Jump to content

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
ja sam shwabo! :)

+1 :)

za mene je nemachki thrash mnogo bolji nego americhki i mnogo mi bolje lezhi.bash je sranje shto su od svaba najduzhe pustili samo mileta da pricha i to nekih 30-40sekundi :)

Edited by dimmu1
Posted

pa to su ameri ,hocu samo njih da istaknu da su u svemu najbolji kao sto su i uvijek takvi bili ,sto ne osporava njih kvalitet naravno

Posted (edited)

Meni je ovaj dokumentarac bas bio do jaja, jedino ta zamerka koju svi imate, da je nedovoljno nemackog thrash-a, pa bre ima tu gomila bendova po evropi koji su vredni pomena. Ali dobro mozemo se nadati nastavku dokumentarca, valjda. :)

Ja sam shwabo! :) :) Wie ste do jaja :)

Edited by Ash
Posted
Kakva je ono dripčina od Mustain-a..Eto ispade da je on odgovoran za citavi thrash pokret,uticao je na Kerry King-a i Hetfield-a da postanu to sto jesu,svojim fenomenalnim gitarskim umijecem '81 godine....

:math:

Posted

odgledah skoro dokumentarac, svideo mi se, imam par manjih zamerki, ali definitivno najveća je što ne pomenuše metal church, koji svakako jeste bio dosta uticajan i jedan je od prvih thrash bendova... lars je svirao sa njima pre metallice i deo njihovog stila preneo je u metallicu...

Posted (edited)
drago mi je da se pominje i Coroner

Чу' помиње. Њима би требало дати цело засебно поглавље. Они су баш лепо били представљени у "Hard'n'Heavy - thrash metal special". Био је кратак интервју, негде са турнеје по Америци, где је углавном бубњар причао, те делови спота за 'Masked Jackal'.

Edited by RNA
Posted
gde se pominje?? ne secam se.

U bonus sekciji...

Чу' помиње. Њима би требало дати цело засебно поглавље. Они су баш лепо били представљени у "Hard'n'Heavy - thrash metal special". Био је кратак интервју, негде са турнеје по Америци, где је углавном бубњар причао, те делови спота за 'Masked Jackal'.

Da, da!

Posted (edited)
Чу' помиње. Њима би требало дати цело засебно поглавље.

Slazem se! Ovaj bend sam provalio pre jedno mesec dana...nemam reci za njih...fantasticni muzicari..Tomi Baron je bog

gde se pominje?? ne secam se.

Majk Sifringer (Destruction) ih je spomenuo...

Edited by LukaHM
Posted
Ух, ал' се помиње, из треће руке.

Tako mozes reci i za Suicidal Tendencies, al' se opet pominje... Naravno mnogo vise ST.

Posted

Зато и тврдим да је то свирање курцу, поготово кад Амери ухвате нешто тог типа да праве.

Posted

A jebiga, bilo bi previse da sada obuhvate i celu Evropsku scenu, ne samo Nemacku... Kada bih neko sada bio pametan pa to uradio... :/

Posted

А јесу ли равномерно обухватили и целу америчку сцену?

Posted

У неким случајевима је боље и ништа, него срање. Или ради како треба, или немој радити. Тако бар ја мислим.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...