Destructor Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 evo preslušavam novi album - up the dosage - oni kažu da su snimili svoj "back in black" solidno na prvo slušanje, ima par odličnih stvari, gledao ih u ljubljani predzadnji put kad su bili i spreman sam opet da bacim guzcu na put, al bi nekako volio da to bude beograd kad već ne može u prijedoru jebenom Quote
lemmy sixx Posted January 23, 2014 Author Report Posted January 23, 2014 Nisam ih pratio u poslednjih par godina.Overicu album svakako. Quote
Bourbon Princess Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Meni super ovaj novi, baš ga sad preslušavam. Samo skinuh neki sjeban fajl, uopšte nemam nazive pesama (???), ali mislim da se stvar zove Pillbilly Blues - ta mi je odlična. Quote
lemmy sixx Posted January 25, 2014 Author Report Posted January 25, 2014 Nista posebno,slabasno.Bolji je od prethodnika,ali i dalje miljama daleko od prva tri,pa cak i od Get Some.Ocigledno da su se skinuli sa droge i alkohola,podhitno vracanje porocima zarad kvalitetnije muzike! Quote
Destructor Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 meni su oni standardno dobri, jesu prva tri baš razbijanje al nisu ni ovi ostali za odbaciti Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2014 Author Report Posted January 26, 2014 From Hell to Texas je krsina,govno od albuma.Ni ovaj novi nije bog zna koliko bolji. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 to je kad ti se bend zove Nešvilska Pićka,i kad nakon šaketanja od 10 leta,poćne da lupeta ko bensa pićka po samaru. 1 Quote
Recommended Posts