Novaliis Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Izvini, ali tekst je super kad pomislis za koju svrhu su ga napravili Jeeeejiiii! Sad ti jos samo jedna sitnica fali - mlada Nije to problem. Vole one Srbe jer smo pravi muskarci
Милица Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Aha, onda super. Onda mozemo svi zajedno u Norvesku, ti i tvoji svatovi, a zenu ces vec negde usput naci... Ali obavezno da bude bogata, da nam obezbedi svima taj ledeni hotel!!! Nije poenta da odem u Norvesku a da se ne smrznem. :) To je kao da neko dodje u Srbiju a ne daju mu da proba sljivovicu
Novaliis Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Mada sam ja planirao neku seljancicu koja zna oko baste i to, ali nije ni ovo tako losa ideja. Ima tamo bogatijih usamljenih gospodja
Милица Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 (edited) ...sa imanjem na selu Zasto ne spojiti lepo i korisno? A koliko ja znam, tamo je selo u daleko boljem stanju kod nas (mada i kod nas ima dobrostojecih seljaka, jeste da su egzoticna vrsta ali ima ih...) Tako da moze biti bogata i ako je seljancica... Edited January 26, 2009 by Милица
Fapril ethereal Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Mada sam ja planirao neku seljancicu koja zna oko baste i to, ali nije ni ovo tako losa ideja. Ima tamo bogatijih usamljenih gospodja ne vole devojke Vikinge,zato sto su bekrije!
Novaliis Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ...sa imanjem na selu Zasto ne spojiti lepo i korisno? A koliko ja znam, tamo je selo u daleko boljem stanju kod nas (mada i kod nas ima dobrostojecih seljaka, jeste da su egzoticna vrsta ali ima ih...) Tako da moze biti bogata i ako je seljancica... Svaka ti je zlatna. Reseno je.
Brynhildr Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ahaha, pa eto.. mada džaba, ovo je metal forum, ovde svi pričaju skandinavske i vilenjačke jezike :) a čekaj, koji jezik razumeš? nemački ili turski? da, da, sigurno turski. xD Nemacki nabadam nekako... Ucim ga 4 godine i ono, snalazim se... Kad treba JA da pricam je nezgodno... Aj reci i znam, ali padeze/deklinacije i sl. u teoriji znam, al' da ja razmisljam o tome dok pricam - jao.
Prinzessin Tinea Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 razumem te s jedne strane... meni je sve trenutno na nemačkom (ispiti, predavanja) pa sam se navikla ...mada, jednako toliko mi je i turski u upotrebi :)
hypnos Posted January 27, 2009 Author Report Posted January 27, 2009 turski hehe,ima mnogo rijeci koje su slicne nasem jeziku
Prinzessin Tinea Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 lep je to jezik kada ga neko lepo govori... mada, ipak je nemački meni lično lepši
mara! Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 у марту полажем си-еј-и (енглески), и после тога планирам да га не проговорим до краја живота. иначе учим немачки, који волим, а и имаћу користи од њега, али не волим нацију, тако да јбг. и од марта, кад се ослободим јебеног енглеског, кренућу да учим руски.
Svart Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Koliko kosta polaganje CAE-a u danasnje vreme??
Sugar Overdose Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 blah,ja bih trebala to govno isto da polazhem ali hotju ipak prvo DELF (nadam se b1 ) jebeno me smara engleski -.-
Brynhildr Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Da, engleski poprilicno smara, zato planiram da odradim taj CAE i da ga se okanem.
hypnos Posted January 27, 2009 Author Report Posted January 27, 2009 ma ljudi zato uzmite i ucite njemacki kao mara i bice vam banja, da totalno unesete novu naviku
oʞɾoƃ Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) Haha, ja imam CPE, Grade A Sve se nešto zalećem da spremam DALF C1, ali verovatno ću tek sledeće zime, nema se vremena. Edited January 27, 2009 by Gojko
Svart Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ja sam jos pre 4 godine polozio FCE (kad smo vec kod ocena A) pa sam nesto planirao da preskocim CAE i polazem CPE ali nikako da se nakanem.
Novaliis Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Zasto svi pricate u nekakvim siframa?
Brynhildr Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 (edited) Gojko - U, jbt. Svaka cast. x) Ja cu stati sa Advanced-om. Mada je malo zajebano sto ce mi par nedelja posle biti prijemni, moram sve da pripremam... :/ A taj DALF je iz francuskog? @Varg: To su Kembridzovi ispiti za ljude kojima engleski nije maternji jezik. FCE - First Certificate in English CAE - Certificate in Advanced English CPE - Certificate of Proficiency in English Edited January 28, 2009 by Brynhildr
oʞɾoƃ Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ja sam jos pre 4 godine polozio FCE (kad smo vec kod ocena A) pa sam nesto planirao da preskocim CAE i polazem CPE ali nikako da se nakanem. Ne bih ti savetovao, sem ako baš ne moraš. Razlika je ogromna i između CAE i CPE, a kamoli FCE i CPE. Iskustvo u polaganju CAE bi ti bilo neprocenjivo. Ja sam se za CPE nakon položenog CAE spremao dve godine.
Novaliis Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Brunhilda, Odinova kceri, hvala na objasnjenju
Svart Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Verovatno si u pravu. To sam planirao kad polozio FCE pa sam se bas posvetio engleskom i islo mi je super a sad bi mi vec trebalo dosta podsecanja. Kontao sam da ustedim pare tako... ne znam videcu
hypnos Posted January 28, 2009 Author Report Posted January 28, 2009 Brunhilda, Odinova kceri i Gunterova zeno e dobro je sto ste dali objasnjenja za te skracenice jer ni ja nisam imao pojma sta znace
Recommended Posts