RaVeN Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Pa dobro sam ga ja cenio...1000+ ljudi bi bilo !! Jbg...steta sto se otkazalo...ali,kad pogledas ovu godinu....bilo je i grdjih stvari od ovih 800 prodatih za Coopera !!
Killing Floor Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Ja se sećam da su Scorpionsi otkazani dve nedelje, a ne dva meseca pre koncerta. I ako su već toliko isplativi, što ih onda neko drugi nije doveo umesto tog baje? Skorpionsi nisu bili otkazani zbog male prodaje karata, nego kokosar koji je hteo da "organizuje" koncert nije isplatio bendu kaparu.Ja sam siguran da bi Scorpionsi prodali mnogo vise karata od Kupera...da se ne lazemo...
LARA CROFT Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Bezveze... eto mozda nadjemo neku kartu viska za Miroslava Ilica...
Жвакић Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Мени је такође криво што је пропао концерт. Мало бејах у чуду прво јер сам прочитао у новинама, ваљда, да је концерт из Хале спортова премештен у Арену због великог интересовања, а онда сазнам и да је исти отказан због малог интересовања. Чудно... Можда су требали да оставе концерт у Хали спортова. Ценим да би онда карта била јефтинја и самим тим би више људи могло да је пазари.
metallicus Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Koliko se sjećam cijenu karte nisu mijenjali zbog prebacivanja u Arenu.
Sale B.C. Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 lepo je ići na koncerte, ali kad bolje razmislim da sam uštedeo te sve pare mogao sam da kupim kompletnu binsku opremu za svoj bend, al jebaga, prave metal publike je ionako malo
Ајлин Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 e ajd zatvorite temu dosta smo srali kad je sve već otkazano. samo se dodatno nerviramo svi
mikki270 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ok..razumem..moze da se otkaze koncert zbog lose prodaje ali 800 karata !!!!!!! To je tragedija i sramota. Seljacka nacija..sta drugo da ocekuje covek ? Vazno je da Miroslav Ilic pravi koncert 2 dana -rece mi koleginica sa faxa. Jos se brine kako ce da nadje kartu. Alice Cooper nikad nije bio popularan generalno u evropi, pa narocito kod nas... a sto se tice gornjeg posta, on dokazuje glupost mnogih napaljenih klinaca.. To sto neko slusa Miroslava ne dokazuje nista...uostalom sto mislis da je on shund a ne Alice Cooper? Ovo ne govorim jer podrzavam Miroslava vec zato sto je i jedno i drugo relativno nekvalitetna muzika. To sto Miroslav prodaje vise karata je zato sto ce ipak vise ljudi slusati neke glupe bezbrizne pesme nego glupe morbidne pesme itd... Uvek su mi isli na zivce ljudi sto misle da je sve rok supek kvalitetno, a nemaju argumente.
José Luis Chilavert Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Odjebite od Miroslava Dodjite 10-og ili 11-og pa vidite sta je koncert .
José Luis Chilavert Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) :) Ja sam bio ozbiljan Planirao sam i Alisa i Miroslava da vidim , ali eto . Edited December 4, 2008 by Planina u pokretu
Totamealand Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Eh, kakva bi senzacija bila večeras...
RaVeN Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ma boli te stojko...ostao ti je jedan koncert u rukavu !!
Perverted Sheep Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Nije sve sto je rok kvalitetno,a nisam ni narociti ljubitelj Coopera...to uopstre nije toliko bitno u celoj prici.. cak i kada su kvalitetniji bendovi u pitanju kod nas jako tesko pune prostore... Mislim....Whitesnake na Tashu, Maideni na sajmu gde se nista nije culo,Megadeth u basti SKC-a....ali zato Ceca na Marakani
Dead Man Drinking Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 vec zato sto je i jedno i drugo relativno nekvalitetna muzika ARGUMENTUJ! Ako Alice Cooper svira nekvalitetnu muziku, onda sam ja Clint Eastwood!
Ајлин Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 jaooo e ajde nemojte sad o tome molim vas ajde zatvarajte šta sad ima više da se priča. koji shit
Dead Man Drinking Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Joj ima, čekao sam ovaj koncert k'o ozeb'o Sunce! Muka mi je od otkazanih koncerata i vraćanja karata
Bata Trokrilni Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Što, ionako sam znao da neće biti koncerta. S novcem koji mi budu vratili, kupiću kartu za Maidene.
jana03 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 prince svi ti ka\u da si najpametniji aaaaa
Ајлин Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Što, ionako sam znao da neće biti koncerta. S novcem koji mi budu vratili, kupiću kartu za Maidene. ja ću od novca od karte da platim struju
MissionVao Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 gde se sve u BGu sad od ponedeljka vracaju pare? ne znam gde je sve isla prodaja pa zato... nesto osim Bilet servisa?
Feniks . Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) ali zato Ceca na Marakani Da je za Cecu ulaznica 1500 ili 2000 din, tesko da bi imala vise od par hiljada ljudi na koncertu...na Uscu jemulaz za Cecu bio 500 din... Naravno, ne mislim da je moguce da za strane rok i metal zvezde ulaznica bude toliko... Edited December 7, 2008 by Feniks .
Sandman Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Do kada traje povraćaj karata? Da li se karte vraćaju na istim mestim na kojima smo ih uzeli?
vegeta Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 nisam u toku sto je ovo na kraju otkazano
Ајлин Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 usrana lupa. da u usranoj lupi vraćaš karte. ne znam do kada, ali pametno bi bilo da vratiš što pre.
Recommended Posts