Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dobro zvuce Skrtice, kao Brejkersi samo mnogo prljavije i ogoljenije. :)

Nisam isao na onaj njihov koncert u Domu oml. u oktobru, bio sam bolestan, pa ne znam kako je bilo.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Ima li neko informaciju kada će se pojaviti novi album? Najavljuju ga bezmalo već dve godine...

Edited by Zaki
  • 3 months later...
Posted

Za očekivati od narkomana... :D I ja sam bio samo juče... Imao je i Cane još momenata: "Ima li Madjara u publici?" i "Nisam znao da imamo obožavaoce u Africi" :D:D:D

• 3 months later...
Posted

CMpMlxIUEAEob8f.jpg

Opština Novi Beograd organizovaće u petak 25. septembra, besplatan koncert grupe "Partibrejkersi" u Hali sportova.

Kako navode iz ove gradske opštine, prijavljivanje za karte vrši se lično, u Servisnom centru opštine Novi Beograd, svakog radnog dana od 8 do 20 časova i traje do popune mesta.

Sve informacije mogu se dobiti pozivanjem broja telefona Servisnog centra 011/785-0-785.

Organizovanjem koncerta zaokružiće se niz različitih besplatnih zabavnih, kulturnih i sportskih dešavanja koje opština Novi Beograd sprovodi tokom letnjih dana, navodi se u saopštenju.