WindrideR Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Slusa li ko ovaj bend, koji je, verovali ili ne, nastao jos 1989 godine?! To je jedan od mojih omiljenih doom bendova. Odmah posle Anatheme! Postave su se naravno vise puta menjale svih ovih goinda a u trenutnoj bass svira neki Chris Djuricic! Meni licno je The Knowing njihov najbolji album, mada su i 2 pre njega fenomenalna. Zadnji album je takodje keva, a moram da priznam da me je dvd razocarao. Mnogo je lose isproduciran a i sam njihov nastup je nekako... Imaju mnogo dobrih pesama, pa necu sada da nabrajam svoje favorite. Official site Official forum Quote
sunessence Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Иако нисам неки фан doom-a, ови ми се веома допадају! Amid It's Hallowed Myrth је мој вечити фаворит... Quote
Grobodan Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Sta znam, OK bendic mada nista da se userem, u tom melodicnom dumu radije biram Swallow the sun. Favoritni album - Pale Haunt Departure! Quote
banedeathmetal Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 ODLICAN BEND !!! Mada, nije bas da je 100% Doom Metal. No, sve pohvale! Quote
Valtiel Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Skoro pogledah The Novella Vosselaar - Live in Belgium DVD i jako su ubedljivi uzivo. Quote
זאבים Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Knowing im je najlepshi album od svih odista.. Poslednji album je zaokruzhio na prog brutalnoshcu, sa osvrtom na Opeth, na koji su oduwek i mirisali. ali Knowing je Knowing. Quote
WindrideR Posted May 7, 2009 Author Report Posted May 7, 2009 Uskoro novi album - Into Night's Requiem Infernal Track listing: 01. Into Night's Requiem Infernal 02. Eulogy for the Living Lost 03. Empathy's Greed 04. The Fifth Day of March 05. Lazarus Regret 06. I Hurt Those I Adore 07. The Harlots Lie 08. When Desperation Fills the Void Jedva cekam! Evo singla (valjda): Novembers Doom - Empathy's Greed (2009) Quote
manjane7 Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Ja sam ih skoro cuo po prvi put, i to tako sto sam ih video na doom:vs my space. Skinuo sam poslednja tri albuma i sada skidam celu diskografiju. Odlicni su... Quote
WindrideR Posted June 17, 2009 Author Report Posted June 17, 2009 Preporuka sa zadnjeg albuma.. DARK WORLD BURDEN!!!! VRH!!! Quote
Talvi Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 http://mediaportal.ru/mp3/156672-novembers...ernal-2009.html Quote
WindrideR Posted July 7, 2009 Author Report Posted July 7, 2009 Znaci, do jaja!!!!!!! Bas sam danas hteo da pogledam da li se pojavio album na netu! Skida se, skida se. Quote
WindrideR Posted July 7, 2009 Author Report Posted July 7, 2009 Preslusah 2x. Moracu jos koji, pa da dam neki konkretan zakljucak, mada mi posle tih 2 slusanja album deluje skroz dobro!! Quote
manjane7 Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Slusah album par puta, ali ne mogu jos da komentarisem nista... Nego jel ima neko vec pomenuti DVD The Novella Vosselaar - Live in Belgium, voleo bih da ga odgledam? Quote
WindrideR Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 Novembers Doom - The Novella Vosselaar: Live In Belgium (2008) Full DVD - Torrent DVD Rip - RS Isto, samo vece Quote
Milan Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Novembers Doom - Into Night's Requiem Infernal rapidshare Quote
Recommended Posts