PentatonicHardcore Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Poz ljudi. Dakle bend postoji oko 2 god (mozda malo jace).Svira se autorski hard rock na srpskom (tj crnogorskom) jeziku. Band ima svoju MySpace stranu : http://www.myspace.com/pandorabend , pa kad imate vremena skoknite poslusajte pa shibnite neki komentar ovde kako vam zvuci i sl Quote
marko.nocturne Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Znaimliva muzika totalno! spot je FANTASTIČNO URADJEN!!!! A i stvar za spot je jebačka, samo.... voleo bih da čujem pesme u nekompresovanoj formi, ne na svim ovim service-ima... Quote
PentatonicHardcore Posted September 15, 2008 Author Report Posted September 15, 2008 Znaimliva muzika totalno! spot je FANTASTIČNO URADJEN!!!! A i stvar za spot je jebačka, samo.... voleo bih da čujem pesme u nekompresovanoj formi, ne na svim ovim service-ima... Thnx na iskrenom misljenju...a mozes da nas cujes (nekompresovane ) sad u utorak u Dangubi,sviramo na GBOB-u,i to osmi po redu.Zop Quote
Stormlord Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Momci ovo vam dobro zvuci. Mnogo Motorhead-ovski, svaka cast. Quote
Wild Child Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 bravo mijate.sto se ne prekrstite u mikica i pandora bend ? Quote
PentatonicHardcore Posted September 15, 2008 Author Report Posted September 15, 2008 Momci ovo vam dobro zvuci. Mnogo Motorhead-ovski, svaka cast. Hvala brate Na albumu ce pored onih 6 sa spejsa biti jos cetiri pesme od kojih dve treba opet da se snime i dve potpuno nove,malo vise prog pesme (Ratnik i Prevara).A valjda ce biti zavrsen...uskoro Hehe Sale...Ma to kad budemo postali "zvezde",onda ce se zvati Denis i Pandora i on ce da ide ispred nas 20 metara i kad ga budu intervjuisali on ce da kaze : "Ja sam Denis a ovo je Pandora",totalno Axl Rose-ovski onako hehe fora naravno Quote
PentatonicHardcore Posted November 25, 2008 Author Report Posted November 25, 2008 Pandora svira 8-og decembra u Blue Moon-u.Pocetak svirke oko 22h,za cenu nemam pojma,ne bi trebalo da je vise od 100 kinti. Vidimo se Quote
PentatonicHardcore Posted December 4, 2008 Author Report Posted December 4, 2008 Mala ispravka, svirka 8og decembra je otkazana.Svira se na istom mestu 15og decembra. Quote
PentatonicHardcore Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6m1RLvxZs14 http://www.youtube.com/watch?v=niyXWN0btxs...feature=related Quote
Speed_Dead Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 ee do jaj su vam pesme bas dobro ispalo , cenim pesme na srpskom.. Quote
PentatonicHardcore Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 Hvala puno.Pozz Quote
Speed_Dead Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 pogledao sam jos 16 puta one spotove na you tubu i strava je sve ,najbolje pewa onaj lik sto pewa speed... al i bubnjar i ceo bend je usviran za svaku pohvalu... ja neslusan nesto rock ,al ovo je do jaja! Quote
PentatonicHardcore Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 pogledao sam jos 16 puta one spotove na you tubu i strava je sve ,najbolje pewa onaj lik sto pewa speed... al i bubnjar i ceo bend je usviran za svaku pohvalu... ja neslusan nesto rock ,al ovo je do jaja! pa da,to je Denis (nas pevac).Kako ti se svidja kako je odsviran Speed?Malo smo zeznuli kraj,ali nije toliko strasno,to bi jedino promenio Quote
Speed_Dead Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 pa da,to je Denis (nas pevac).Kako ti se svidja kako je odsviran Speed?Malo smo zeznuli kraj,ali nije toliko strasno,to bi jedino promenio ceo snimak je do jaja ,mozda nije original ali je energicno za svaku pohvalu Quote
PentatonicHardcore Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 (edited) Pandora u drugom krugu Borbe Bendova (top 15) : http://www.youtube.com/watch?v=qYCmrAHYc3M...re=channel_page ,u pitanju je autorska pesma,a zove se zove Kockar Edited March 4, 2009 by PentatonicHardcore Quote
Blasphemer Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 paklene noci je odlicna pesma! samo napred momci Quote
PentatonicHardcore Posted March 27, 2009 Author Report Posted March 27, 2009 Hvala tebra ...a ja taman pomislio da je ova tema zamrla odavno,doduse nikad nije ni ozivela kako treba sledeca svirka ce verovatno biti 22og aprila u kuglashu jos dva klipa sa Borbe Bendova : Running Free,Iron Maiden cover - http://www.youtube.com/watch?v=gRBdLaDZqwc Ko to tamo peva,Azra Cover - http://www.youtube.com/watch?v=0mEw4IViDnE...feature=related Quote
Angie Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Sad izgleda i jeste zamrla :PPP zabushavash Mijate :PPP 1 Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Mijate,ne zapostavljaj fanove verne! Quote
PentatonicHardcore Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 Mijate,ne zapostavljaj fanove verne! Hehe,ma toliko je fanova i fanICA da je prosto nemoguce odbraniti se od istih,od toliko postova na temi mi se zavrti svaki put u glavi pa ne znam de cu pre vidim savladano je postovanje,napreduje se,ako ako uuuuuuuu strana broj 2 je otovrena,bice snega vidim ja ) Quote
Angie Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Hahaha kad biste se malo vise reklamirali mozda bi ih i bilo (((: Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Nemoj tako,moj prvi post je premijerno načeo drugu stranicu! Ja vec jedva cekam sledecu svirku! Quote
PentatonicHardcore Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 Hehehe,e Endji Endji,u pravu si,od sledece svirke sviramo svi goli i pocinjemo da prodajemo svoja tela udovicama,mislim da ce to biti odlicna reklama ) Andrea,ako ikada budemo pisali biografiju stajace da si ti imala tu cast da premijerno nacnes drugu stranu,IstorijskU ps- i ja jedva cekam svirku sledecu...u Dangubi Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Ou! Inace,Miki mi je poslao Intro vas i mogu ti reci da je skroz ok,nije jos dovrsen.Samo mi je nakako sam pocetak mnogo spor.Ne znam da li si cuo. Quote
Recommended Posts