Fapril ethereal Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Na ovo ako ne padnes... hahahah tr00! ajzak baraba,bakalar,bakalar...
Sugar Overdose Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Zapravo, "ego odio linguam latinam", akuzativ je u pitanju A ni to "ego" ti zapravo ne treba, ali da ne serem više Toliko o mom znanju latinskog xD Upravo prevodimo Katula na casovima -.- Neki crknuti vrapci i sl gluposti... Umrecu -.-
amy_mccoy Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 ce ugovorimo nesto vec... Samo komsija, pazi da padnem u nesvest negde mekano
vudun Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Toliko o mom znanju latinskog xD Upravo prevodimo Katula na casovima -.- Neki crknuti vrapci i sl gluposti... Umrecu -.- Ma latinski je uzbudljiv i veoma muževan, lep, imperatorski jezik ... nisu mi jasni ljudi u gimnaziji koji su baš kuburili njime. Jeste da mu je gramatika teška, ali ako se na njoj redovno radi - to ne predstavlja neki problem. Ipak je on fundament indoevropskih jezika.
El Karnisero Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Mrtav jezik,koji ce mi.Bolje mi je da sam ucio satrovacki.
Sugar Overdose Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Bah,poenta je u tome sto mnoge mrzi da uce redovno glupi latinski -.- A pogotovo sto ga ne mozesh koristiti nigde. Opste je poznto da se jezik lakse uci ako ti mozes negde da ga cujes,da ostvaris neku konverzaciju i sl.
El Karnisero Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 ne rise. I ja to rekoh kad dade autogol.
oʞɾoƃ Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Upravo prevodimo Katula na casovima -.- Neki crknuti vrapci i sl gluposti... Umrecu -.- Hahahaha, joooj, znam to
Fapril ethereal Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Samo komsija, pazi da padnem u nesvest negde mekano ma k'o da je bitno di ces da geknes komsinka... sigurno neces pasti na tarabu ili beton...
jelchica Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Chek' i ja da postujem Studiram engleski, vec 6 god uchim francuski, znam poneshto od nemachkog Volela bih da izuchim taj dzerman i takodjeR norwegian, bash je kuLJ
Mistress Burzum Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Vjerica Radeta eres una mala muher e mentirosa, jo no save komo un ombre puedo amave, lele... hahahahahahahah :):)) Bože kako volim ovaj forum :D:D:D:D
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 hahahahahahahah :):)) Bože kako volim ovaj forum :D:D:D:D e jebiga ja sam seljak i znam samo engleski... a vi ste urbane ribe i znate po 28 jezika...toliko ste urbane da bi vam Luna Lu i Sergej Trifunovic pozavideli... a jel hocete da mi prevedete to? porfavoooooor......
Face Of Melinda Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) Savet odegledaj jednu epizodu spanske serije i sve ce ti biti jasno dzoking... translejŠn: VR je losa zena i lazljivica, ne razumem kako neki muskarac moze to da voli, lele (naricanje iz srpskog jezika) *MB... dodaj nesto i ti kada nas covek tako lepo hvali Edited September 14, 2008 by Face Of Melinda
vudun Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Vjerica, te odio! Tu non kjeres nunka en nada, aj radicalika es non muher ... porsupuestro ke si, bestiale senjorina Radeta.
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Savet odegledaj jednu epizodu spanske serije i sve ce ti biti jasno dzoking... translejŠn: VR je losa zena i lazljivica, ne razumem kako neki muskarac moze to da voli, lele (naricanje iz srpskog jezika) ti nemas predstavu koliko sam ja opcinjen tom pojavom... od njenog misticnog pojavljivanja u skupstini,ja ne mogu da spavam i kad nekako zaspim ona je tu...jos uvek me prate reci tih drevnih kletvi... ona je moja opsesija i morao sam da reagujem stavljanjem njene slike na avatar... veoma znacajna osoba pocetkom 21-og veka u Srbiji...
Face Of Melinda Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Pero porke sinjor April, kuanda jo mirava jo kjero muriende Majku mu sklanjaj to cudo, kada god je vidim najezim se, a ti si izgleda birao najjeziviju sliku... Sliku koja govori hiljadi jezika!!! mama teta Radeta kme....
Mistress Burzum Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) Hahahah e ovaj srpskošpanski je čudo xD por favor chicos y chicas, tranquilízense sino me voy a morir de risa :):) La puta madre jajajaja (smejanje na španskom) Samo da se zna, ja više volim argentinski španski pa njega i praktikujem Edited September 14, 2008 by Mistress Burzum
Face Of Melinda Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ja parlam samo onaj Kasandrin, on sigurno radi Pazi mene fascinira taj jezik, jer se strasno lako kapira dok ga slusas, mislim ono sto sam ja pokupila slusajuci jezik je mnogo veci nivo konverzacije, nego sto ga ima moj muz koji je zavrsio prvi nivo na servantesu, ali zato sa pisajem i gramatikom neam pojma.
Mistress Burzum Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ja parlam samo onaj Kasandrin, on sigurno radi Pazi mene fascinira taj jezik, jer se strasno lako kapira dok ga slusas, mislim ono sto sam ja pokupila slusajuci jezik je mnogo veci nivo konverzacije, nego sto ga ima moj muz koji je zavrsio prvi nivo na servantesu, ali zato sa pisajem i gramatikom neam pojma. Ne znam za Servantes puno sem da neću davati pare za te kurseve jer, koliko sam videla i čula, drže profesori sa moje katedre... Da nemam prilike privatno da ga vežbam moj bi španski danas bio tarzanija, a na faksu su nam 'ladno rekli da, ko hoće da uči da ga govori, treba da ode u Božidar Adžiju i tako te školice Horor. Mada, hoću da polažem za DELE diplomu, koja je jedna korisna stvar a nije kurs nego ispit oz znanka šp.jez. za one kojima on nije maternji.
vudun Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Ja parlam samo onaj Kasandrin, on sigurno radi Pazi mene fascinira taj jezik, jer se strasno lako kapira dok ga slusas, mislim ono sto sam ja pokupila slusajuci jezik je mnogo veci nivo konverzacije, nego sto ga ima moj muz koji je zavrsio prvi nivo na servantesu, ali zato sa pisajem i gramatikom neam pojma. Amas, basta! Tu mentiro Melinda, una mal ćikita!
El Karnisero Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Vjerica Radeta eres una mala muher e mentirosa, jo no save komo un ombre puedo amave, lele... Toliko o mom znanju latinskog xD Upravo prevodimo Katula na casovima -.- Neki crknuti vrapci i sl gluposti... Umrecu -.- Zanimljivo neko gradivo. Vjerica, te odio! Tu non kjeres nunka en nada, aj radicalika es non muher ... porsupuestro ke si, bestiale senjorina Radeta. Vjericu bin krejzi muher bat zi nunka bezuhen Kovin ajoj.
Fapril ethereal Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 aj opet da pitam... el imao neko iskustva sa audio-video ucenjem stranih jezika? trebalo bi nemacki da ucim...
Recommended Posts