necko Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Ja za to koristim Speed dial 2. Evo kako izgleda kod mene http://imgur.com/cPOhpAo
necko Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Pravo da ti kažem nisam ni obratio pažnju na to, a i ne znam kako izgledaju novije verzije Opere, nikada je nisam podnosio
Dead Man Drinking Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Ova nova (verzije od 15 pa naviše) je ista ko hrom. Zato i ne valja ničemu
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Meni hrom prso skroz. Periodicno mi zakoci ceo racunar totalno pa moram da cekam ceo minut da se otkoci. Ne radi ni mis ni tastatura, nista, nista, nista. Vidim po forumima da je to globalni problem samo sto kod njih ukoci totalno pa moraju da resetuju komp dok meni samo proradi posle nekog vremena.
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 2 giga. Nemoj mi samo reci da mi za jebeni browser treba 10 giga. Koliko mi treba onda za neka druga sranja?
sale 3sm Larry Flynt Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 hmm da...jos ako je win 7 i imas jos nesto od procesa upaljeno, onda je definitivno premalo rama u pitanju.
Talvi Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 нашао сам сјајну екстензију - Awesome New Tab Page када се отвори нова картица, могу да се трпају странице које хоћеш, да им се мења величина, изглед... овако сам ја подесио: http://www.dodaj.rs/...uRmcq7/antp.png i Firefox tako prikazuje u novom tabu najčešće otvarane stranice, kod yumetala mi stoji "Error - yumetal.net forum"
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 PA kako je onda radio 2 godine bez sekunde zastoja? Sve strane otvarane u sekundi, a sada blokada. Evo pogledaj Google forum pa vidi koje ljudi imaju konfiguracije pa im ne radi nista tj. jos gore nego meni. Znaci stotine ljudi se od jula javlja sa tim problemom.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 jesi dodavao neke ekstenzije i addove?Najvise smrdi na premalo rama...jbg apdejti kurac palac, sve optereti dodatno sistem+sedmici treba minimum giga rama da bi uopste radio pristojno.
Live Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Jedna od opcija za rešavanje svih tih jebada je povratak na neku od prethodnih verzija. Ja sam to uradio i radi skroz dobro.
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Estenzije nisam, ali imam ono Ad blocker i onaj Kuruzov right klik add. Nista vise sem skroblera za last fm.
Јарослав Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Probajte ono što sam već pominjao - ukucajte chrome://plugins gore, idite na more details ili kako već piše u desnom uglu, pa na disable npapi ili disable ppapi, jedan uvek mora biti uključen. Meni je to pomagalo kod nekih problema sa Flešom, baš sa Tjubom. управо сам пробао ово, јер ми много иде на курац што ми сецка звук на клиповима када пребацујем на друге табове, али курца баба вечерала, није помогло мада, код мене стоји два пута НПАПИ за флеш плејер, нема ППАПИ
MissionVao Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 Za clipove koristi FF, ja nisam nasla bolje resenje do sad
kuruz Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 meni radi k'o sat, a to nisam ni pogasio samo apdejt na najnoviju verziju Dabl Fajr daj slike
Јарослав Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 ма мртви хром има built-in флеш плејер, па ни то срање не може да се апдејтује
BLAGOJE Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 dragon je chrome sa posebnim fles plejerom i fercera sve bez ikakve frke
Јарослав Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 сад ћу да испробам. иначе, ово говно све више и више багује. сада ми овај reply box приказује овако: и ништа од ових иконица не могу да користим, све мора ручно да се куца.
kuruz Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 klikni na to sivo dugme u gornjem levom uglu
Јарослав Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 ха у сваком случају ћу испробати ово Благојевог змаја
BLAGOJE Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 dragon je konza velesa,ne sjecam se kad sam bio zadovoljniji browserom u zivotu nabacis neki skin,i zaboravis
kuruz Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 samo Hrom imam brdo ekstenzija, ne bih mogao bez njih
Јарослав Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 инсталирао змаја, ово је перверзија Курузе, само увезеш при инсталацији све са хрома, раде екстензије без проблема
kuruz Posted September 12, 2013 Report Posted September 12, 2013 ne znam, korsitim Hrom na tri računara, na svim radi sjajno pizdim zato što ga nema za WP8, ne verujem da će Gugl uopšte uraditi za tu platformu
Recommended Posts