boargutgrinder Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 a sad stvarno kako ovo dosad niko nije otvorio,a otvaraju se razna sranja . . . odma skidajte ovaj album Sermon of Mockery 1993 brutal death http://rapidshare.com/files/71621027/pyrex..._by_strigoi.rar imaju jos i Sistem ofthe animal iz 1997,los je mnogo kasnije u bend upada gitarista obituary-a i osnivaju bend catastrophic danas je iz org postave pyrexie samo 1 clan 2007 album age of the wicked poslusajte i Christ denied koji je uradio obrade na pyrexie na splitu sa abortedom http://www.mediafire.com/?zh94ntnycmy 25MB bolesno Quote
banedeathmetal Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 "Sermon Of Mockery" (1993) PREPORUCUJEM fanovima ranog SUFFOCATION (Effigy Of The Forgotten konkretno). Odlicno je! Quote
LetTheMetalFlow Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 http://www.mediaboom.org/397654-pyrexia-feast-of-iniquity-2013.html Quote
WIZARD OF GORE Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Ovaj bend je trebao da se raspadne posle prvog albuma Sve posle toga što su snimili je blagi užas.....btw. kakav je ovaj novi album? Da ne ispadne gubljenje vremena.... Quote
HeLLsarma Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Long standing New York death metal legends Pyrexia have returned with their newest and arguably most devastating album Unholy Requiem. The record, which will see a September 14th release date via Unique Leader, was recorded, mixed, and mastered at Subsonic Audio by guitarist Chris Basile and shows the band returning to their filthy, pulverizing, classic sound. Basile said of the album, “This album is definitely the band returning to its roots. It’s dirty. It’s raw. It’s punishing. It’s us. It’s a hungry Album and we fed it a strict diet of pain, sweat, and blast beats.“ Not to be dismissed as a simple throwback album however, Unholy Requiem shows that PYREXIA still absolutely dominate the brutal death metal sound that they helped give birth to. These 8 slabs of blistering, pulverizing menace show a band that are still still pushing themselves forward, determined to continue raising the bar for extreme music. This album with all of it's pummeling groove and signature riff laden violence is nothing less than pure sonic vitriol. PYREXIA have proven once again that they deserve every accolade and have further cemented themselves at the top of the brutal death pantheon. Unholy Requiem track listing - 1. Angels of Gomorrah 2. Blood to Ash 3. Moment of Violence 4. Path of Disdain 5. The Annointed 6. The Fall of Eden 7. Unholy Reqiuem 8. Wrath Pre-order bundles for Unholy Requiem and new tour dates will be announced in the coming weeks. Quote
Kumodraski Vo Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Moze moze.. Mada ja bih pre neki System of the Animal pt2.. Quote
HUMAN Posted July 15, 2018 Report Posted July 15, 2018 I ovo septembra meseca, može, može.. mada sam se ponadao da je Guy opet u bendu.. Quote
Koroviev Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Oženi se čovek, kaže vreme je krajnje bilo. Quote
HUMAN Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Kad vidim kapuljače prevrne mi se želudac (više), ali sreća te nije bend u pitanju, mada ništa spec. ova stvar, uveren sam da sam već čuo ove rifove.. Quote
Kumodraski Vo Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 I meni nista spec, mada ne znam ni sta treba ocekivati od benda vidis da non stop menjaju nesto clanove.. Quote
HUMAN Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 Eve novog https://deathgrind.club/albums/24567-pyrexia-unholy-requiem-2018.html Quote
Kumodraski Vo Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 NIje lose, poprilicno prljav bdm sa malo vise hc vokalima nego sa growlom. Vise je za sladokusce, nema tehnikalija itd.. Quote
HeLLsarma Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Pa Pyrexia i nikad nije bila tehnicki bend. Quote
Kumodraski Vo Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Bili su skoro pa Suffocation klon na ponekim albumima, nisam bas mislio na Gorguts tehnikaliju 1 Quote
HUMAN Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Upravo tako Vole, ovaj novi baš i nema mnogo veze sa fenomenalnim Sermon of Mockery, koji je nešto najbliže Suffocationu. Na novom prve dve pesme dobre, posle sve lošije, prljavije i dosadnije.. Ima na njemu ok delova, ali užasna produkcija i previše hc vokal totalno uništiše album. Quote
Demon Seed Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Skoro kao da si opisao Domination od MA haha 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Upravo tako Vole, ovaj novi baš i nema mnogo veze sa fenomenalnim Sermon of Mockery, koji je nešto najbliže Suffocationu. Na novom prve dve pesme dobre, posle sve lošije, prljavije i dosadnije.. Ima na njemu ok delova, ali užasna produkcija i previše hc vokal totalno uništiše album. Kome se svidjao System of the Animal postoji sansa da mu se svidi i ovaj, a meni je taj omiljeni njihov tako da puna kapa Quote
HUMAN Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Skoro kao da si opisao Domination od MA haha Skoro kao da si interesantan Da nemaš sličan problem.. btw Domination >>>>>>>>>>> cela Francuska BM scena i šire Quote
Kumodraski Vo Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 HUMAN ne zna de bije vise, sta yumetal uradi od postenog metalca.. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Humane, malo si ti dete za brata Hefesta. 1 Quote
Demon Seed Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 @HYUMAN Sve si lepo opisao, pocetak albuma kida, produkcija seljacka u odnosu na ABC, vokal isto core-y (Taylor xD) 1 Quote
HUMAN Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 Ne pratim, ali zaista! Od sredine album tek počinje da se zahuktava, I mean : Dawn of the Angry, This Means War, Caesar's i onda grandiozna završnica - Hatework!!! Produkciji ništa ne fali, malo modernija, čistija, ali meni čak i više odgovara nego Rasmussenova - elem, malo šupljikavo zvuči - znaš već koji . A core vokal neču ni komentarisat. @HYUMAN Ovo mi se svidža 1 Quote
Recommended Posts