voodoo_ Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Izašla je engleska verzija rimejka legendarne preteče Heroja. http://www.rlslog.net/kings-bounty-the-legend-skidrow/ 2.4 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Kakvo je ovo jebanje kevi...najveca zaraza ove godine drzi te prikovanog za kompom satima i satima...kome se svideo heroes of might and magic 5 ovo je josh bolji trip i vishe podseca na legendarni 3 deo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 Pridružujem se pohvalama, igra je sjajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 sporo se skida sa torenta ono nikad vishe ljudi a totalno na polutki stoji ako ima vrh protok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Skrshio me neki bug dosta daleko u igri...koju god bitku da pocnem svi umiru iz jednog udarca...kao i ja :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Mnogo si jak, čak i za sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 igra je super , 3 dana je cepam po ceo dan nisam ishao na posao danas i idalje je igram , posle gothic 3 najbolja igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 Ja sam se navukao ko veverica. Nisam nešto ovako igrao još od Witchera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 picher je vrh samo da je malko optimizovaniji , jedva chekam nastavak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Kud sam i uzeo da je igram .. sad sam seo i sprcao 5 sati ... ovo je fenomenalno! Odavno nisam naletao na ovasko igrljivu igru. Sve je tako lepo, nema kiča (nešto popularnog ovih dana), nema kockastih širokoramenaša u roze gaćama (aluzija ne WOW) ... jednosatvno prijatno, lepo i sa dozom šmeka i zdravog humora ... svaka čast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 (edited) I ja cuh za ovo u Svetu Kompjutera (kao i za Sacred 2, Dead Space i Worldshift ) i sinoc sam je nesto 5 min drndala i ne mogu da verujem koja grafika ne secam se da sam videla nesto onako shareno ikad. A posto nisam igrala heroje a nista nije objasnjeno kako teku borbe morala sam nesto da nabadam nadam se da cu imati vremena da je bolje probam jel neko izvalio da je ambijentalna muzika za vreme ona prva 3 testica uzasno slicna jednoj temi iz Diabla? Edited November 13, 2008 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Eh šareno ... jeste šareno ali niej kičeraj kao u "Sacred 2" ... ja sam totalno oduševljen igrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Ne kazem da je lose samo da me podseca na one Barbie igrice auh pa to jeste lose Prima se i starija populacija vidim... decko pauzira s Falloutom zbog ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 sad je upravo instaliram i onda se bacam na igranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 NE INSTALIRATI! To je jedini savet! Bem ti igricu, već noćima ne spavam .. sinoć mi se srećom ispraznile baterije n amišu oko pola 3 .... užas! Ne instaliraj nikako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Ludnica igra potpuna...za sada najverovatnije igra godine meni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 haha meni se ne svidja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 meni ovo malo monotono... idi po mapi, 2cm dalje CAP! nesto te spazilo, ajde jovo nanovo fireball dok se moze posle na mishice... popij manu, nova borba... cudno al iako je muzika mnogo dobra cini mi se da joj je to mana. nekako bi s nekim ambijentalom (duplo tishim) bilo manje ocigledno da se ponavlja. ovako me bas frustrira ma svashta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 To je dokaz da se nisi ni potrudio da uđeš u priču, pa nisi ni čitao šta svaki lik ima da ti kaže i da te jednosatvno ne zanima ovako nešto ... nemoj onda ni igrati Ja sam toliko odlepio, da sam počeo da je mrzim Ne radim ništa danima, poslovi mi se nagomilavaju a ja sedim i jašem konjića Za mene je možda najboolja igra koju sam ikada igrao (ako se meri igrljivost, što i jeste bit igre) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ma nisam ja nesto odmakla, kazem za sad mi je monotono, em mi mali nivo pa nemam neke moci em nemam neku vojsku em su protivnici vec 12x bili ili biljke ili medjedi A i nemam vremena ni da se navucem, mozda h vremena dnevno Ni u kom slucaju ne kazem da je losa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ma meni je igrica nekako prosta,i grafika mi je sranje...ne znam uglavnom mi se nikako ne svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Pa ako je do samog kraja sve tako da samo sreces random protivnike i trsish se diskutabilno je da li moze da obrlati bas bilo kakvu publiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 @hypnos: pa nije Crysis, to je sigurno ... @Double fire: postoji priča koje možeš da se držiš, a ne moraš ... odluka je na tebi. Takođe, od redosleda rešavanje questova, kao i tvog "ponašanja" u questovima i govoru sa likovima zavisi i kako ti se gradi lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 A dogodine eto i ekspanzije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Sad dodjoh do toga da nikog vise ne mogu da bijem jer su prejaki a obisla sam sumu, mocvaru, isla obalom i u onaj grad na A. Mozda da ipak gvirnem u walkthrough, nisam ja za ovo koji su zakon one dede sto mogu da privole zivotinju iz protivnicke ekipe... i polarne mede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts