Thule Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Pređoh ovaj Enhanced edition. Jebote, koliko je ovo dobra igra. Niti jedan RPG me još nije tako oduševio još od Baldur's Gate-a.
Dead Man Walking Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Instalir'o ja ovo i uz'o da igram. Štatjaznam, pomalo me smara al me ipak drži. Nadam se da će se nešto zanimljivo desiti. Ovi početni kvestovi mi se čine glupi.
voodoo_ Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 Prvi chapter (to vrzmanje po selendri ispred grada) jeste smor, al ne odustaj nikako. Posle je ludilo.
Dead Man Walking Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Evo igram nekih 8 sati bez prestanka i stvarno je interesantnije od jurnjave sa jednog kraja sela na drugi. Sad me nervira što mi se nakupi gomila kvestova pa ne znam šta bih pre. Inače mrzim kad u igricama budu one fore kao sa kockanjem ovde, tu provedem sate i sate pokušavajući da uzmem što više zlata
Dead Man Walking Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Jel skontao neko onu scenu kad ulaziš kod Shani u kuću pa kad ti ona baba prilazi da ti kaže da ideš gore? Ju, imaću noćne more od nje
Recommended Posts