Jump to content

Recommended Posts

Posted

Probaj probaj, ja sam bas zadovoljan sa novim FF :da:

Mislim, Chrome je ok ali jos uvek je to browser koji se razvija tj nije jos dostigao svoju zrelost

Ali kome ne trebaju ekstenzije i naprednija podesavanja - bice mu sasvim cool da koristi i Chrome :smile:

Inace, i FF moze da se ubrza - ima na netu upustava za tvikovanje pa ce onda brze da se otvaraju stranice ;)

Posted

Instalirah ga i ja na netbooku iz najjednostavnijeg razloga - ne zauzima mnogo mesta na ekranu, tj. nema mnogo toolbara, pa manje skrolujem. :haha: A inače, fino radi. :smile:

Posted

Strašno me je nerviralo kod FF-a što je kočio fb chat, sad ću dati šansu 3.6 verziji, samo zato što je skrolovanje u chrome-u napor za oči, a na ff-u ide kao u senfu. :haha:

Skini Smooth Scroll ekstenziju za Hrom.

Posted

Hmm evo instalirah, ali nema nikakve promjene u skrolovanju pri pritisku na sredni taster miša. Ne znam kako da objanim, ono kad klikneš na kolutić pa pokretima miša skroluješ. Meni je to bitnije jer ga više koristim.

• 8 months later...
Guest Шејтанов Чобан
Posted

После коришћења гомиле браусера овај се дефинитивно најдуже задржао на мом компу.

Guest Administrator
Posted

Jedina stvar koju ne volim kod Chromea ( a nisam ni siguran da li su ostali browseri ispravili to jer ih nisam davno koristio ) je kad ocete da posle reinstalacije sistema importujete exportovane bookmarkse , on vam ne stavi stavi sajtove koje ste postavili na bookmark bar nego morate opet ispocetka da ih redjate.

Posted

Stavlja ih, ali ne exportuješ bookmarks već ih syncuješ sa Googleom u opcijama browsera i posle ih normalno stavi gde treba kada ih vraćaš.

Guest Administrator
Posted

Meni se deshava da mi se Download lokacija vrati na default kad mi se crashuje Chrome .......bezveze. Svaki put moram da podesavam u opcijama da mi menja DL lokaciju.

Guest Administrator
Posted

Meni se deshava da mi se Download lokacija vrati na default kad mi se crashuje Chrome .......bezveze. Svaki put moram da podesavam u opcijama da mi menja DL lokaciju.

• 8 months later...
Guest c1k4_ml3kc3
Posted (edited)

Како се појавио, тако га користим и још увек нисам зажалио. Првенствено сам га користио због Flash апликација на фејсу, али обрисао сам фејс одавно но начин на који Chrome ради је за мене најбитнији - брзина и мали простор заузимања рам-е.

Edited by c1k4_ml3kc3
Posted

А иначе га палиш/гасиш свачи час, па је то битно у животу. :bigblue:

Све што нема Ad-block је неприхватљиво, бар што се мене тиче. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...