Jump to content

King's Bounty: The Legend


voodoo_

Recommended Posts

Heh, ja imam sad slučaj d asu mi svi preslabi ... nabudžio sam baju na 30 nivo, gomilu item-a, oženio sam se ... i vodim 3 zmaja, vilenjaka strelca i jednoroga :) Borba izgleda ovako: razmestim trupe, pozovem mr Death iz Chest-a, on pokupi svoje i to je to .. uglavnom kraj partije :) ako neko eventualno preživi, tu su zmajevi

 

@Double Fire: jesi li aktivirala Chest Of Rage ??? Jesi li prepisala magije iz skrolova? Javi ako treba pomoć ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajd samo par pitanja:

 

1. Koliko je realno zahtevna ova igrica? Jel moze da se siba na 3,2ghz, 1,5gb rama i 128mb grafickom?

 

Ajd to manje-vise, instaliracu je kako god i proveriti, ali ovo:

 

2. citao sam da je igra puna bagova, i da trebaju neki patchevi da se instaliraju, pa me zanima kakva je ovo verzija sto je ostavljena u prvom postu, jel sve ok sa tom, da skidam, ili ne? Ili jednostavnije, posto vidim da Progressiveru to dobro siba, daj link za torent odakle si ti skinuo, i eventualno par saveta za pocetak igranja, ono, kad si vec do te mere zarazen, ajd jos koji minut za mene :pivopije:

 

3. I onako usput, kakva god da je, Heroes3 je legenda nad svim legendama :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh, ja imam sad slučaj d asu mi svi preslabi ... nabudžio sam baju na 30 nivo, gomilu item-a, oženio sam se ... i vodim 3 zmaja, vilenjaka strelca i jednoroga :) Borba izgleda ovako: razmestim trupe, pozovem mr Death iz Chest-a, on pokupi svoje i to je to .. uglavnom kraj partije :) ako neko eventualno preživi, tu su zmajevi

 

@Double Fire: jesi li aktivirala Chest Of Rage ??? Jesi li prepisala magije iz skrolova? Javi ako treba pomoć ...

Nisam jos stigla da negde na netu nadjem sta je uopste poenta Rage-a, to nikako ne kapiram. Pojavili su mi se levo ona 4 cuda koja odbijaju da se bore na mojoj strani jer sam jos uvek previse lame :D Uglavnom za sad se svodi na to da idem okolo, sa skaut vestinom vidim ko sta ima i kad mogu ja se pobijem, nadoknadim gubitke, usput odradim neki quest i svakih par h mi skoci nivo. Ocekivala sam da se XP brze puni, imam onu vestinu koja dodaje bonus na to al tjah. Sescu ovih dana pa cu odvaliti par h u kontinuitetu da vidim sve cake :D

 

@apeiron: ja skinuh moju verziju sa warez-bb.org i za sad ne vidim da ima bagova...

 

spoiler:

 

mnogo mi se dopada kako se upgrade-uju itemi :mhihi: al zajebano u pm sa onim fireballovima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde prva @Double Fire :

 

aha! E pazi ovako.Oni još neće da rade jer moraš da da uradiš ti nešto za njih. Prvi će hteti da sarađuje ako popričaš sa njim i boriš se sa nekim čarobnjacima. Za ostale ćeš vremenom rešavati questove (u zemlji patuljaka ćeš napuniti elektriku za onu Icy-ribu) a u pećinama Smrt :) A kad počnu da sarađuju sa toobom ... e pa videćeš! U toku borbe ti se dole desno, pored one knjige sa magijama pojavi crveni kovčeg (Chest) i tada biraš magije (tj Demone koji su zarobljeni u kovčegu) i aktiviraš ih ... oni kidaju. Naravno, Reaper je najbolji. Uh, sad imam potrebu da objasnim i oko Rage-a:

 

dok se šetkaš okolo po mapi sa leve strane dole možeš da vidiš ikonicu za Rage ... što si dokoniji, taj rage se prazni. Kada počne borba, tvoja ikona je gore levo, gde imaš prikaz mane i Rage. Primetićeš d ase Rage brzo puni kad se šibaš. Demoni iz kovčega troše Rage, i Rage za to služi.

 

Sledeće na šta treba da obratiš pažnju je razvijanje veština kod lika. Otvoriš panel Hero i pogledaj na drvo Mind, Magic, Skill. Što pre probaj da naučiš veštinu za Rezervu, izuzetno korisna stavr, jer možeš da vodiš dodatne trupe.

 

Ne zaboravi da prepišeš skrolove! :) ja sam to tek sada izvalio ... generalno može da se pređe i bez njih, ali su dobra pomoć.

 

Dalje, postoji puno bagova, ali nisu tako strašni. Jedan od vrlo čestih bagova je da kada si u nekom dvorcu i menjaš delove opreme igra ume da pukne i da izbaci u Windows. Preporuka je što češće čuvanje pozicije (Save). Takođe, oficijalni je bug kad treba da oženiš Mirabelu (sisata crvenokosa piratica ... mmmm), to rešava patch, koji nažalost nisam uspeo da instaliram jer je igra naravno piratska.

 

PS: nisam upgradovao niejdan item! Jbt! :)

 

@Laki:

 

mislim da je dosta skalabilna po pitanju zahtevnosti, tako da ako malo spustiš detalje to može da radi jako lepo. Nema tu neke grafičke perverzije ... nije to neki FPS.

 

Ja sam skinuo sa rapida, sa nekog linka na Katzs.cd (moja piratska luka)

 

Imaj na umu da je ova igra preteča Heroima!

