Темплар Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 najbolji scenski nastup uz kiss kojem sam prisustvovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totamealand Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Na pitanje seća li se prvog susreta sa publikom u Srbiji 1990. godine, Alis Kuper odgovara: - Pre svega dobro se sećam publike, koja je bila puna emocija i učestvovala svim srcem u koncertu. Osećala se neka napetost u vazduhu, jedan urbani, kosmopolitski duh. Kad me ljudi pitaju kako je bilo kada smo svirali u Beogradu, uvek kažem da je bilo super. Publika je bila fantastična, puna energije, prava školovana rok publika. Takođe, moja supruga i ja se odlično sećamo vožnje od Beograda ka sledećoj destinaciji, kada je naše vozilo bilo proganjano od jednog malog „juga“, koji mora da je išao bar 140 kilometara na sat. Nismo mogli da verujemo da tako mali auto leti neverovatnom brzinom! Ahahahahahah, izvanredno! :) ja kupio kartuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Ovo mi je drugi put vec sam bio 90 .BILO JE EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Poštovanje.
Huszar Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 ček malo mi imamo "jedinstvene ulaznice" za halu sportova gde pripadamo u areni? u parteru? da, imash ulaznicu za parter u Areni. Tako je bilo i sa mnom, pa sam zamenio za tribine. ''Možete kupiti disk u radnji, videti spot na televiziji, ali nema ničega što može da zameni koncert.'' To je pravilo, to je zakon!
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 (edited) карту за паркет јеа ааааааааа скууул с аут фо сама скулллл с аут фо ева сккуллл с бин блоун ту писес!!!!! Edited November 30, 2008 by jana03
Ајлин Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 hajde jano kuću da prodaaamoooo zamisli acoopera da peva to? jaooooo zulum
Moody Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ali josh uvek nishta ne pishe na sajtu..
Ајлин Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 samo za tebe i princea: osvanuće petak, 5.12. i još uvek ništa neće pisati na sajtu. a ja ću biti zadovoljna jer sam prethodne večeri gledala najhoror matorog seksi rokera na svetu.
Bata Trokrilni Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Previše se reklamira koncert, da bi odustali od njega. Sutra kupujemo burazer i ja karte.
Totamealand Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 I ja se pitam kakav im je to trip da na sajtu i dalje nema Beograda, ali što jes' jes', ne vidim razlog da se koncert ne održi.
Bata Trokrilni Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Pa nema ni drugih gradova. Kao da se turneja završava sutra u Berlinu.
Ајлин Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Previše se reklamira koncert, da bi odustali od njega. Sutra kupujemo burazer i ja karte. uuu laveeee LJUDI prince se otvorio dal je moguće da konačno kupuješ karte za coopera. pašće sneg.
crusader84 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Od tih drugih, ja videh da se pominju samo Prag (2.12.) i Beograd. Ne znam šta je po sredi, ali u krajnjem slučaju neodgovorno ako je sve OK sa koncertom a ne objavljuju, sigurno bi došlo dosta ljudi iz okolnih zemalja. pašće sneg. Ćuti bre, šta ako zaveje pa se zato otkaže na kraju!
Ајлин Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 nije valjda mislio da će da peva u jebenoj kaliforniji. i treba da padne zima je a pošto prince kupuje kartu pašće sasvim sigurno
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ил ће се сруши кров на арену уахххааа ја малопре пробо мејк ап за концерт чист да видим јел сам заборавио аааааааааааааааа ћу акачим ако бздем сконто како
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 kakav bre make up za koncert pravi elis kuper sa sve oni crtički na usta
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ma jel me zezaš... ma jok ič samo ne umem da gu iskčim na profile biće biće a u četvrtak 100%
Huszar Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 ил ће се сруши кров на арену уахххааа ја малопре пробо мејк ап за концерт чист да видим јел сам заборавио аааааааааааааааа ћу акачим ако бздем сконто како O chemu ti to? Sad bar znam kako cu te prepoznati. Na kraju cesh ina stage s Cooperom.
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 O chemu ti to? Sad bar znam kako cu te prepoznati. Na kraju cesh ina stage s Cooperom. ima da se uvatimo u kolo i neće se puštamo a i rešio sam da malo na previm frizuru ono ki pankeri na sred glave pošto mi kosa kratka ki tebi g(h)usare e ima bude autfit da mu jebe koturče
Jelles Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Sad bar znam kako cu te prepoznati. Na kraju cesh ina stage s Cooperom. biće dosta ljudi sa Cooper make up-om... :) btw. jel se menjala set lista u odnosu na onu koju je neko okačio par strana unazad...
ZmYchE Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed Myyyyyyyyyyyyy Fraaaankeeeeensteeeeeeiiiiin!!!!!!Aaaaa jedva cekam, jos samo 4 dana!!!!
Teenage Frankenstein Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nesto je skratio setlist ovih dana u Nemackoj.Sada je zadnja Poison...
Recommended Posts