marko.nocturne Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Kulni punk sastav koji je doživeo reunion skoro http://www.myspace.com/2minutamrznje ima li nekog od poštovaoca ovde? Zanima me kako vam se dopasa novi materijal, jer je stari demo KULT!!! http://www.myspace.com/2minutamrznje http://www.discogs.com/release/1309753
Теша Тешановић Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 stari demo je legendaran a ovaj novi album nisam slusao
marko.nocturne Posted September 15, 2008 Author Report Posted September 15, 2008 Ja nisam oduševljen novim albumom, mislim da je to nastalo u duhu svih ovih silnih reuniona do sada. Postava je skoro skroz promenjena, bar po onim informacijama koje ja imam.
Zaki Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Od starih članova u novoj postavi je jedino Sajla, koji sada svira gitaru i peva. U prvoj postavi je svirao gitaru i pevao prateće vokale. Prva postava je takođe bila četvoročalna, ali sa jednom gitarom (vokal, gitara, bas, bubanj). Nova postava ime 2 gitare (gitara+vokal, gitara, bas bubanj)... Ima li neko njihov 7" vinil "Došao je kraj"?
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Gledala sam ih poslednji put pre dva-tri meseca u NS-u...Bili su predgrupa Piterima i moram da priznam da su bili odlicni...Inace svirali su po kisi sto je naravno plus...
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 video sam ih u zadru,zaista odlican bend,bas ovih dana lsusam novi album,nije los uopste ono,neke pesme jedino su dosadne.
Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 video sam ih u zadru,zaista odlican bend,bas ovih dana lsusam novi album,nije los uopste ono,neke pesme jedino su dosadne. ablago tebi video si u zadru 2 minuta mrznje
Tomba La Bomba Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 (edited) Od starih članova u novoj postavi je jedino Sajla, koji sada svira gitaru i peva. U prvoj postavi je svirao gitaru i pevao prateće vokale. Prva postava je takođe bila četvoročalna, ali sa jednom gitarom (vokal, gitara, bas, bubanj). Nova postava ime 2 gitare (gitara+vokal, gitara, bas bubanj)... Ima li neko njihov 7" vinil "Došao je kraj"? Odlican bend. Taj 7" je izdao Gvido Obradovic ( frontmen Brainstorma ) za svoj No Time To Be Wasted Records, u okviru edicije Partizani U Akciji...2MM su bili Partizani u akciji vol.1 ( vol. 2 je 7" Solunski Front - Mali Svet , a vol. 3 je 7' Distress - Put U Raj ). Svaki od tih vinila je izdat u 200 komada a distrubuciju je radila firma Intermusic ( takodje u Gvidovom vlasnistvu ) Na zalost ja nemam taj vinil 2MM ( jer sam zakasnio sa narucivanjem ) ali imam Solunski Front i Distress ( ako je neko zainteresovan, vinili i omoti su u fenomenalnom stanju a raritet su samo takav ! ) Edited December 27, 2009 by Tomba La Bomba
sleep024 Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Tražim 2 minuta mržnje 7" singlicu, ako neko ima nek javi.
Recommended Posts