Jump to content

King's Bounty: The Legend

voodoo_

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kud sam i uzeo da je igram .. sad sam seo i sprcao 5 sati ... ovo je fenomenalno! Odavno nisam naletao na ovasko igrljivu igru. Sve je tako lepo, nema kiča (nešto popularnog ovih dana), nema kockastih širokoramenaša u roze gaćama (aluzija ne WOW) ... jednosatvno prijatno, lepo i sa dozom šmeka i zdravog humora ... svaka čast!

I ja cuh za ovo u Svetu Kompjutera (kao i za Sacred 2, Dead Space i Worldshift :D ) i sinoc sam je nesto 5 min drndala i ne mogu da verujem koja grafika :D ne secam se da sam videla nesto onako shareno ikad. A posto nisam igrala heroje a nista nije objasnjeno kako teku borbe morala sam nesto da nabadam :) nadam se da cu imati vremena da je bolje probam :( jel neko izvalio da je ambijentalna muzika za vreme ona prva 3 testica uzasno slicna jednoj temi iz Diabla? :D

Edited by Double Fire

meni ovo malo monotono... idi po mapi, 2cm dalje CAP! nesto te spazilo, ajde jovo nanovo fireball dok se moze posle na mishice... popij manu, nova borba... :D

cudno al iako je muzika mnogo dobra cini mi se da joj je to mana. nekako bi s nekim ambijentalom (duplo tishim) bilo manje ocigledno da se ponavlja. ovako me bas frustrira :confused:

ma svashta.

To je dokaz da se nisi ni potrudio da uđeš u priču, pa nisi ni čitao šta svaki lik ima da ti kaže i da te jednosatvno ne zanima ovako nešto ... nemoj onda ni igrati :)

Ja sam toliko odlepio, da sam počeo da je mrzim :) Ne radim ništa danima, poslovi mi se nagomilavaju a ja sedim i jašem konjića :) Za mene je možda najboolja igra koju sam ikada igrao (ako se meri igrljivost, što i jeste bit igre)

Sad dodjoh do toga da nikog vise ne mogu da bijem jer su prejaki :) a obisla sam sumu, mocvaru, isla obalom i u onaj grad na A. Mozda da ipak gvirnem u walkthrough, nisam ja za ovo :)

koji su zakon one dede sto mogu da privole zivotinju iz protivnicke ekipe... i polarne mede :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...