Angie Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Hehehe,e Endji Endji,u pravu si,od sledece svirke sviramo svi goli i pocinjemo da prodajemo svoja tela udovicama,mislim da ce to biti odlicna reklama ) ja mislila na plakate, smaranje po spejsovima, fejsovima i ostalom :PPP al aj moze i ovo Quote
PentatonicHardcore Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 Ou! Inace,Miki mi je poslao Intro vas i mogu ti reci da je skroz ok,nije jos dovrsen.Samo mi je nakako sam pocetak mnogo spor.Ne znam da li si cuo. Odlicno zvuci,iako jos nije ni pola zavrsena!Dobro je sto je ubacio akusticnu gitaru ja mislila na plakate, smaranje po spejsovima, fejsovima i ostalom :PPP al aj moze i ovo Ma ima smaranja i na spejsu i na fejsu,samo izgleda ne dovoljno....eh ti prokleti plakati ) Quote
indistraktbl Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Odlicno zvuci,iako jos nije ni pola zavrsena!Dobro je sto je ubacio akusticnu gitaru Ne znam,nesto mi tu fali Ma ima smaranja i na spejsu i na fejsu,samo izgleda ne dovoljno....eh ti prokleti plakati ) trebali ste definitivno da dovedete onu Stivijevu da igra gola na bini. Quote
PentatonicHardcore Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Pandora sutra svira na Demo Masters-u,SKC Livingroom 20 h,200 din. Pozz i vidimo se Quote
PentatonicHardcore Posted May 29, 2011 Author Report Posted May 29, 2011 Aj malo da ozivimo temu,posto je do jaja mrtva Evo za sad dva snimka iz studija sa probe : Vrag (je stigao u grad) Keti pa ako neko ima da napise nesto,slobodno 1 Quote
Saša Grbić Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Nije loše. Vokal mi nekako ne leži, ali će to biti vjerovatno mnogo bolje odrađeno kad se bude snimalo onako kako treba. Quote
Recommended Posts