Stefan34 Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Onda je moguće da nešto zeza u samoj igri Ma nemoj srat' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 (edited) Mislio sam da ti je verovatno zapao loš primerak, odnosno loš rip, ako si ga "pazario" kako inače pazarimo igrice ... nema potrebe za cinizmom Edited December 7, 2009 by ProgressiveR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Kad pitate za linkove naglasite jel vam ok i RS posto uvek imam RS linkova I znam koja izdanja su proverena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 (edited) Mislio sam da ti je verovatno zapao loš primerak, odnosno loš rip, ako si ga "pazario" kako inače pazarimo igrice ... nema potrebe za cinizmom Nisam hteo da budem cinican, ne bih stavio smajli Do ripa/kreka nije, probao sam i Skidrow, i Skullpturu i Vitality, a na burazerovom i kopmu od moje devojke radi bez problema, iako su masine slabije, ali imaju XP dok je kod mene Win7. EDIT: A da sam pazario psovao bih majku po zvanicnom forumu Edited December 7, 2009 by Stefan34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Jel se igra narode? Ja pikam sve u 16 ... moram da primetim da je nastavak znatno teži od prvog dela ... sviđa mi se što su rešili neke stavrčice u navigaciji, menijima, kontrolama ... a otrkih i cheat Jebiga, ako je nastavak jos tezi od prvog, onda ne znam sta bih rekao. Ja nikad ni prvi nisam presao (na normal igrao, cheatove ne volim), zapeo sam negde pred kraj, i kontam da se valja vratiti i bas sve one zmajeve poubijati, a to bi zahtevalo jos poprilicno dana da se izvede bas svaka bitka, sa minimalnim gubicima. A da krecem na easy i to mi glupo nekako... Ali planiram zavrsiti kad tad, i onda udariti po ovom nastavku, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 ZNaš kako, jesu cheatovi bzvz, ali je poenta igre da se zabavim ... a ako ne mogu da se zabavim, onda mi i nije igra. Kao što rekh, koristim samo dopunu Rage i popunu armije (da ne moram posle svake bitke da trčim i kupujem snage) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Jel se secas iz The Legend, koliko ima jos nakon one bitke sa onim Orkovima, kad udjes u njihov grad, pa treba da ih pobedis da bi negde dalje otisao (gde god?)? Znam kako izgleda finalna bitka sa onim zmajevima, ali ne znam koliko ima do nje, pa da vidim vredi li pokusati jos jednom (sacuvao sam snimljenu poziciju za svaki slucaj ). Ali bas je zajebano na normal igrati, to kazem ja koji sam master dzedaj u Heroes of M&M, kako li su igrali oni koji nikad Heroje nisu igrali (mislim na normal)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Nemam pojma ... zaboravio sam ... pa možeš ti da igraš Ameliju bez problema Nema nikakve veze a i instalacija je stand alone Moram da priznam da uopšte ne pratim priču u Ameliji niti me zanima istorija i šta treba da uradim, samo idem redom i koljem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Okej ovo je vec pravilo - odigram 15ak borbi, izadjem iz igre totalno ubedjena da je to to, nema dalje, svi su lethal ili invincible, par dana kasnije opet igram, nadjem nekog 'strong', pa jos nekog, pa nekog very strong (koji je pre bio lethal) i sve tako. Al mi nije jasno zasto moram da ugasim komp da bih naisla na takve p.s. jebem ti koliko heroja ima... zvanicno mi je sve cisto do Verone i pola Verone. Jeste li koristili one magije sto se primenjuju na world map? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 E ono što sam provalio u vezi dekleracije snage protivnika, jeste da nije relevantno! Nekoliko puta mi je pisalo "slighty stronger" pa sam jedva živu glavu izvukao, a opet na par mesta gde je bio "lethal" samleo sam ga gotovo bez gubitaka jedinica ... Mislim da kod nekih jedinica ima veze sa dobom dana u koje se boriš, jer neke jedinice imaju bonuse na to Igra je toliko komeplxna ... ludaci. Mislim da možeš da je odigraš 30 puta i da nećeš provaliti i saznati sve ... E ne znam za te magije ... moraću da vidim. Inače, ja čistim Rehu (zadnji kontinent koji vidim na mapi), ostalo je opajano OVDE imaš gomilu korisnih stvari vezanih za igru E da ... jesi li priženila koga (mislim u igri, naravno)? A da, ovo sigurno znaš, ali hajde da ponovim ... dekleraciju koliko je koji protivnik jak igra sama izvodi na osnovu snage i stanja tvojih jedinica ... tako da recimo ako ti opadne moral, ili attack/deffense bonusi, protivnik će da "promeni" snagu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 (edited) Da, desavalo mi se da s istim opisom tezine nekad prodjem bez gubitaka a nekad s puno, nikad nije bilo pitanje zivota i smrti. Sa strong ili slightly stronger