crusader84 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Da ne bi potrošio pare na gluposti.
LazaGNR Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Mogu i na pivo ...Luda Muda... Jos ja prvo mislio da si tako nesto lupio bezveze,a tek sam posle provalio da mislis na Madball Nego,ni ja jos nisam uzeo kartu za ovo,valjda cu imati kesa sledece nedelje...
Elizabeth Bathory Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 A mozda su ljudi opusteni jer ocekuju da ce biti otkazan, pa sto dzabaka da kupuju :)
Leona Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Au... nisam znala da je takva situacija! Evo potezem ovo dvoje ljudi sa mnom pa cemo valjda sutra kupiti karte. I dalje su 1400?
BiserkaB. Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) Jbg. oni su jako neozbiljni , tek smo danas dobili izvestaj koliko je tamo prodato , i situacija je malo bolja , nisu nam slali izvestaje u poslednjih 7-10dana .... videcemo, malo je skocila prodaja za ovih par dana, mozda su stvarno ljudi cekali poslednjih 10-ak dana da kupe karte... Videcemo sta ce biti do ponedeljka/utorka, kao sto znate mi nikada nismo otkazivali koncerte zbog lose prodaje, ali nakon Legacy festivala situacija je skroz promenjena ... Meni licno najteze pada da razocaramo narod, a svi znate da i u najgorim mukama zelimo da se koncert odrzi, jer je to najbitnije u celoj prici ! Uradili smo preko 40-ak koncerata, i samo su 2-3 otkazana i to krivicom managera ne nas ! Tako da jos jednom da kazem da cemo uciniti sve da odrzimo koncert, pa videcemo sta ce ispasti u narednih 2-3 dana ! e pa to je onda dobro. . . pomno cu cekati vesti. @+Leona+ : da, mislim da su i dalje 1400 kupuj sto pre! Edited November 9, 2008 by BiserkaB.
Милица Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Jao, jebem vam sve... Nisam bila na netu vec neko vreme, i kad sam cisto iz dosade uzela da prelistam ovu temu, dobro sto mi nije pozlilo... PA NEMOJTE OTKAZIVATI, AAAAAAAA!!!! Ja sam kupila kartu pre neki dan, nisam imala para do tad, eto nadam se da sad ulazim u pozittivinu statistiku... Mislim da su u prevu svi ovi koji kazu da je masa opustena jer kao nema sanse da se koncert rasproda. U svakom slucaju, steta... Taj bend je pravi biser muzicke scene, i umesto da se ljudi otimaju za karte, dogadja se ovo, da, cak i ako se odrzi, to ce da bude onako jedva izgrbavljeno. Zalosno...
Mari Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Jos ima nade, jos ima nade... @Leona: 1400 je karta.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Ok narode, pala je odluka: KONCERT CE SE ODRZATI ! NEMA OTKAZIVANJA ! Kada dobijem mail tipa : "recite nam sta se dogadja da kazem drugarici danas dolazi place" , sta ja da kazem ?!?! Molim vas PROSLEDITE SVIMA OVAJ MAIL ili obavestite sve ljude koji planiraju na koncert da ne brinu ! KONCERTA CE BITI ! 19.11.2008- SKC, VELIKA SALA Cena karte : 1400din BILET SERVICE, EVENTIM, FELIX ! OD SUTRA KARTE I U SKC-U ! A I BILBORDER STIZE U SREDU 1!!! POZDRAV I VIDIMO SE NA KONCERTU !!!
Leona Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 E kul Evo imate danas +3 prodate karte, jos sam ja uzela nekih 7-8 flajera iz felixa i delila usput Ostalo mi jos 2 to cu sutra da okachim na oglasnu tablu u skoli. Aj sad zauzvrat da mi "neko" lepo kaze jel sme da se unosi foto aparat?
crusader84 Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 E upravo i Džet reče na radiju. Jej.
Grobodan Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Hoce poskupljivati karta na dan koncerta? Dekintiran sam skroz...
Uruk Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Sunce mu poljubim pa vi iz Legcyja niste normalni!!! Svaka vam cast. Gde bih mogao da uzmem neke plakate da izlepim po faxu, ili neke flajere, ...
Totamealand Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 To mi kaži!!! AAAAAAAA, HAGGARD!!!!!!!!! Tek me je sada stigla groznica!
BiserkaB. Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 FRUBI!!!!!!!!!! CARE!!!!!!!!!!! pa kako da ti se oduzim za ovo!? :):) TOOOOOO !!!!!!!! HAGGARD!!!!!!!!!!
vudun Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Ok narode, pala je odluka: KONCERT CE SE ODRZATI ! NEMA OTKAZIVANJA ! Драго ми је да сте успели у подухвату. Евентуално отказивање и овог концерта би нам тотално урушило кредибилитет. Kada dobijem mail tipa : "recite nam sta se dogadja da kazem drugarici danas dolazi place" , sta ja da kazem ?!?! Ништа. Такви емо мејлови се игноришу.
Fapril ethereal Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 e fala kurcu i svetome Petru...
Sale B.C. Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 e sad se već ozbiljno razmišljam da dođem
LazaGNR Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 ja sam na spejsu izjavila da ko god kupi kartu dobije gratis poljubac od mene hahaahhaha Ako SKC bude rasprodat...najebala si (shvati kako oces )
Bata Trokrilni Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Ne, ja sam najebao ako me ona dohvati.
Elizabeth Bathory Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 (edited) Nachichu te Princu,meni josh niko umakao nije :) Edited November 11, 2008 by Elizabeth Bathory
:matija Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 evo nekih listi, da zacinimo temu: in a fullmoon procession the observer herr mannelig in a pale moon's shadow per aspera ad astra the day as heaven wept origin of a crystal soul prologue (from "tales of ithiria" ) prophecy fullfilled eppur si muove heavenly damnation all'inizio e la morte the final victory awaking the centuries ovo je sa nekog festivala: The Day As Heaven Wept Per Aspera Ad Astra The Observer In A Pale Moon's Shadow Herr Mannelig Awaking The Centuries Eppur Si Muove
Guest Kriki Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 SVAKO KO DODJE NA KONCERT DOBICE ILI NEKI PLAKAT SA PRETHODNOG KONCERTA ILI SA HAGGARD-a, ILI NEKU NALEPNICU!BUDITE BRZI! poz
Elizabeth Bathory Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 okej chovek mi je uzeo foru nishta od poljubaca ...
Recommended Posts