 

Moj savet za tebe Laki ... nemoj da počinješ! :) Previše je zarazno! Šalim se naravno. Generalni savet je da se što više snimaju pozicije, da ne srljaš po svaku cenu u borbu dok lik ne ojača, da ako prihvatiš neki sitniji quest odmah uzmeš i odradiš ga (jer je kod sitnih questova obično rešenje negde tu blizu) i jedan extra savet: ZAPISUJ! Da, to je ono zašto je igra genijalna ... mnogo će ti biti jednostavnije ako uzmeš parče papira i zapišeš ime nekoga ko ti daje quest i gde se on nalazi ...uštedećeš sebi mnogo hodanja po mapi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E hvala ti puno, ustedeo si mi gomilu vremena i provaljivanja :D

jos samo da nadjem ne nemoguce protivnike :D bedak mi je da mi pobiju ove dede jer njih vise nema da se kupi... ima nesto bolje kasnije sigurno ali za sad su mi zakon.

E da te pomocne jedinice sam odavno istrazila, kul je kad pretrpas nesto pa prekoracis Leadership, za deljenje u 2 grupe :da: (kao nisi znao :D )

 

Glupi Konani na obali, utrcim, maznem Mind runu, kristal i 2100 blaga i nazad na brod :)

 

btw, ProgressiveR, s kim ti igras? Ja sam bila pocela sa Mage-om al ajde reko za promenu da uzmem Warriora :D

Edited by Double Fire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa warriorom. Zeznuo sam se što nisam uzeo paladina ili maga. Jeste da je teško u početku dok nemaš XP i skilove, ali se posle isplati. Ali, to drugi put :)

 

dokle si stigla? jel ti treba neki hint? Jesi li obišla močvaru i sredila sve tamo? sad si na ostrvima?

 

Od jedinica ti predlažem kombinaciju viking-gusari-strelac ... meni je to dugo bila okosnica oružanih snaga :) a posle dragi patuljci, pa elfovi ... a sada zmajovi i elfovi i nećem da ih menjam za mrske undeadove :)

 

Ako ti treba hint neki, pitaj

Share this post


Link to post
Share on other sites

pocheo sam na hard tezini da prelazim sa paladinom i prebudzen sam ,smoren i denistalirao sam je ipak za ponovno prelazenje nije toliko lepo , nema te slobode kao u gothicu gde mozesh mnogo stvari na drugachiji nachin da uradish a i daje da budesh na istoj strani tj protivu orkova + igranje u talu sa orkovima koju nisam igrao :)

 

sa mageo sam preshao na normalu i bilo mi je izrazito zajebato jer sam u jednom trenutku ploveci ladjom o istochnim i zapadnim ostrvima osta bez novca za pojachanja ali posle kada sam vishe obracao paznju na novce pocheo da sabijam armagedonom.

sabijem svojih 30 % a njihovih 100 % . prenabudzena madjija. na kraju igre u epskom okrshaju sve shto je trebalo u raditi baciti 2 arma u jednom krugu :)

 

sve je jasno ruje su se svojski potrudili pogotovu ambijent na elfovskoj teritoriji je idilichan uz umilne zvuke ruske operete , osecao sam se kao odochke koje sisa veliko dojku i pomalo drema :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

jedva cekam novu zemlju da se muzika konacno promeni :)

ja pocela prva da igram i onda decka smarala sta ga sve ceka i kako nesto da uradi a sad me preshishao pa je obrnuto... rodila mu ona zhaba decu covece koji bonus! Ona +3 na intelekt, dete +5 na defence... wow :D cudi me da nema neku losu stranu tipa da ima neki upkeep u vidu para i sl :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

pored zamka ima lopovska jama a tu zena zombi koja daje dolichne ponuse na defens a i patuljak zena je vrashki paklen brachni drug .

zna li ko shta daje ona baby elf vec sam bio u bondidzu sa patuljkom kad sretoh tu lepotu i puno sitne dece imo , rekao sam mu odma da se smiri da ne radi madjija

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije on postao zombi vec njegova deva jer joj je poklonio onaj ukleti prsten a kad sam mu ponudio da joj bacim madjiju da se povrati on kaze da ne zeli to jer ga zombi deva brani od zlotvora :)

 

ondak sam izrazio zelju da je kupim od njega i dadoh 5000 a bonushchine 20 % na defence m pa drugi sin +5 na defence treci sin 10% na defence i zadnji 5 na rage . zembi oplodnja samo mushko pravi i to defence mushko :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ovaj, ta zenidba... kako se nalaze te zene i gde? Mislim u igrici naravno :meshuggah:

 

Krenuo sa paladinom, bitke su bas Heroji, nema sta, mapa prelepa, grafika super, samo me nervira kad sam ovako slab, u Herojima bih za dosadasnjih 5-10 sati igranja bio nezaustavljiv, a ovde me vampiri posteno klepaju jos uvek, hah... ali dobro, polako...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eeeee Laki! Obrati pažnju (ovo sam već napisao) :

 

- možeš li da otključaš Rage Chest?

- da li si počeo da se usavršavaš (skill tree)

- da li si počeo da učiš magije?

 

Ovo će ti pomoći da razbiVaš :)

 

Što se tiče žena, ne znam dokle si stigao ali evo ih:

 

1. Bandit princezu - u Greenwortu / treba da rešiš quest oko mlinara, na očetku

2. Žaba - Feanora (Marshan Swamp)

3. Mirabela (crvenokosa sisata piratica, nalazi se na ostrvima / ne može da se priženi bez patcha, puca igra na tom mestu. Riba je atraktivna, ali ne donosi nikakve bonuse

4. Neoka vilenjakinja

5. princeza Patuljaka - Lower Hardar, zamak

6. Xeona (demon) - zamak Demonis

 

E to bi trebalo da je to

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...