КЈО Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) Супер Нинтендо!!! Ево пар игара које, дефинитивно, препоручујем! - Tales of Phantasia - Act Raiser 2 - Final Fantasy II(5) - Final Fantasy III(6) - Final Fantasy V - Chrono Trigger - Street Fighter - Yuu Yuu Hakusho 2 : Kakutou no Shou - Revolution X (Aerosmith) - Ultimate Mortal Kombat 3 - Romancing Saga 3 - Demon's Crest - Super Mario Bros (3 in 1) - Terranigma - Secret of Evermore - Secret of Mana - Justice League : Task Force - Dragon Quest I & II - Super Star Wars : Return of the Jedi --------------------------------------------------------------------------------------------------- Sega Mega Drive 2 ( Genesis ) Игре које препоручујем су : - Mortal Kombat II - Super Mario Bros - Shining Force 2 - Yuu Yuu Hakusho 2 - Sonic (The Hedgehog) *Сви делови* - Rock 'n' Roll Racing - Dragon Ball Z : Buu Yuu Retsuden - Golden Axe 2 - Samurai Showdown - Castlevania - Top Gear - Final Fantasy I - Punisher - Contra 3 --------------------------------------------------------------------------------------------------- Све старе игрице можете сасвим солидно играти уз одговарајући емулатор. Емулатор је програм који служи за играње игара путем PC-a, а постоје различите верзије које омогућавају играње на готово свим већ постојећим оперативним системима. Свака од игара није већа од пар мегабајта, а постоји још гомила истих које можете преузети са неког од следећих веб локација : romhustler.net romnation.net За Снес ему препоручујем "zSnes", а за Сега ему препоручујем "Gens 32". Можете их пронаћи на датим веб локацијама. Локације, такође, садрже мноштво других емулатора укључујући и са платформа као што су Амига, Аутомати, Комодор, Дос, Нинтендо 64, Сега Сатурн, Сега Дримкаст, Плејстејшн 1 итд... Листа слободних ROM-ова за системе : * 3DO * Atari 2600 * Atari 5200 * Atari 7800 * Atari Jaguar * Atari Lynx * Coleco Colecovision * CPS1 * CPS2 * Final Burn Alpha * Gameboy Advance * Gameboy / Color * Game Gear * GCE Vectrex * Genesis * MAME * Mattel Intellivision * Memotech MTX512 * MGT Sam Coupe * MSX1 * MSX2 * Neo Geo * Neo Geo CD * Neo Geo Pocket * Nes * Nintendo 64 * Nintendo DS * PC-Engine * Sega 32X * Sega CD * Sega Master System * Sega Saturn * Snes * Sony PSP * Sony Playstation * TurboGrafx-16 * WonderSwan / Color * Zinc Уживајте! Edited September 24, 2008 by Onime no Kyo
Jabba the Hutt Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Ja sam totalno retro sto se igrica tice, znaci samo Commodore, Amiga i 486 :rockdevil:
КЈО Posted September 25, 2008 Author Report Posted September 25, 2008 Мој човек !!! Брате, када идемо на оно пиво? хахаха Елем, заборавих да додам још једну игрицу : 1942, аутомати! Једна од најбољих игара које сам одиграо на аутоматима ИКАД !
Jabba the Hutt Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 hahah, kad hod oces, ja sam vazda fri
Dark_Elf Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Organizovao sam pre par meseci jednu old school C64 žurku. Pičio se Boulderdach, Outrun, Lotus, Wizard of war... i to na pravoj C64-orci koju je doneo moj ortak. A igrali smo posle i Amigu 1200 (čiji sam ponosni vlasnik) i to ruff'n'tumble, mortal kombat 2, project x... Još malko da prođe vremena i pravim opet. http://img395.imageshack.us/img395/4042/hpim0651kl1.jpg http://img129.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i...4_122_649lo.jpg
Mistress Burzum Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Jaooo retro! Volim ih sve, mislim da nema te za koju bih rekla da mi se nije dopadala xD Jedna, koja je meni ostala u najdražem sećanju je The Secret of Monkey Island i čuveni Guybrush Treepwood (Prepare to die!). Druga je "Discworld". Ahhh to su bila vremena
Dark_Elf Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Jaooo retro! Volim ih sve, mislim da nema te za koju bih rekla da mi se nije dopadala xD Jedna, koja je meni ostala u najdražem sećanju je The Secret of Monkey Island i čuveni Guybrush Treepwood (Prepare to die!). Druga je "Discworld". Ahhh to su bila vremena "People fall at my feet when they see me coming"? :)
Jabba the Hutt Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Organizovao sam pre par meseci jednu old school C64 žurku. icon_smile.gif Pičio se Boulderdach, Outrun, Lotus, Wizard of war... i to na pravoj C64-orci koju je doneo moj ortak. A igrali smo posle i Amigu 1200 (čiji sam ponosni vlasnik) i to ruff'n'tumble, mortal kombat 2, project x... Još malko da prođe vremena i pravim opet. icon_smile.gif http://img395.imageshack.us/img395/4042/hpim0651kl1.jpg http://img129.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i...4_122_649lo.jpg Nemas pojma koji mi je ovo osmeh na lice stavilo! C64 je najbolja stvar na svetu Aj ako nije problem javi ako budes pravio ponovo, voleo bih da se prikljucim, posto stvarno nemam skim da pikam te igre A kad smo vec kod Guybrusha "Look behind you, a Three-Headed Monkey!"
