih, a ne na one koje su još u opticaju na drugim mestima. . . . mislim, zbunjena sam samo. . . Edited November 7, 2008 by BiserkaB.
Novaliis Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Nema veze, mozemo svi da se ljubimo i grlimo, bice nam lakse.
:matija Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Pa da, to se odnosi samo na to jedno prodajno mesto. A ko zna koliko ih ima jos.
crusader84 Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) Who cares (mislim za ovo gde je koliko prodato), samo da koncerta bude. btw Ovo i ne izgleda tako loše (top 10 na sajtu Eventima)... 1. JEAN MICHEL JARRE 2. JAMES BLUNT 3. THE RESIDENTS 4. ALICE COOPER 5. HAGGARD + REMEMBER TWILIGHT 6. BIOHAZARD 7. NO SMOKING ORCHESTRA 8. NIGHTWISH (VOUCHER) 9. HLADNO PIVO - VAUČER 10. DŽA ILI BU (P.S. Nightwish je u Zagrebu, da se neko ne šlogira odma'... ) Edited November 7, 2008 by crusader84
Defunctus Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Uh,moram kupiti kartu za The Residents,dobro si postavio taj info. Btw...bilo bi cool da se odrzi Haggard,valjda sad krene ta prodaja...nemam pojma sta je sa publikom sa Theriona,oni su bili ciljna grupa ovog koncerta.
Druidess Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Pfff...ja znam josh 2 osobe koje tje kupiti sledetje nedelje...a koliko to menja bilo shta...ne znam.
BiserkaB. Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 pa možda i promeni. . . nikad se ne zna. . . tu dve, u nekom drugom gradu dve. . .dve po dve, prodaju se karte . .. (ah, ja i moja glupa nadanja. . . . )
José Luis Chilavert Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Dolazimo brat i ja , ali sad smo totalno tanki sa kintom . Nadam se da se nece otkazivati .
Kratkovidi Magarac Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 a samo nemojte da otkazete biohazard, posto vidim da je na slabijem mestu od haggarda
Elizabeth Bathory Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) ima da jurim ovog Princa da ga kisnem grozno ,da mu prenesem sve grozote koje nosim u sebi :) inache misim ljudi da se dzabe nadamo...al ajde ... Edited November 7, 2008 by Elizabeth Bathory
Masha Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Jao ljudi nemojte ovo da otkazujete! Ja sam bas htela da kupim u ponedeljak kartu tj. dve karte idem sa ortakom...a cula sam danas na 202-ci da ce koncert mozda biti otkazan,umalo me nije srcka strefila! Uh.samo da se ne otkaze,bilo bi velika steta...
Mari Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Iskreno se nadam da koncert nece biti otkazan. Ja znam jos nekoliko ljudi koji ce uzeti kartu u ponedeljak.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ja imam kartu već neko vreme.. . . .ali ozbiljno strahujem da se otkaže. . . . jebote, znaš šta su rekli mojoj ortakinji u bilet servisu danas: da je prodato dosta karata, zašto bi se koncert otkazivao kada ima je ostala još jedna da prodaju??? to se možda odnosilo na karte koje se nalaze kod njih, a ne na one koje su još u opticaju na drugim mestima. . . . mislim, zbunjena sam samo. . . Jbg. oni su jako neozbiljni , tek smo danas dobili izvestaj koliko je tamo prodato , i situacija je malo bolja , nisu nam slali izvestaje u poslednjih 7-10dana .... videcemo, malo je skocila prodaja za ovih par dana, mozda su stvarno ljudi cekali poslednjih 10-ak dana da kupe karte... Videcemo sta ce biti do ponedeljka/utorka, kao sto znate mi nikada nismo otkazivali koncerte zbog lose prodaje, ali nakon Legacy festivala situacija je skroz promenjena ... Meni licno najteze pada da razocaramo narod, a svi znate da i u najgorim mukama zelimo da se koncert odrzi, jer je to najbitnije u celoj prici ! Uradili smo preko 40-ak koncerata, i samo su 2-3 otkazana i to krivicom managera ne nas ! Tako da jos jednom da kazem da cemo uciniti sve da odrzimo koncert, pa videcemo sta ce ispasti u narednih 2-3 dana !
Bata Trokrilni Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Sad ispada da su svi ''hteli da kupe kartu'' i da znaju ''još nekoliko likova'' koji su hteli isto.
Totamealand Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Jbg. oni su jako neozbiljni , tek smo danas dobili izvestaj koliko je tamo prodato , i situacija je malo bolja , nisu nam slali izvestaje u poslednjih 7-10dana .... videcemo, malo je skocila prodaja za ovih par dana, mozda su stvarno ljudi cekali poslednjih 10-ak dana da kupe karte... Dobre vesti. Stanje se poboljšava...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Sad ispada da su svi ''hteli da kupe kartu'' i da znaju ''još nekoliko likova'' koji su hteli isto. a sto je najgore izgleda da tako i jeste ... meni telefon poludeo od kada je postala mogucnost da se otkaze koncert... videcemo...
Black desire Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Pa to je to, svi idu logikom da kupe kartu pred koncert negde jer su sigurni da nece biti rasprodat, bar ja tako, al sad kad je ovakva situacija idem oma u ponedelnik i jos par coveka
crusader84 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 a sto je najgore izgleda da tako i jeste ... meni telefon poludeo od kada je postala mogucnost da se otkaze koncert... videcemo... Pa ja odmah rekoh da se mnogi još finansijski oporavljaju od Tarje (sigurno ima bar 100 ljudi koji su bili tamo i koji hoće na ovo), Queena takođe... u tih par dana oko Haggarda su i Gary Moore, Biohazard, Luda Muda, Ladno Pivo, ubrzo posle i Alice Cooper, ne kažem da ima mnogo ljudi koji će baš na sve ovo, ali eto meni su npr "must go" Haggard, Moore i Cooper, a trenutno imam para samo za jedan, pa sam mislio da čekam da vidim zašta će prvo da krene neko deljenje. Ima tu i ovoga što reče Black desire da su ljudi opušteni jer misle da nema šanse da se rasproda.
Dragg Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 A mozda su ljudi opusteni jer ocekuju da ce biti otkazan, pa sto dzabaka da kupuju
LordHypnos Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 A ima i onoga da ljudi čekaju bednu platu sto godina ne bi li kupili 3 karte
Rle Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 shto bi ljud od svoje bedne plate koju cheka sto godina kupovao 3 karte !?
Recommended Posts