VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Generalno ste svi poceli da preterujete
El Karnisero Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Ovo postaje uzbudljivo.Kao u losim filmovima kriminalistickog zanra.
Теша Тешановић Posted April 18, 2009 Author Report Posted April 18, 2009 uredu ovo je postalo previse psycho za moj ukus odoh ja da se malo vozim biciklom
Zen Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 (edited) Prokleti spameri, ako nece da komentarishete jebenu pesmu ne komentarishite uopste. i jebe mi se ko je stvaran a ko drka na bicikl. kush. Edited April 18, 2009 by Smorock
Теша Тешановић Posted April 18, 2009 Author Report Posted April 18, 2009 Ova rasprava je gotova o ovome necu vishe za pesme sluzi tema ova koje moja malenkost pise 1
Bata Trokrilni Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Evo, ja ću da se vratim na pesmu. Kad smo analizirali književna dela u školi, vodili smo računa o kontekstu u kome su nastajala i backgroundu pisaca. U ovom slučaju, pesnik je lud, to je sigurno. Kontekst je zajeban, pokušaj da se sublimiraju očigledne frustracije kroz umetničko delo. Pesma je relativno prosta i in medias res, napisana da direktno pogodi prosečnog čitaoca, bez da on ima potebu da mudruje o njoj.
Demonic_Alliance Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 e prinče prinče, nisi dobro držo sveću... sramdatebude
Теша Тешановић Posted April 18, 2009 Author Report Posted April 18, 2009 Evo, ja ću da se vratim na pesmu. Kad smo analizirali književna dela u školi, vodili smo računa o kontekstu u kome su nastajala i backgroundu pisaca. U ovom slučaju, pesnik je lud, to je sigurno. Kontekst je zajeban, pokušaj da se sublimiraju očigledne frustracije kroz umetničko delo. Pesma je relativno prosta i in medias res, napisana da direktno pogodi prosečnog čitaoca, bez da on ima potebu da mudruje o njoj. hvala na ovoj umnoj analizi moj pesme
kuruz Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Ova rasprava je gotova o ovome necu vishe za pesme sluzi tema ova koje moja malenkost pise :) :) :rockdevil: Немојте никад да одете са форума!
Теша Тешановић Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 jebote ovaj forum je poremecen
Bata Trokrilni Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 jebote ovaj forum je poremecen Donekle jeste. Sad ćemo zato da okrenemo na zajebanciju. Evo jedne pesme i od mene, a zove se: TEŠA, PRINC I ŽENE Tešu klinke sa foruma vole i njegovu kosicu plavu, ali njega za to zabole on čeka onu pravu Teša ne bi da svoj pimpek meće u devedeset drugo ili treće njemu treba devojka fina, malo starija i obavezno nevina Teši smeta što današnje klinke gube nevinost rano, bez iznimke šta ćeš kad baš one na njega se lože takav je život i šta se tu može Teša neće da sluša šta bata Princ kaže on misli da se Princ folira i laže i da sve vreme vreba priliku da ugrabi koju slobodnu klinku Iako nema kosicu plavu, Princ ume da koristi glavu zato i njega ponekad jure neke fine i zanimljive cure Ali Princ za razliku od Teše ne bi samo nevine da kreše, mada i on traži onu pravu po mogućstvu zdravu u glavu Takvih je danas jako malo, tu se Princ sa Tešom slaže i zato Princa više od žena privlače heavy metal solaže Ima i Teša Baju malog Knindžu koga voli više nego mindžu Sinan i Toma su pravo rešenje za svako njegovo razočarenje Teša je mlad, a Princ star Teša desničar, a princ levičar obojica vole žene i žene vole njih, a šta će dalje biti - da pogađam ne bih.
Теша Тешановић Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 Donekle jeste. Sad ćemo zato da okrenemo na zajebanciju. Evo jedne pesme i od mene, a zove se: TEŠA, PRINC I ŽENE Tešu klinke sa foruma vole i njegovu kosicu plavu, ali njega za to zabole on čeka onu pravu Teša ne bi da svoj pimpek meće u devedeset drugo ili treće njemu treba devojka fina, malo starija i obavezno nevina Teši smeta što današnje klinke gube nevinost rano, bez iznimke šta ćeš kad baš one na njega se lože takav je život i šta se tu može Teša neće da sluša šta bata Princ kaže on misli da se Princ folira i laže i da sve vreme vreba priliku da ugrabi koju slobodnu klinku Iako nema kosicu plavu, Princ ume da koristi glavu zato i njega ponekad jure neke fine i zanimljive cure Ali Princ za razliku od Teše ne bi samo nevine da kreše, mada i on traži onu pravu po mogućstvu zdravu u glavu Takvih je danas jako malo, tu se Princ sa Tešom slaže i zato Princa više od žena privlače heavy metal solaže Ima i Teša Baju malog Knindžu koga voli više nego mindžu Sinan i Toma su pravo rešenje za svako njegovo razočarenje Teša je mlad, a Princ star Teša desničar, a princ levičar obojica vole žene i žene vole njih, a šta će dalje biti - da pogađam ne bih. AUUUUUU ZNACI PESMA JE !!!!!
Feniks . Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) Trebali bi Tesa i Princ da snime neki duet, mozda da osnuju bend...i da daju neki zanimljiv naziv tom projektu Edited April 19, 2009 by Feniks .
Feniks . Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) Postali bi slavni...a onda bi dosla i neka devojcica kod vas Edited April 19, 2009 by Feniks .
Теша Тешановић Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 (edited) koji bi dobrovoljno dao princu naravno jer njemu to vise treba nego meni,on vishe voli devojke koje vole bendove od mene.i neka bude neka u crnoj kozi da se princu ispuni njegova fantazija Edited April 19, 2009 by Теша Тешановић
Теша Тешановић Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 bice pesama cim mi dodje inspiracija evo da stavim i ovde
WIZARD OF GORE Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 ovo je genijalno rasprava, pesme i sve ostalo
Ајлин Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 da samo je trebalo da se desi na "ubij me pesmom" pa da bude interesantnije. ali i ovako je stvarno zabavno.
Теша Тешановић Posted April 20, 2009 Author Report Posted April 20, 2009 ovo je genijalno rasprava, pesme i sve ostalo realno nisi video nista jer je skoro jedna stranica koja je bila bas jaka izbrisana od strane moderatora
Recommended Posts