lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Bila je vec tema,otvorio sam pre koju godinu,ali je ocigledno obrisana. Dakle,sta mislite o ovom bendu?Ja ih obozavam,sjajna mesavina Ac/Dc,Motorhead,juznjackog zvuka i punka (na prvom albumu,kasnije je taj punk izbledeo).Poslednji album "Get Some!" je nesto losiji od prethodnika,ali ostali albumi su stvarno sjajni.Meni licno je najbolji "High As Hell",rokacina do panja! Tesko mi je da se odlucim za neku omiljenu pesmu,ali izdvojio bih nekoliko:"You're Goin' Down","I'm The Man","Shoot First/Run Like Hell","Wrong Side Of The Gun","Go To Hell","Keep On Fuckin","The Bitch Just Kicked Me Out","Slow Movin' Train"... Dakle,svi koji vole sirovi rock n' roll,ovo je prava stvar! Inace,bend ima dva zenska clana,Ruyter svira lead gitaru,i imaju basistkinju (vec su promenili nekoliko,nemam pojma kako se ova sada zove). Quote
In The Flesh Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Od njih sam cuo samo jednu pjesmu i to prije nekih 7-8 godina.Ne znam ime....uglavnom na spotu neki kao guze ove dvije ribe iz benda. Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 (edited) Ona je na prva dva albuma svirala...ekstra riba,samo da ima manje tetovaza. Od njih sam cuo samo jednu pjesmu i to prije nekih 7-8 godina.Ne znam ime....uglavnom na spotu neki kao guze ove dvije ribe iz benda. To je pesma "Go Motherfucker Go" sa prvog albuma "Let Them Eat Pussy". Evo i spota: http://www.youtube.com/watch?v=_bUhLG0vMmI Evo jos jedan spot,za "Say Something Nasty": A evo i live pesme "Go To Hell",apsolutno sjajna stvar,jedna od mojih omiljenih. Edited September 11, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
VoivodBG Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Odlican bend, imaju jako prljave nastupe i sirove energije, bas pravi visoko oktanski rok en rol! Trebali su ove godine da izbace novi album pod nazivom Chinese Democracy, ali im je onaj pacer od Axel Rose-a pripretio tuzbom pa su ga izmenili u From Hell To Texas. Secam se da sam prvi put cuo za bend, kada sam na sony 1 igrao Rogue Trip (slicna je twisted metal-u) i to je bas picila pesma Snake Eyes, posto u to dobar nije bilo interneta, a i na berzi kod skc-a nisu imali sve moguce pirate, tek sam tamo negde 2004 slucajno pronasao album Say Something Nasty preko ortaka, i ubrzo sam se podsetio igre i potrazio ostale albume, ostatak je istorija kao sto bi rekli. Quote
oNe Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 davno sam ih slusao. Dobar bend. Quote
LazaGNR Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Trebali su ove godine da izbace novi album pod nazivom Chinese Democracy, ali im je onaj pacer od Axel Rose-a pripretio tuzbom pa su ga izmenili u From Hell To Texas. Prvo,pise se Axl Rose A drugo - nije pacer Quote
Draža Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Jel može mala pomoć? Imam samo prva dva albuma - Let them eat pussy i High as hell. Ako je neko voljan da postuje linkove za preostala četiri bio bih jako zahvalan. Inače sjajan bend. Quote
lemmy sixx Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 Nashville Pussy - Say Something Nasty http://rapidshare.com/files/85445977/Nashvill_nastyPussy.rar Nashville Pussy - Get Some http://rapidshare.com/files/85442293/Nashvill_getsome_.rar Quote
VoivodBG Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Lepa vest: supersuckers + nashville pussy 25. februar 2009. spremajte pare, bice skupo. verovatno oko 2000 din - minimum. Quote
lemmy sixx Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 Ne seri?!?!?!?Gde?!? Quote
VoivodBG Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Najverovatnije u skc-u. Cim dobijem novi info postavljam. Quote
