Jump to content

Recommended Posts

Posted

има ли начина да се из хисторија обрише само један сајт?

Ono dugmence za podešavanja > History > levo od vremena posete sajtu se pojavi polje kada pređeš kursorom > označiš šta hoćeš > Remove selected items na vrhu

Posted

Još bolje, staviš da se sve briše pri isključivanju programa i gotova stvar. Nema igranja sa sudbinom.

• 3 weeks later...
Posted

Google počinje da komplikuje stvari koje su odlično funkcionisale. Prvo što je zasmetalo je nebuloza sa YT-om (promena kvaliteta i veličine ekrana), sada je potrebno po dva ili tri klika za akciju od nekadašnjeg jednog. Onda Apps govno u Chrome-u koje se, srećom, lako isključi, a imalo je isti efekat kao prethodni problem. Sada su sličnu stvar napravili na Gmail-u, ne može da se pristupi kalendaru, mapi i tako tome iz linije koja ja bila gore, nego klikom na Apps. Jebao ih i dizajn i priklanjanje ideji funkcionalnosti koju nudi Windows 8.

Posted

imam neki UC browser, super radi, sve je to lepo, al sam naviknut na Guglovo govno

kakva je Opera mini na Androidu? uskoro bi trebalo da se pojavi za WP8

• 1 year later...
Posted

jel jos nekom krenuo da brljavi google chrome? meni izgleda juce odradio neki apdejt i od tada su krenuli problemi sa rezolucijom i ostrinom prikaza slova

• 2 months later...
Posted

Je li još neko ima problem sa gledanjem 1080p klipova na tjubu? Framerate opada nenormalno, odem u task manager kad ono cpu na 100%, ne znam koji mu je kurac, na exploreru i mozili normalno pušta 1080p, čeprkao sam po netu vidim uglavnom pišu da treba da se uncheckira onaj hardware acceleration ali i posle toga ista stvar.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...