pirogen Posted October 16, 2020 Report Posted October 16, 2020 Cane,prva generacija pankera sa Novog Beograda,tacnije bloka 22.😉 Quote
sleazyrocker Posted April 11, 2021 Report Posted April 11, 2021 Sta se desilo ca gitarom koju je Johnny Depp svirao sa Partibrejkersima u SKC-u https://junkyardrock.blogspot.com/2021/04/sta-se-desilo-sa-gitarom-koju-je-johnny.html Quote
Bernard Panasonik Posted June 24, 2021 Report Posted June 24, 2021 On 4/11/2021 at 2:59 PM, sleazyrocker said: Sta se desilo ca gitarom koju je Johnny Depp svirao sa Partibrejkersima u SKC-u Moguce da je to bila gitara gitariste Pussycat-a, čini mi se da mu je Kara nadimak, sad je u NBG-u, tada je svirao drugu gitaru Brejkesima u jednom delu koncertu. Ima na youtubu verzija od 50-ak minuta, baci pogled da li sviraju istu gitaru. Quote
sleazyrocker Posted June 26, 2021 Report Posted June 26, 2021 On 6/24/2021 at 4:25 PM, Bernard Panasonik said: Moguce da je to bila gitara gitariste Pussycat-a, čini mi se da mu je Kara nadimak, sad je u NBG-u, tada je svirao drugu gitaru Brejkesima u jednom delu koncertu. Ima na youtubu verzija od 50-ak minuta, baci pogled da li sviraju istu gitaru. Jeste to je ta gitara pise u tekstu koji sam ostavio. Quote
Recommended Posts