ilegalac Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Od cveta roditeljske ljubavi Nastao je napredan plod Koji mamu od začetka nogom udari U trbušni svod Zbog učestalog udaranja Bremenita mama ode kod lekara Lekar iskusan stvor Mahnu rukom i dade odgovor Dete je napredno Biće zdravo i slavno Devet meseci ko dlanom o dlan Došlo vreme da napredni ugleda dan Jadnu majku devet voda oblilo Naprednog osam babica prepovijalo I ruke na usta stavljale od čuda prirodnog Kao svaka majka od sreće je zaplakala I napokon saznala kakva ju je noga udarala Ali sreća kratko trajaše Posebne pelene njemu trebaše Nauka kaže široko povijanje Ali to ne smiruje u pelenama divljanje Ostalo znate i sami Sve imate u stihu na oglasnoj tabli I dan danas napredni Kada u zagrljaju riba uzdiše U glavi stihove piše
Guest Bata Životinja Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 zašto ja imam osjećaj da ovi naši pjesnici uopšte ne čitaju poeziju? ovako mogu i ja da pišem.... dakle, ovom malo se dig'o još u materici? Ili sam ja nešto pogrešno skont'o?
David Seaman Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Kome li je ovo posveceno ??? Ceka se njegov odgovor, u stihu, naravno
Zen Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 U stvari citava "Snaga reci" je konceptualna varijanta dopisnog druzenja u stihovima. Samo neki izgleda vise vole prozu.
Vitamin K Experience Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 "Ona voli Zvezdu" > "Ona voli prozu"
ilegalac Posted September 18, 2008 Author Report Posted September 18, 2008 Ja sam inspirisan istinitim dogadjajem, a vi kako god hocete.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Pan erotici su potrebni pisci, probaj tamo.sigurno bik imo vise poklonika istinske ti proze tamo nego ovdekan.
Vuk Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 JA vidim da se chovek kome je posvecena ova pesma uredno javio
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 ćovek mi se divi,znam.iskreno,za ovakvu pesmu,da bik mu da mi ga pusi.na keca.
ilegalac Posted September 19, 2008 Author Report Posted September 19, 2008 JA vidim da se chovek kome je posvecena ova pesma uredno javio Mene je majka koja je devet meseci imala ovolike patnje, zamolila da ostane anonimna tako da bi bilo nedolicno sa moje strane da potvrdim identitet Naprednog. Da budem iskren ja retko posvecujem svoje pesme, tako da ova jos uvek nikom nije posvecena, samo je inspirisana po istinitom dogadjaju, nista vise.
Guest Bata Životinja Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 znači ipak mu se dig'o, pogodio sam? ja te malo zajebavam, ali bolje i ovo nego ostale patetike. Meni je pjesma zanimljiva, samo ispade da možeš da pišeš o svemu i svačemu, rekoh - nemoj da ja počnem
ilegalac Posted September 19, 2008 Author Report Posted September 19, 2008 znači ipak mu se dig'o, pogodio sam? ja te malo zajebavam, ali bolje i ovo nego ostale patetike. Meni je pjesma zanimljiva, samo ispade da možeš da pišeš o svemu i svačemu, rekoh - nemoj da ja počnem Glupo je da autor tumaci neke detalje, ipak to ostavljam citaocima. Naravno da mozes da pises o svemu, u ovoj zemlji ne postoji cenzura, sto je i zvanicno potvrdjeno od strane drzave (pogledaj temu o Dragulju Medine). Samo izvoli, ovaj forum je slobodan forum posto ga koriste gradjani zemlje gde nema cenzure. Dobrodosao, cekamo tvoje pisano izrazavanje.
~ ت ~ Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Kako me je ovo nasmejalo. Napredna oda faluščini.
Guest Bata Životinja Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Dobrodosao, cekamo tvoje pisano izrazavanje. de bre, nemam ja muda za to
ilegalac Posted September 22, 2008 Author Report Posted September 22, 2008 de bre, nemam ja muda za to I moja muda su ko klikeri pa evo pokusavam, hajde evo hrabrim te malim mudima i smelim recima, hajde, pridruzi nam se...hajde budi musko i bez muda....hajde...
Guest Bata Životinja Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 ma ne, nemam ja pojma o kompoziciji pjesme, a osim toga, sve bih pisao o globalizaciji i politici
Recommended Posts