Sinstrel Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Kada bi ovaj browser imao sve sto ima i firefox odnosno kada bi firefox bio brz kao chrome... e to bi bas bilo lepo. Koristim oba.
Sinstrel Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Nema sve... odnosno nema one na koje sam navikao.
Simadin Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Vidim da cu i ja da predjem na Chrome. Smorio se od Firefoxa, presao na Operu, uzasno me drka na facebooku, non stop prijavljuje errore i jede govna, majspejs uzasno sporo otvara. Samo jos kad bi postojao neki program sa kojim mogu da exportujem passworde i ta sranja izmedju browsera.
Baal Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Meni normalno radi opera na fejsu i spejsu, stavi novu betu pa probaj... Chrome nema valjani adblock i s toga mi je neupotrebljiv. A mislim da ne možeš da prebacuješ passworde sa Opere na Chrome, bookmarkse naravno možeš.
Sinstrel Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Meni myspace redovno kochi koji god browser da koristim. Dok ne pusti pesmu u playeru sa naslovne strane a onda radi kako treba... dok ne prebaci na sledecu pesmu i onda opet ukochi. Ne znam u cemu je problem.
Baal Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Problem je nakaradni dizajn myspace-a i puno govnjivih elemenata, trebalo je kao face da ne ostave mogućnost da se menja default izgled, tj. možda samo par tema, a ovako dok otvoriš nešto prođe trista godina. Edited August 22, 2009 by BaalBehrit
Sinstrel Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Hmmm ne znam koliko je to u pitanju. Imam 6 Mbit i dalje se sporo i traljavo otvara.
Simadin Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint `/ajax/addfriend.php’: A network error occurred. Check that you are connected to the internet. To dobijam skoro svaki put u Operi kad kliknem na jebeni submit necega na fejsu. Uspe mozda iz petog puta. Sa Chrome-om i FF-om mi se to ne desava. Cao ce. I da, ovo mozda zvuci debilno, ali nekako kada klikcem na linkove u Operi uopste nemam osecaj da sam kliknuo na link Edited August 23, 2009 by Simm A)))
voodoo_ Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 E to je istina. Zbog toga nisam mogao da se vratim na Operu duže od dva dana otkad sam provalio Mozillu pre sto godina. Mislim to je nebitna sitnica, al zbog takvih sitnica se menjaju browseri
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 http://www.yumetal.net/forum/topic/32180-opera-vs-firefox/page__view__findpost__p__2045562
Doom Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 SRWare Iron - based on the free Sourcecode "Chromium" - without any problems at privacy and security homepage chrome vs iron chromeplugins
Dragonhelm Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Мени је Гугл хром убедљиво најбољи и најбржи
Господин Граул Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Jbt. , evo sad sam provalio, konačno je izašla i verzija za Linux. Još samo da provalim kako da proradi flash...
kuruz Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Да ли постоји нешто попут Secure Login за Firefox за Chrome?
Night Prowler Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Ja sam Operu koristio godinama, i pre neki dan, kada je ceo dan bagovala, sam je izbrisao i instalirao Chrome... Mnogo se brze otvara i zatvara program, a ima i sve opcije koje sam koristio u Operi.
Sinstrel Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ja sam tek sad video (doduse pise New!) da je Chrome uveo extensions... juhu.
voodoo_ Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 http://www.chromeplus.org/ Koristi neko?
voodoo_ Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 vita jela zelen bor molim brzi odgovor
feyd Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 1 minute remaining. brb. niko ga ne koristi, kako mi se cini isti google chrome. krasno je sto se tockicem moze switchovati izmedju tabova, ali nije dovoljno dobro.
Morphy Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Od ovog trenutka prelazim na Google Chrom, a Mozilli neka je sa srecom. Baguje mi do zla boga u poslednje vreme.
Nisko_Se_Mazim Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 (edited) Nije los Chrome, ima interesantan i jednostavan interfejs, a prilicno je lagan i brze (ali nista drasticno) otvara stranice nego FF ( narocito bolje barata stranicama koje imaju Ajax ili Javascript) Ono sto mi se ne svidja je da je broj podesavanja prilicno bazican, da ne moze da se ogranici velicina kesa koliko videh, muci se sa otvaranjem nekih stranica kada je ukljucen proxy resolver a ekstenzije za FF jos uvek rulaju tako da cu ja ipak ostati na njemu FF jeste kocio dosta, ali to samo kada se koristi FB chat i slicna Ajax govanaca i to je cini mi se pocelo da biva drasticno od 3.5.6 update-a i nastavilo se sa 3.5.7, nova verzija FF-a 3.6 nema vise tih problema, pa ko jos nije uradio upgrade.... Edited February 10, 2010 by Full_Metal_Yakuza
Recommended Posts