VoivodBG Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Dizajn za omot novog albuma!!! Grupa Partibrejkers otvorila je konkurs za dizajn omota novog albuma "Sirotinjsko carstvo". Svi zainteresovani mogu sto hitnije slati svoje predloge na e-mail adresu: [email protected] Quote
Мајор Гашпар Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/493447/Cane-Partibrejkers-u-Ostrogu-Pope-pojacajte-molitvu-za-Totenhem 1 Quote
VoivodBG Posted September 22, 2014 Author Report Posted September 22, 2014 ttps://www.facebook.com/skrticnjak Quote
Runner Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Najavljivani novi album Brejkersa jos nije izasao?? Jos ce na kraju ove Skrtice prije njih da izbace album. Quote
VoivodBG Posted October 4, 2014 Author Report Posted October 4, 2014 Valjda ih sputava izbor omota. Canetu se ne dopada nijedno resenje koje je dobio od fanova. A Skrtice navodno imaju vec pripremljen album... Quote
Runner Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Dobro zvuce Skrtice, kao Brejkersi samo mnogo prljavije i ogoljenije. Nisam isao na onaj njihov koncert u Domu oml. u oktobru, bio sam bolestan, pa ne znam kako je bilo. Quote
Berliner Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Slusao skrtice na konc.godine nekidan. Meni su ocaj, jedna pesma je dobra...cane se ne uklapa, kao da minimalno ucestvuje u kreativnom procesu. Quote
Zaki Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 (edited) Ima li neko informaciju kada će se pojaviti novi album? Najavljuju ga bezmalo već dve godine... Edited February 24, 2015 by Zaki Quote
Sreta Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Zaki svi znamo da si sluga rezima! Marija je majka bozija! Napusti katedru! Quote
Tag Hoya Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Bili su dobri juče u Temišvaru. Cane, po običaju, briljirao... Quote
Chicken Little 420 Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 nisam bio prvog dana, kazu da je kojot rekao, thank you bucharest :D Quote
Tag Hoya Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Za očekivati od narkomana... I ja sam bio samo juče... Imao je i Cane još momenata: "Ima li Madjara u publici?" i "Nisam znao da imamo obožavaoce u Africi" :D:D Quote
Runner Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Opština Novi Beograd organizovaće u petak 25. septembra, besplatan koncert grupe "Partibrejkersi" u Hali sportova. Kako navode iz ove gradske opštine, prijavljivanje za karte vrši se lično, u Servisnom centru opštine Novi Beograd, svakog radnog dana od 8 do 20 časova i traje do popune mesta. Sve informacije mogu se dobiti pozivanjem broja telefona Servisnog centra 011/785-0-785. Organizovanjem koncerta zaokružiće se niz različitih besplatnih zabavnih, kulturnih i sportskih dešavanja koje opština Novi Beograd sprovodi tokom letnjih dana, navodi se u saopštenju. Quote
Recommended Posts