Jump to content

Recommended Posts

Posted
i onda posle izvodjenja pesme mogao bi onako nadrkano da im kazes "sta je bilo misevi?"

Ne bi Princ to mogao...uhvatila bi ga trema pred njima.

Posted
i onda posle izvodjenja pesme mogao bi onako nadrkano da im kazes "sta je bilo misevi?"

To ne, nisam ja Cane Partibrejkers da vređam publiku.

Mene trema nikako ne može da uhvati kad pevam uživo, zato što ne nastupam pre nego što ogulim nekoliko piva.

Posted
Mene trema nikako ne može da uhvati kad pevam uživo, zato što ne nastupam pre nego što ogulim nekoliko piva.

A ti imas i publiku? Koje su to zivotinjke?

Posted
A ti imas i publiku? Koje su to zivotinjke?

Fenikse, nemoj da si bezobrazan :)

Čovek je sinoć takoreći imenovan za kralja, znaš li to... avanzovao do trona, čovek, tako da znaš, ima on svoje podanice/podatnice. A uskoro, dobiće i kraljicu.

Kvlt. :opusteno:

Posted
Vlado, to nikad nije ni prekinuto, mislim bratstvo i jedinstvo. :D

Znam, ja se trudim maksimalno da ga odrzavam u zivotu :D

Uskoro idem na teren tamo da sirim malo ljubav sa crnogorkama :D

Posted (edited)

Vlado, želim ti puno sreće, samo da znaš, nije to lak poduhvat. Treba se popet' do Cetinja, bogomi i Lovćena. :D

Bas gitara? Paz' da ti ne otkrijem svoje planove :)

Edited by Montenegrina
Posted
Želim ti puno sreće, samo da znaš, nije to lak poduhvat. Treba se popet' do Cetinja, bogomi i Lovćena. :D

Bas gitara? Paz' da ti ne otkrijem svoje planove :)

Pa penjao sam se ja po raznim visoravnima tamo po MNE tako da poucen bogatim iskustvom idem opet sa sirim ljubav medju narodima :D Da vide mlade primorke kako ih mi momci iz junacke Vojvodine mnogo volemo :D A vole i one nas :D

Bass gitara je najlepsi instrument na svetu :wub:

Posted

Ja imam svoju poeziju za jednu osobu sa foruma koju mnogo volim, i napisala sam 7 pesama juce, veoma su bolne.

Ah... :cry::cry::wink::redface::redface::redface:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...