White Man Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 (edited) E, ja не играм C64 (јер га немам, пих!) али зато: Soccer Kid, Budo Kan, Ski Or Die, Paperboy 1,2, Prehistoric 1,2, Aladdin, Prince Of Persia, Jungle Book, Blues Brothers, Godz, Golden Axe, Ignition, Wolf 3D (имам неку демо верзију, јел има неко full паковање са свим нивоима? Не питам за цену ), Моrtal Combat II (Baraka will shred you all!), Screamers и сличне игре су, што би не-браћа амери рекли, my glass of beеr. A oд ових "новијих" игара тражим Rollcage и Forsaken (као Descent ali joш ненормалније). Има неко? Ретро заувек! Edited September 26, 2008 by White Man
Dark_Elf Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Nemas pojma koji mi je ovo osmeh na lice stavilo! C64 je najbolja stvar na svetu Aj ako nije problem javi ako budes pravio ponovo, voleo bih da se prikljucim, posto stvarno nemam skim da pikam te igre No frks, bićeš obavešten... daj mi samo tvoje ime i mob na pm-u.
Jabba the Hutt Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 E, ja не играм C64 (јер га немам, пих!) али зато: Soccer Kid, Budo Kan, Ski Or Die, Paperboy 1,2, Prehistoric 1,2, Aladdin, Prince Of Persia, Jungle Book, Blues Brothers, Godz, Golden Axe, Ignition, Wolf 3D (имам неку демо верзију, јел има неко full паковање са свим нивоима? Не питам за цену ), Моrtal Combat II (Baraka will shred you all!), Screamers и сличне игре су, што би не-браћа амери рекли, my glass of beеr. A oд ових "новијих" игара тражим Rollcage и Forsaken (као Descent ali joш ненормалније). Има неко? Ретро заувек! Imam ti ja Wolfestein na kompu, full izadnje, ako hoces mogu ti narezati, sa jos nekim igricama, pa da odradimo neku razmenuu, posto meni fale neke od igara koje si naveo!
КЈО Posted September 26, 2008 Author Report Posted September 26, 2008 Ја нисам успео да пређем неки ниво у Blues Brothers...само сам се шеткао унаоколо, ваљда ме је јурила нека бабускера или то, ипак, беше усисивач... Али једна од најкулт игара, дефинитивно! Дос, Офц Ово се никад, никад не заборавља.
voodoo_ Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Imate na Pirate Bayu kolekciju zvanu "Razor1911 - 10th Anniversary Collection", apsolutni a must have za svakog dokonog koga ne mrzi da obrće igre od pre Hrista http://thepiratebay.org/torrent/3547911/Razor1911_-_10th_Anniversary_Collection
Jabba the Hutt Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 hahah, Onima svaka cast, sve same hitove si nabrojao! Ladno si se i Tokija setio! :rockdevil: Voodoo, hvala na linku
Mistress Burzum Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Jaooo ima da se navučem ... opet... :)
КЈО Posted September 26, 2008 Author Report Posted September 26, 2008 (edited) Хаха, Токија сам први пут угледао давне...деведесет и треће...колико се сећам...можда мало касније...лудило. Елем, ово направих некад па рекох да окачим GameSig2.gif Edited September 26, 2008 by Onime no Kyo
voodoo_ Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Čekirajte i ovo: http://www.gog.com/en/intro
Mistress Burzum Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Čekirajte i ovo: http://www.gog.com/en/intro Fantastično
Ајлин Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 smejaćete se, ali ja sam ovisnik o dominama. brojim ih i vežbam memoriju - najjače je što komp menja imena pa mi je slatko baš da igram sa raznoraznim amerikancima i amerikankama to mi je motivacija da poboljšam svoje domino skills pogledajte sajt svašta nešto ima http://www.gametop.com/?utm_source=RealDom...um=downloadable
Mistress Burzum Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 smejaćete se, ali ja sam ovisnik o dominama. brojim ih i vežbam memoriju - najjače je što komp menja imena pa mi je slatko baš da igram sa raznoraznim amerikancima i amerikankama to mi je motivacija da poboljšam svoje domino skills pogledajte sajt svašta nešto ima http://www.gametop.com/?utm_source=RealDom...um=downloadable Što bismo se smejali? Ja volim sudoku i svakodnevno ga radim Isto je dobro za vežbanje vijuga:)
Ајлин Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Što bismo se smejali? Ja volim sudoku i svakodnevno ga radim Isto je dobro za vežbanje vijuga:) kad smo kod sudoku ima jedan paket zove se brain trainer. imala sam problem sa orijentacijom, sad mi je mnogo manje izražen igrate svaki dan po 10 minuta, 5 različitih vrsta vežbi od kojih po vrsti imate 3 metoda dakle obrćete krugove, nije dosadno, idete na više nivoe, i što je najbolje ravnomerno razvijate analitičke spacijalne logičke memorijske verbalne sposobnosti fenomenalno, probajte. naravno treba crackovati najpre hehe
lemmy sixx Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Danas sam je izvukao iz podruma i opalio par partija: Jos uvek je kvlt nad kvltovima!MK3,Desert Strike,NBA Live '96...pa to je zakon.
Recommended Posts