LazaGNR Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Aaaaaaaaa tooo... Pa da,tu si u pravu (mislim,bar ono sto sam ja imao prilike da vidim po Bugarskoj) Nego,i ja se nesto plasim slabije posecenosti ovoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AnchiVamp Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 (edited) Ne bojte se, bice masa raje iz BiH. Edited September 25, 2008 by AnchiVamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ako ne bude koncerta, neće biti ni raje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 I Princ opet krece sa baksuziranjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Pa on je Princ Tame, siri tamu po jugoslovenskome metalu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Pa vi ljudi niste normalni! Pa na ovo ce da se ide brate! Ja znam gomilu ljudi koji su fanovi i koji ce ici, a racunaj i na ljude iz inostranstva, tj sa ostatka Balkana. Lako ce ovo da bude 6 hiljada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Bojim se da živiš u iluziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 De nabode 6 iljada sunce ti...bilo bi to lepo, ali mene najvishe plashi chinjenica da je jedan Judas Priest prodao jedva nekih 1500-2000 karata, shto je jako malo, no ovo je Srbija i nikad se ne zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratkovidi Magarac Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 zao mi je samo Coopera, kada pogleda u masu i vidi...tj, ne vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Kada je prethodni put Cooper dolazio, Trash tek bio izašao, narod niti je bio upućen, a i već smo počeli više da se zanimamo nacionalističim sranjima. U poslednjih par godina, Poison se ne skida sa TVa, znam ljude koji nisu ni čuli za Judase, a lože se na Poison. Die hard fanova uistinu nema baš mnogo, ali da bi se dovukli i blejači, potrebna je malo jača reklama, i eto 3000 ljudi. Ne verujem da je The Cult nešto mnogo popularniji od Coopera, a koliko je ono bilo na Tašu, oko 4.000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 (edited) tipujem da će biti sjajan gig. provalite ovo: http://www.youtube.com/watch?v=ROxDBpMCffU i još bolja: http://www.youtube.com/watch?v=QRHFIVJtqpc...feature=related Edited September 27, 2008 by eileen Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 ви што серете да ће бити мало људи, оћете ли доћи на канцерт,а ша кога заболе колико ће људи бити, или долазиш да гледаш или нећеш и још+ кењаш а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 tipujem da će biti sjajan gig. provalite ovo: http://www.youtube.com/watch?v=ROxDBpMCffU i još bolja: http://www.youtube.com/watch?v=QRHFIVJtqpc...feature=related Meni ove linkove nece da otvori. Ovde se iz blizine bash vidi da je dedica. http://www.youtube.com/watch?v=8rDbfZEN3ho...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Meni ove linkove nece da otvori. Ovde se iz blizine bash vidi da je dedica. http://www.youtube.com/watch?v=8rDbfZEN3ho...feature=related ma da mator je ko biblija, mislim da je on '48 godište ili tako nešto?! ako me sećanje služi... heh ponekad usere pa ne radi, kucaj keywords na utube: Alice Cooper - Under My Wheels Alice Cooper live in Detroit 1971 - Is It My Body Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Meni ove linkove nece da otvori. Ovde se iz blizine bash vidi da je dedica. http://www.youtube.com/watch?v=8rDbfZEN3ho...feature=related Jbg,bas je omatorio,al' nema veze,samo da ga mi vidimo i cujemo uzivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teenage Frankenstein Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Karta-kupljena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Ovde u Kanadi je koncert 18 oktobra uzeo sam karte pa cemo da vidimo . a Cooper koncert 1990 u Beogradu je bio jako dobar bar meni a bilo je sta znam par hiljada ljudi sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 De nabode 6 iljada sunce ti...bilo bi to lepo, ali mene najvishe plashi chinjenica da je jedan Judas Priest prodao jedva nekih 1500-2000 karata, shto je jako malo, no ovo je Srbija i nikad se ne zna... Da su Judas Priest kod vas prodali toliko karata taj bi se koncert i održao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Da su Judas Priest kod vas prodali toliko karata taj bi se koncert i održao. Isti slucaj je bio i kod vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 вала ако си му реко нисам сујеверан ал ме нервирају ови ликови што се понашају ко жалосне сове а псле конц отказан..... зајебано........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemOnizeR Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Ovaj je još živ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 (edited) U ovom slučaju ne postoji dilema šta je starije, kokoš ili jaje. Ako koncert zavisi od broja prodatih karata, neće se održati sigurno, jer ni ja, a verujem ni većina ljudi koji bi došli, nećemo kupiti kartu dok se zvanično ne potvrdi da će koncerta biti. Btw, Pavao bi mogao da navede iz kog to izvora je saznao da bi se koncert Judasa održao da je bilo više prodatih karata, jer njegova izjava ukazuje na to da je Tipton-ov problem sa slepim crevom bio samo izgovor, ako ne i sasvim insceniran, a to je ozbiljna optužba. Edited September 28, 2008 by Prince of Darkness Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Podrzavam Princeovo misljenje. Tj otvaram novo pitanje. Koliko kosta Izjava Judasa da je on imao zdravstevnih problema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Prince je u pravu. Zašto mislite da je broj prodatih karata jedini razlog otkazivanja? Zato što vas još uvek ništa ne boli, ali... Ljudi o kojima je reč su matori. Evo proverila sam. Vincent Furnije, znameniti ACooper, rođen 1948! Sunce ti. Čiča still rocks! Izračunajte koliko je to godina... Čika Tipton? Može ćale svima da nam bude (uključujući i mene, bua-ha-ha) Onomad na Ušću kad je počela Start me up pa nismo verovali dal' je to uživo, bilo mi je jasno da Džeger ima specijalan tretman da bi tako mogao da skače ko nenormalan. I jeste, posle smo saznali da mu obnavljaju krv povremeno. Just for the record Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Onomad na Ušću kad je počela Start me up pa nismo verovali dal' je to uživo, bilo mi je jasno da Džeger ima specijalan tretman da bi tako mogao da skače ko nenormalan. I jeste, posle smo saznali da mu obnavljaju krv povremeno. Just for the record Barem nije morao da ima boce sa kiseonikom kao Bruce iz Maiden (sto otvara drugo pitanje). Keith iz Stones -a, je jednom zvanicno promenio krv, za ostale se samo nagadja. Postoji cinjenica da Jagger u obicnom zivotu trci dobar broj kilometara dnevno, posecuje teretane ... zasto bi to radio kad zamena krvi resava sve? Zaboravljas Srpskog seljaka koji ceo dan okopava kukuruz u tim godinama (treba nesto da znas pa da zaboravis.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts