Ајлин Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 dobar je popust. na dve karte, 1k baš lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 Ja nisam imao kinte dok je bilo to čudo, a imam karte sa Knopflera, Maidena u Splitu, i Thin Lizzy-ja. Mada ne znam šta će mi i ti popusti, već sam dobio kartu za Queen, još za Coopera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 фид мај франкенштајн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 yeah sramota jedna ali uopšte mi se ne sluša poslednji album. samo bih da čujem stare stvari. jel slušao neko? pre neko veče sam odvrnula do daske house of fire. kakva stvar. komšiluk mi je verovatno pominjao majku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 мени се задњи свиђа јер има атмосфере из70.их прави болесни елис купер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 vidiš možda me i motivišeš da se edukujem malo do 4.12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Uzeo sam kartu jutros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ja sam je danas naruchio, placam je sutra. Po staroj ceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 yeah sramota jedna ali uopšte mi se ne sluša poslednji album. samo bih da čujem stare stvari. jel slušao neko? pre neko veče sam odvrnula do daske house of fire. kakva stvar. komšiluk mi je verovatno pominjao majku... Pa najbolji album mu je trash na tom albumu svaka pesma razbija Novi ni meni nije bas nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 idemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Najbolji album je Hey Stoopid, a najheavy je Raise Your Fist and Yell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 a najheavy je Raise Your Fist and Yell. dokle brate dokle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Nesto sam nacula da je prodato samo 200 karata i ako se nastavi tim tempom otkazace koncert...kontam da je to neko lupio,ali reko'da pitam da li ovde ima nekih informacija o tome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Overrated. Not interested. Počinjem da se predomišljam. Ima li neko neku skorašnju set listu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Nesto sam nacula da je prodato samo 200 karata i ako se nastavi tim tempom otkazace koncert...kontam da je to neko lupio,ali reko'da pitam da li ovde ima nekih informacija o tome... Otkud to? Mislim, to se kod nas ne deshava chesto, otkazivanja i slaba prodaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 dokle brate dokle? Šta, ne slažeš se? Nesto sam nacula da je prodato samo 200 karata i ako se nastavi tim tempom otkazace koncert...kontam da je to neko lupio,ali reko'da pitam da li ovde ima nekih informacija o tome... Realno, i očekivao sam prodaju kao za Slayer. Reklama za koncert gotovo i da ne postoji, sem tu i tamo jedva uočljivih, loše dizajniranih postera po Beogradu. Smatram da Cooper kod nas ima dovoljno publike, koja bi došla na koncert, ali pod uslovom da bude obaveštena o njemu. Otkud to? Mislim, to se kod nas ne deshava chesto, otkazivanja i slaba prodaja... Kod nas se to dešava redovno. Osim kad organizator prihvati da privremeno radi sa gubicima, ali toga više neće biti, jer svi uče na Legacy-jevom iskustvu sa festivalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 El ti stvarno mislish da sam tolko lud pa da ne primecujem kolko ima do sad otkazanih koncerata, i da se to redovno deshava? Sarkazam prinac sarkazam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 (edited) Počinjem da se predomišljam. Ima li neko neku skorašnju set listu? Aha,a sta sam ja rekao? Overrated. Not interested. Shto bi Sofronije rekao:"Greshish sinak." Ko zna, možda se i predomislim do decembra. Kada mi prođu Lizzy i Gilbert, uželeću se nekog koncerta sigurno... Edited November 1, 2008 by Sandman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 sad preslushavam coopera, Pretties For You i Toronto RNR Revival su teshko sranje. Nadam se da ce biti bolje... Najbolje shto sam od njega chuo je album i pesma Brutal Planet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Aha,a sta sam ja rekao? Heheheh, eto vidiš, skidam ti kapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 uh što je socijalni plakat. danas sam ga videla u gradu. ne dolazim često u centar nervira me gužva i razlika u cenama tako da ne znam od kada stoji, ali ne izgleda nešto. i to ima samo tipa 1 a 5 od depeche mode koji sviraju pola veka iza coopera. zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 koliko je karta? Verovatno ste vec negde napisali ali me mrzi da razgledam prethodne strane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Kupio danas kartu...2000 din. !! Inace...ovo je prebaceno u Arenu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Inace...ovo je prebaceno u Arenu !!! WTF??? Otkud ti to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Tako je, bice u Areni. Stajanje 2000, a tribine 2300 din. Zvali me danas iz Eventima da potvrdim rezervaciju karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts