Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skines Pimsleur-ov program za ucenje i resen problem plus je za Dz. Ja sam tako ucio ruski i spanski. Odlican je program, ucis kad ti odgovara i kao sto rekoh besplatan je. Ja ne vidim svrhu davanje para kojekakvim skolama jezika kad sve mozes sam. God bless the Internet :rockdevil:

Posted

To mogu i na srpskom, ali necu... Postujem madjare...

I daljeme zanima ako neko zna da li ima u NS-u skola finskog..,

ja mislim da nema...koliko znam,nema ni katedra za finski jezik na filozofskom...

• 5 months later...
  • 5 months later...
Posted

Сазнала сам да се у Београду одржава убрзан курс немачког језика, у трајању од месец дана, сваки дан по три сата наставе. Цена је око 19 000. Фали ми кључна информација - где? :haha: Anyone?

Posted

Mene isto zanima, pošto bih skoro od nule krenuo sa nemačkim, pa neki intenzivni kurs od dva meseca, čisto da mi malo olakša boravak tamo. Naravno, planiram da posle usavršim znanje pa da mogu i da radim u zemljama u kojima, jelte, govore nemački.

Posted

Haha. Nek' ti je sa srećom.

Bitno je samo koliko si ti spreman da učiš i radiš. Sa 2-3 sata dnevno, za godinu dana ćeš možda nešto i naučiti :haha: Ja priznajem da sam lenj, te nisam ni merodavan, ali zasita taj jezik traži mnogo vremena.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...