dudi Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Lepa vest: supersuckers + nashville pussy 25. februar 2009. spremajte pare, bice skupo. verovatno oko 2000 din - minimum. Uzivo su stavrno jako dobri pravi prljavi RnR , dobro a sta skupo? Pa oni sviraju svugde po klubovima uglavnom . Quote
dr.lecter Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Dudi samo moras priznati da je bend izgubio odlaskom Kori jedno 80% vizualnog uzitka,ove nove basistkinje isto nisu lose ali ipak dje da nadjes nako dobru plavusu od 2 metra na danasnjoj skupotinji??? Quote
RNA Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 То и није толико тешко наћи, али кад се дода фактор да свира прљави Р'н'Р... е, то је већ проклети раритет. Quote
dudi Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ja sam upoznao ovu basistkinju al nije ni ona vise u bendu Quote
lemmy sixx Posted September 16, 2008 Author Report Posted September 16, 2008 Ona je valjda svirala samo na "Say Something Nasty"...ali to za Kori jeste istina,savrseno se uklapala u bend,pogotovo u tandemu sa Ruyter.Ove nove joj nisu ni blizu. Quote
VoivodBG Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Evo sta mi je rekla Karen Cuda povodom turneje sa Supersuckers-ima sledece godine: Yes, we will be in Europe 2009 together however I dont know any of the dates yet so I'm not sure where exactly it'll take us. I'm hoping you got it right and we WILL make it to Croatia! (pitao sam je i za Srbiju, a i za Hrvatsku jerbo bi isao i tamo da ih gledam) Keep your eyes peeled. You'll probably find out before I do. In fact, you may already have. Hope to ROCK for ya soon! Karen Cuda Bice pakleno! Quote
VoivodBG Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Nashville Pussy - Live In Hollywood (69:53 min.) Song Breakdown: 1. Pussy Time 2. Going Down Swinging 3. High as Hell 4. Piece of Ass 5. Come on Come on 6. Good Night For a Heart attack 7. She's Meaner Than My Momma 8. Go Motherfucker Go 9. I'm Gonna Hitchhike Down to Cincinnati and Kick the Shit Outta Your Drunk Daddy 10. One Way Down 11. Hell Ain't What It Used To Be 12. Hate and Whiskey 13. I'm The Man 14. Nutbush City Limits 15. The Bitch Just Kicked Me Out 16. She's Got The Drugs 17. Shoot First Run Like Hell 18. Lazy White Boy 19. Snake Eyes 20. You're Goin' Down http://rapidshare.com/files/158021728/Nashville_Pussy-Live_in_Hollywood-_DVD_-2008-0MNi.rar Quote
lemmy sixx Posted October 30, 2008 Author Report Posted October 30, 2008 (edited) Dobra svirka,dobra...klupska scena,adrenalin,rokanje...mnogo dobro.Zvuce poprilicno uigrano,gitare su prljave i nadrkane do bola...ma odlican live smek! Nego,je l' ima neko linkove za neki njihov video? edit:set lista nije dobro ispisana.Pre "I'm The Man" ide "Strutin' Cock" a ne "Hate And Whiskey". Edited October 30, 2008 by lemmy sixx Quote
VoivodBG Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Lepa vest: supersuckers + nashville pussy 25. februar 2009. spremajte pare, bice skupo. verovatno oko 2000 din - minimum. 25, februara koncert, datuma jos nema na njihovim sajtovima i myspace-ovima ali ce najverovatnije dodati u decembru ili januaru. Quote
salebghouse Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 ovaj live in hollywood je super,bas sad slusam Quote
VoivodBG Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Nista od Nashville... Bice samo Supersuckers... Quote
lemmy sixx Posted April 9, 2009 Author Report Posted April 9, 2009 Slabo...jako slabo...jos slabiji nego prosli album.Preslusao sam ga jednom,i bukvalno ni jedna jedina pesma upadljiva,ni jedna jedina pesma koja ce se zadrzati.Mnogo lose.Jedino sto se zadrzalo je ovaj odvratan zvuk dobosa i bas pedale.Uzas.Jako dugo nisam cuo ovako jadan zvuk bubnja. Dacu albumu jos jednu sansu,ali cisto sumnjam da ce se misljenje promeniti.Totalno razocarenje. Quote
Recommended Posts