Sinstrel Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Skinite novi singl: http://www.theprodigy.com/ Nije lose, neki novi fazon furaju. Malo je Pendulum... ili je Pendulum malo Prodigy?! Quote
זאבים Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Hah. jel owo neki Pendulum rmx ili wtf. bzwz je. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Nije lose Cekamo mart.. Quote
Simadin Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Stvarno ima Pendulum feel.. nije losa stvar, ali verovatno jedna od gorih, kad je Prodigy u pitanju. Quote
VoivodBG Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Losa je pesma, a i spot je tupav do bola... I malo mi je glupo sto ponovo forsiraju logo mrava svuda u njemu, taj period se nece vise ponoviti... Izasla je jos jedna nova pesma, na OST za novi Need For Speed Undercover, evo i linkova ali za ceo album... OST | MP3 | 128 - 320 kbps | 34 Tracks | 227 MB Some Tracks are 320, some are 128! Track list: 01. Airbourne - Girls in Black 02. Amon Tobin - Mighty Micro People 03. Asian Dub Foundation - Burning Fence 04. Bonobo - Scuba ( Amon Tobin Mix ) 05. Circlesquare - Fight sounds part 1 06. Floor Thirteen - Blame it on me 07. From First To Last - I Once Was Lost* But Now Am Found 08. Hybrid Feat. Charlotte James - The Formula of Fear (Hybrid’s Echoplex Mix) 09. Innerpartysystem - This Empty Love 10. Justice - Genesis 11. Kinky - Mexican radio 12. Ladytron - Ghosts 13. Mindless Self Indulgence - Never Wanted to Dance (Electro Hurtz Mix) 14. Nine Inch Nails - The Mark Has Been Made 15. Nine Inch Nails - The Warning 16. Ojos de Brujo - Piedras Contra Tanques 17. Pendulum - 9*000 Miles 18. Pendulum - Granite 19. Pendulum - The Tempest 20. Puscifer - Indigo Children (JLE Dub Mix) 21. Puscifer - Momma Sed (Tandimonium Mix) 22. Qba Libre & M1 - God Damn 23. Recoil - Shunt 24. Recoil - Vertigen 25. Recoil - Want 26. Splitting Adam - On My Own 27. Supergrass - Bad Blood 28. The Fashion - Like Knives 29. The Pinker Tones - Electrotumbao 30. The Prodigy - First Warning 31. The Qemists- Stompbox (Spor Remix) 32. The Whip - Fire 33. Tricky - Coalition 34. Tyga - Diamond Life (Feat. Patty Crash) http://rapidshare.com/files/165283067/NFS.Undercover.OST.g3n.part1.rar http://rapidshare.com/files/165284413/NFS.Undercover.OST.g3n.part2.rar http://rapidshare.com/files/165284846/NFS.Undercover.OST.g3n.part3.rar Quote
VoivodBG Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Альбом: Invaiders Must Die DEMO Жанр: BreakBeat Год выпуска: 2009 Кол-во композиций: 8 Битрейт: 192-256 kbps Размер: 49 Мб Tracklist: 00. Invaders Must Die (Official Version) 01. Invaders Must Die 02. Omen 03. Dead Ken Beats 04. Heatwave Hurricane 05. Warriors Dance 06. World's On Fire 07. Mescaline http://rapidshare.com/files/169971552/P_P.rar pass:www.mediaportal.ru Quote
-Mare Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Nije njihov fazon, ali valjda ce album biti ok. Sve je bolje od ... Never Outgunned. I, Pendulum je do jaja, tako da mi ne smeta toliko. Edited December 4, 2008 by black donkey Quote
זאבים Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Pendulum je do j, ali ne kad ga ima u Prodidziju. Quote
Misantrophil Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Iskreno nije mi se nesto svideo Invaders must die,vise sam ocekivao. Sve je bolje od ... Never Outgunned. Ne bih se bas slozio sa tobom,ima par dobrih pesama Pendulum je do j Nije mi uopste jasno sto se svi loze toliko na Pendulum,meni su oni cist prosek. Quote
Simadin Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Pendulum je jedan od retkih dnb bendova koji ekshli zna da napravi pesmu, i koji ne prave loopove od 3 minuta uz jedan te isti dosadni ritam i melodiju koju imbecil moze da prevuce misem u fruity loopsu Kudos za njih, ali Prodigy je podbacio, realno. Quote
Supergalactic Lover Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 pendulum je dnb za noobove. ne kazem da je los, ali je previse przacki. ako mislis da je to najbolji dnb, poslusaj LTJ bukem, makoto, london elektricity, dj marky, ed rush, roni size, shy fx.. pendulum samo przi bez veze, a ovi kidaju. kad smo vec kod toga - LTJ bukem 11.12 u TUBEu(600 din), bice ludnica iako je klub najvece fensersko sranje ikada. postoji mogucnos da ce se prodavati Bukem in Session - Live at Exit(DVD), koji je trebalo da izadje jos u maju ali je odlozeno. Quote
Sinstrel Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 poslusaj LTJ bukem, najvece fensersko sranje ikada. Zajebavam se, volim ja i Bukema ali nazvati Pendulum nobovskim je kinda isfolirano. Quote
Supergalactic Lover Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 bas ovaj "some blue notes of drum and bass" album, sto drzi pariska hiltonic, je genijalan. to sto je dospeo na sliku zajedno sa njom samo govori o njegovom uspehu(mislis li da je ona stvarno to preslusala?) hm, mislio sam vise u fazonu da pendulum uvlaci ljude u drum, pa posle kad vidis cega jos sve ima, pendulum zvuci kao klasican bend za lozenje. i ja sam vrteo hold your colour ko ludak, pa sam rekao aj da vidim sta jos ima od tog dnb-a. i dalje volim da cujem prvi album, al ovaj drugi je bas bez veze, samo neko przenje, przenje.. sto bi stewie rekao "again! again! i love repetition." nisam teo zvucati isfolirano, pu pu! Quote
Simadin Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) Meni je i novi odlican. Jedino sto su me smarali oni pederski vocoder vokali, ali mi se svidja sto su ispali iz dnb sablona, ima mnogo vise svirke i aranzmani su mnogo dobri Plus se loze na Tool i Mars Voltu, sto mi je u startu plus edit: Superius Deus brate, to je photoshop Edited December 5, 2008 by Simm A))) Quote
Supergalactic Lover Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 (edited) jel? super sto se lik iscimao. Edited December 5, 2008 by Superius Deus Quote
Simadin Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Haha da.. pa nisu to neka muda, koliko vidim to je photofunia.com, gde ti automatski generise svakave foto manipulacije. Evo i Krang je dao svoj doprinos, cak se potrudio i da skloni photofunia watermarke Quote
Sinstrel Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 haha Elem... prodigy... ...not cool. Quote
-Mare Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 pendulum je dnb za noobove. ne kazem da je los, ali je previse przacki. ako mislis da je to najbolji dnb, poslusaj LTJ bukem, makoto, london elektricity, dj marky, ed rush, roni size, shy fx.. pendulum samo przi bez veze, a ovi kidaju. LTJ je isto dobar, ali jos bolji kada radi sa Conradom. Na Exitu je bila ludnica. Quote
oNe Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 to je onaj lik koji je okacio svoj album na torrente i rapidshare pod nazivom The Prodigy - Invaders must die? :) hehehe Quote
Recommended Posts