Генеральный Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 да и онда узнеш и дебагујеш шалтерушу, рецимо...
Routasydän Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 @Generalni: Milos Malic mi je bivsi kolega sa posla, zajedno smo sljakali neko vreme, strasno pozitivan lik
Routasydän Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 jeste, ali posle debagovanja je sve lakse :) I instaliram joj logmein u lobanju (da ne kazem mozak) i posle iman full control nad salterusom :)
Vresište Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 @varginja i gojko- malo mi je sumnjiva praktichna strana svadje oko definicije 'maternjeg jezika'. ista sumnja mi se javlja kada se kao merilo upuchenosti koristi deklamovanje taksativnih definicija. cenim da je bilo dovoljno samo rechi ja pod 'maternjim' konotiram to i to... sve u svemu i kod bi- multi- i ostalih lingvalizama, longitudinalne studije su pokazale da se uchenje jednog jezika na izvesnoj uravni znanja vrshi naushtrb drugog....i tako. ne trazhite reference, nemam vremena.
Routasydän Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 maternji jezik je jezik od metere ili ti majke, bratovljev jezik je jezik od brata, a govedji jezik je uzas koji kamiondzije jedu po kafancinama
Ајлин Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 ne voliš goveđi jezik? au bre vlado @varginja i gojko- malo mi je sumnjiva praktichna strana svadje oko definicije 'maternjeg jezika'. ista sumnja mi se javlja kada se kao merilo upuchenosti koristi deklamovanje taksativnih definicija. cenim da je bilo dovoljno samo rechi ja pod 'maternjim' konotiram to i to... sve u svemu i kod bi- multi- i ostalih lingvalizama, longitudinalne studije su pokazale da se uchenje jednog jezika na izvesnoj uravni znanja vrshi naushtrb drugog....i tako. ne trazhite reference, nemam vremena. a "varginja" je..? tačno ko?
Ајлин Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 a što varginja prvi put čujem?.. očigledno ima nešto što ne znam
hypnos Posted March 5, 2009 Author Report Posted March 5, 2009 izgleda da se prica da ste u vezi ti i Varg :)
Vresište Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 @deksi midnajt ranerka e jesi noob. clue ti je u textu iznad. dajesh previshe socijalnih skillova posterima ovdi. iako nemam uvid u razmenu technosti medju chlanovima foruma cenim da je minimalna.
hypnos Posted March 15, 2009 Author Report Posted March 15, 2009 ima li neko korisne sajtove sto se tice gramatike ,vokabulara i ostalih stvari?
Mistress Burzum Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 O chemu se radi sa Varginjom? @hypnos: Probaj http://www.languageguide.org/francais/grammar/
Ајлин Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 (edited) izgleda da se prica da ste u vezi ti i Varg tračevi? evo da demantujem molim vas nemojte više da širite neistine nije lepo... @matatrta na osnovu čega ti ceniš bilo šta?? e sad vidim. ovo je tema o jezicima. nisam pojma imala, izgleda da je ono ukrajinsko latinično i sa dve tačke iznad bilo nekad davno i u ruskom. zna neko tačno? Edited March 16, 2009 by eileen
Mistress Burzum Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 hvala burzumka ,odlicno je ovo Nema na cemu. Taman si me podsetio da obnovim znanje francuskog, pre neki dan sam iz dupeta izvlachila neke stvari da bih mogla jednom liku da odgovorim na pitanje xD
Footog Qpoos Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 pre neki dan si iz dupeta izvlacila neke stvari kako bi odgovorila nekom liku na neka pitanja?kapiram sta hoces da kazes,al stvarno ispade ovako smesno...
Fapril ethereal Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Nema na cemu. Taman si me podsetio da obnovim znanje francuskog, pre neki dan sam iz dupeta izvlachila neke stvari da bih mogla jednom liku da odgovorim na pitanje xD i ja ponekad iskoristim dupe na taj nacin..
Routasydän Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 pre neki dan si iz dupeta izvlacila neke stvari :blink:
Vresište Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 @matatrta na osnovu čega ti ceniš bilo šta?? retorichko pitanje? pre neki dan sam iz dupeta izvlachila neke stvari da bih mogla jednom liku da odgovorim na pitanje xD pod utiskom sam da vechina odatle vadi svoju argumentaciju... u svakom sluchaju ima istu upotrebnu vrednost.
..charlie.. Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Da li neko zna da li u Novom Sadu postoji skola finskog jezika?
Recommended Posts