voodoo_ Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Igra treba da izađe ovih dana i sve govori da će biti jak konkurent World of Warcraftu, a naleteo sam na ovaj klip, sav je zajebantski Idu scene iz igre na kraju...
Elldamar Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 (edited) Fantastichno....imao sam srecju da probam par sati ovoga...fenomenalno...naravno,sad cje WoW-ovci da pljuju po grafici,bagovima i tako tome,zato recimo da sam igrao BETA verziju ( BETA verzija WoW-a je bila tri puta gora )! Konachno imamo pravi PvP,konachno malko logike medju klasama i rasama,ma mrzi me sada da piskaram shta sam sve primetio,ali generalno,igra je jako logichna ( shto je manjkalo wow-u ),ima pravi PvP sistem,PvE je sekundarni ali jako fino odradjen,a cela pricha je naravno...Warhammer!!! Danas naruchujem sa Amazona igru,zhelim da ovo pochnem iz pochetka... Eh da,inache,prodato je vecj 3 miliona primeraka.... Ako vas zanima koja sitnica pitajte slobodno... Edited September 23, 2008 by Elldamar
voodoo_ Posted September 28, 2008 Author Report Posted September 28, 2008 Novi filmić, izgleda od istih autora
Ivan_Creed Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Elldamar, kako mislis igra je logicna?
Elldamar Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Elldamar, kako mislis igra je logicna? Pa u milion sitnica...od lootovanja,preko same PvP borbe i ponashanja likova tokom iste,pa sve do raidova.... Generalno,nema promashaja tipa dva two-handed weapon-a po liku ,ili tipa ne diraj druida dok hiluje inache umiresh zasigurno...
Painkiller_JP Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Igram igru vec neko vreme i meni se prilično sviđa.Ima mana, ali Bože moj WoW je bio gori.Imam puno poverenje u Mythic kao kompaniju i nadolazeći 1.1 patch koji vraća 2 izbačene klase i sređuje mnoge stvari. Igra je mlada trebaće joj malo vremena, ali za sada ide u pravom smeru. Ako nekoga interesuje neke informacije neka slobodno pita.
Маузер Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Jel se placa ovo? Mislim mesecna pretplata za acc. I koliko?
Recommended Posts