Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 vole ga sve popadije... zbog njega padaju mantije nase crkvene bratije, njega voli vladika Pahomije da deflorise najradije
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 ko o čemu, april o Pahomiju da nije taj radio u Čačku, a? ovo je Tešina pjesma, ne bi to on napisao...
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 ko o čemu, april o Pahomiju da nije taj radio u Čačku, a? ovo je Tešina pjesma, ne bi to on napisao... ma taj je deflorisao pravoslavnu omladinu gde je stigao... bi Tesa to napisao on je paganj
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 To su vrele bahanalije, I grupne onanije, A ko ce kome da nabije Pitanje je najnevaznije..
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 pjesma počinje crna zeno da mi rodis sina, srpskog supermena i dolazi do njega voli vladika Pahomije da deflorise najradije ti tako o Tešinom sinu? i onda dođe Varg A ko ce kome da nabije Pitanje je najnevaznije.. I uze Teša sina svoga i tresne ga o neku kamenčugu uz riječi : Beži bre pederu!
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Pahomije namignu svetla se ugasise tada skide mantiju deca kasno shvatise
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Teša je talentovan žgebac za pisaniju.Mali ima šmeka. Podržavam. Daj još pesama.Meni zatvorili ''Himna YU Metalu'', jeble ih debele gotićarke.Kao smeju im se,a da zagore,pa to pod nož da im padne,jebali bi ik dok im oći ne ispopadaju. foliranti.
Dionizije6 Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 ja necu da pisem onda o planinama i pahomiju...
Novaliis Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Vladan Batić Ja ga zovem Amon Ra. Amon Ra, sto na suncu sja, I zavija... I zavija..
Теша Тешановић Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 crna ženo nečistoga tela stare vrednosti da voliš nisi smela pokvarenog duha juriš za kurcem žutog amerikanca tebi treba jedna batina ekstravaganca! The Thesha Theshanovich ovu pesmu kao da sam ja licno napisao!svaka cast
Теша Тешановић Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 ma taj je deflorisao pravoslavnu omladinu gde je stigao... bi Tesa to napisao on je paganj paganj jesam ali se trudim da ne napadam pravoslavlje preterano.to radim ne zato sto volim pravoslavlje vec zato sto je u nekom mom shvatanju bitno za slovenske pagane da ne napadaju pravoslavlje i na taj nacin ucine da pravoslavni slovenski nacionalisti budu sto je manje moguce neprijateljski raspolozeni prema paganizmu.zaboravite na norvesku i spaljene crkve i sve te stvari,paganizam je vezan za slovensku kulturu i samo obnova slovenstva moze ponovo da ga uzdigne.napadanje pravoslavlja je kontraproduktivno.pagani nisu neki tamo drogerasi satanisti sto vrse obrede u mraku vec moraju da budu zdravi inteligenti snazni ljudi.da bi se dokazali za pocetak pagani moraju da zajedno sa pravoslavcima napadaju i biju sataniste i sektase
vudun Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Добривоје Топаловић - Црно Вино ... већ 3 пута заредом, на екс.
Теша Тешановић Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 ti tako o Tešinom sinu? ma pusti ga lik je popaljen na tog pahomija cim ga stalno spominje I uze Teša sina svoga i tresne ga o neku kamenčugu uz riječi : Beži bre pederu! naravno ne zali pedera,mada nece moj sin da bude peder nikako Добривоје Топаловић - Црно Вино ... већ 3 пута заредом, на екс. ajde stavi na rapidshare
Fapril ethereal Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 ma pusti ga lik je popaljen na tog pahomija cim ga stalno spominje u sne mi dolazi! naravno ne zali pedera,mada nece moj sin da bude peder nikako a sta ako bidne?
vudun Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 ajde stavi na rapidshare http://rapidshare.com/files/155540806/Dobr...o_vino.mp3.html
Novaliis Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Jbt ti zene..pa to je stvarno cudna sorta. Ne znam da li cu se ikada vise zaljubljivati..
Recommended Posts