dimmu1 Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Ali kako se smeje onaj pevac Overkill-a....valjao sam se po podu kad god ga ugledam !! what have a two thousand legs and two boobs? concert of overkill lik je stvarno kralj trebali su ga josh malo pustiti da pricha
lemmy sixx Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 PA cim vidis Blitz-ovu facu,dodje ti da se smejes.A smeh mu je stvarno zarazan do bola.
krchulj Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 ja imam jednog drugara, isti on, pa mi je još smešniji zbog toga gledao sam još neke njegove intervjue na youtube-u, još kad sam gledao privju get thrasheda, lik je lud načisto
lemmy sixx Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Sta je gosn.Krculje,petak vece a ti blejis za kompom?
krchulj Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 (edited) nije lepo smejati se tudjoj nesreći ! a što nećeš da piakaš fuzbal protiv mene? edit: a i kultna tema je zabavnija od svog alkohola i kurvi ovog sveta ! Edited September 26, 2008 by krchulj
lemmy sixx Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Rekoh ti na profilu.A u stvari,nek' ide dovraga sve,izazvacu te sada,ali na mom stadionu. Kvltna tema?Slabo tamo idem.Smarate.
hypnos Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Super dokumentarac....dopao mi se u svakom pogledu...moglo je malo vise o Nemackoj skoli da se prica...al' ajd'...ipak su ga ameri pravili !! Nisam znao da je Dave uticao na Kinga i Hetfilda...iako je malo prskao s' mozgom,on je kralj !! Pantera je odrazla thrash...i svadjajte se tu koliko hocete...oni ce biti jedan od kultova ovog pravca !! Zanimljivo je bilo sibakanje metalaca, skinera, hc-ovaca kada je Anthrax prekinuo svirku !! 5-6 moshova u isto vreme... :) Ali kako se smeje onaj pevac Overkill-a....valjao sam se po podu kad god ga ugledam !! Sta reci....THRASH TILL DEAT !! ma mocan doku! ali jeste vidjeli onog krvavog kada prikazuju toma i kinga? jebote krv se proliva na svirkama,ili kad svira hatebreeder pa onaj mlati nogama na sve strane .sto neko kaze mogli su vise ukljuciti njemacku scenu,steta sto tankard nisu ukljucili u tu pricu.
Zgole Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Film je prva liga. Bobby Blitz naj faca. E sad, ochekujem fim Get Deader.
hypnos Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 E sad, ochekujem fim Get Deader. znaimljivo
Angelystor Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 (edited) Fantastichan dokumentarac, vrli prikaz jednog od najbitnijih (if not THE) metal zanrova i, moram reci, meni licno je dosta znacio, jer pokazuje da je ova muzika nekada imala kanda i dublje znachenje nekim ljudima, konkretno tim ljudima koji su je i pravili, pre nego shto je krenula da se shiri i pre nego shto je situacija postala komplikovana. U poslednje vreme mi se malo zgadio ceo novi "wave" bendova, tipa Bonded By blood, Evile, Merciless Death, blah blah, koji su nekako uzeli srz i iskoristili new age nabudzenu produkciju i to predstavili kao thrash, meni je to dosadno, ultimativno dosadno. No love. Shto je josh gore to je uzelo da utiche i na te originalne bendove, najskoriji primer being Exodus, koji nabudzuju i izveshtachuju taj originalni snimak. Zanr da je mrtav nije, daleko od toga, ali pati od iste boljke kao i metal in general, preveliki odnos redundant sranja u odnosu na dobre stvari. Obavezno odgledati! PS. Da, jedini koji mi je ishao na kurac konstantno tokom filma je Dejv, jebi se Dejve. Edited November 19, 2008 by Haris Brkić
Goxy Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 imas na drugoj ili trecoj strani,ja ga upravo stavio da se skida
hypnos Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 ma dave mene ne enrvira samo malo filozofira i smijesan je kad kaze da je uticao na sve te bendove posebno exodus i anthrax.....za mene on jeste jedan od najvecih majstora u muzici
Grob Bez Dna Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 jedan od najvecih majstora u muzici?mislis, najveci serator?
hate squad Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 (edited) Daleko od toga da mu je uticaj mali i definitivno je jedan od gitarista koji ima veoma vaznu ulogu za pocetak thrasha, ali njegova umisljenost, arogantnost i hrpa debilnih izjava su toliko veliki da nazalost mnogo vise dolaze do izrazaja njegove negativne strane nego pozitivne. Uz sve to mu se iz cistog revolta kod drugih sve te zasluge umanjuju. Inace, kad mu se izbace ljudske mane, mora se priznati (voleo neko Megadeth ili ne) da je covek stvarno vrhunski muzicar i mnogo dobar gitarista. Edited November 19, 2008 by hate squad
RNA Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 jedan od najvecih majstora u muzici?mislis, najveci serator? То некако иде једно с другим. Највећи генијалци су обично и највећи егоцентрици и гузице.
Jabba the Hutt Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 Odgledah i ja skoro, dobar filmic, jedino sto mi je islo na zivac je Lars, kad ga vidim lomi mi se monitor a i oni nju metalci, za koje stvarno ne znam koji ce kurac u thrash dokumentarcu su skoro pa jednako iritantni... Al' inace, sasvim dobar dokumentarac, najvise su mi se svideli delovi sa Exodusom(kakvi kraljevi ). I da, slazem se da je trebalo staviti MNOGO vise akcenta na nemacku thrash scenu, jebote Tankard se pojavljuje samo u jednom kadru filma(samo neke skorasnja slika Gere kako stoji na bini)
hypnos Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 bogami nemci su isto tate ,naravno tu su ameri izmislili to ali za mene su njemci odmah posle njih
Jabba the Hutt Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 Ko nevoli nemacki thrash, nek' d'umre
SkullKrusheR Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 d'umr'o! to isto kao kad mi je dule (toxic trace) rekao: "il' si nemac, il' si kurac!" ja rekoh: "ja sam kurac."
Recommended Posts