obicno prodjem sjajno. Lethal nisam ni isprobavala. To sve zavisi od toga koje jedinice vodis i koje su protivnicke. Takodje se isplati da pre neke teze borbe platis 500 za Rage Potion. Ono sto si rekao 'ja samo punim Rage i armiju' je poenta cele igre, to ti je isto kao da u nekoj drugoj igri ukljucis God mod, nemoj da se zavaravas Nisam ni skontala kad sam se vencala al ispao je koristan jer pretvara one crvene pirate u one zajebane a oni su bili sjajna jedinica na pocetku. Mislim da mi se najvise isplate polarne mede, assassini (uvek njima prvo nekog roknem u ledja a kasnije dokarjcim neku jadnu jedinicu da bih to reloadovala i generalno ih ne koristim tako da rizikujem da mi ginu), ako mi se vodi neki ranged uzmem one s jednim okom, zatim one royal guardsmene posto su jeftini a jaki i tako... ove ostale jedinice variraju zbog ponude, kinte i lokacije. Smara me samo sto mi sve nekako sporo ide, brze sam napredovala kao Warrior u kecu, cak i sa magijama (sad sam paladin iako je on gej lik u svim drugim igrama ). Ne znam jel to do mog stila igranja ili sta ali recimo oni konjanici i grifoni su mi i u kecu i sada bili totalno jadni (poginu za tili cas). Edited December 19, 2009 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Nije baš God mode, ali znači puno ... ali kao što rekoh, igre igram da bih se zabavio i opustio, a ako ću i tu da se nerviram onda džaba posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 @ MissionVao Nisi se ti vencala sa tim likom sto pretvara pirate nego si ga jednostavno primila u svoju druzinu. On je izrazio zarku zelju da te prati i to je to. Poceo sam nastavak pre par dana i ono sto je evidentno je mnogo brzi napredak heroja u nastavku. U prvom delu npr. dok sam dosao do 11. nivoa trebali su mi dani i dani, a ovde za dan pljas. Zmaj ljubimac je takodje ogromna olaksavajuca okolnost. Magije za koriscenje na mapi su zanimljive. Ja sam na primer iskoristio neku magiju (u nazivu ima nesto u vezi sa inteligencijom ili ucenjem) koja ti daje +10 intelligence za dve sledece bitke. Druga magija koju imam je neka Titan magija koja ti daje + 10 Attack za dve naredne bitke. Dobra stvar, ali radi kao skrol tj. koristis samo jednom i posle nemas. Zato to treba cuvati za specijalne prilike. Javicu moj napredak za koji dan. Sada sam skrsio sve u onim katakombama na Bolo ostrvu pa malo sada lutam po Veroni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 (edited) Ova ekspanzija me sve vise odusevljava. Evo skoro sam otkrio letenje pa sada picim po mapi kao lud. Dolzi se i na delove mape gde ranije nije moglo. Najblaze receno sam odusevljen. Nemam vremena mnogo za igru pa igram jednom u nedelju dana. 30-i sam nivo i mnogo sam jak. Najzad imam i punu vojsku i jedno 100.000,00 obaska. Stigao sam i do nekog podzemlja gde sam kupio podmornicu i sada plovim nekim kanalima. U ovoj ekspanziji se desavaju cudne stvari. Napadnem slucajno na impossible bajicu i skrsim ga sa minimalnim zrtvama. Kasnije napadnem lika koji je slightly stronger i on me odvali od rca, ali ga nekako ipak dobijem. Znaci uopste ta jacina ne znaci puno. Mozda vise onako orijentaciono. Skrsio sam bajicu u zamku koji je skoro 40-ti nivo i ima gomilu voske bez mnogo cimanja, a zato su me neki mnogo slabiji namucili lepo. Edited February 12, 2010 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Bem ti zivot jos nisam presao ovo ludilo. Jes da ne igram toliko, ali stvarno. Sada sam 53. nivo i jos uvek ne mogu da ubijem neka dva bosa koja me skrcaju samo tako. Kako cu to preci jos uvek nemam pojma. Od 8 magicnih kamenova Teane skupio sam 6 i za 7. nije problem, ali ovaj jedan sto je kod bosa Zilgadisa stvarno ne znam da li cu ikada uzeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Za King's bounty i Borderlands sam mislila da necu nikad preci jer se cini da imaju zilijardu sati gameplaya. Borderlands sam presla juce, ovo me nekako vise i ne zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 Zaboravih da kazem da mi je bilo vrlo drago da vidim sebe u igrici na ostrvu Shetera. Ima vise zadataka u vezi sa Hefestom koje treba odraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Poceh Armored princess pre par dana, cekao veci monitor i bolji komp. Pa, ko ziv, ko mrtav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ја никако да се наканим да играм ово. Почнем да играм, али онда станем... Некако ми фали акционих игара типа Twisted Metal 2... трчкарати на коњу у улози принцезе ми и није баш тако занимљиво, а играо бих чисто због змајева који личе на ванземаљца из ''Лило и Стич'' и приче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts