kuruz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ја имам ове: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Evo prave muske patike,nekada NIKE sad CHOBANKE.Imam ih tipa 3-4 godine,a platio sam ih nesto malo.Sluze mi za razne radnje:od utovara uglja,do ispase svinja i setanja psa.Ko nema ovakve patike nije muskarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Da, ali te patike se totalno uklapaju u emo fazon... Sigurno vise nego pljeskavica. Bilo kako bilo, izgledaju mi kao sobne papuce za penzionere u malo modifikovanoj varijanti... Dobro, to jesi u pravu da se uklapaju u emo fazon. A šta diskriminišeš pljeskavicu, ona je za sve ljude. Da, izgledaju kao patofne, ali za mlade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ti ćuti. :) Те емо патофне, како их ви већ зовете, мени дјелују као нешто најудобније на свијету pa mozda ne najudobnije, ali su veoma udobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 ove su mi omiljene <3 http://adus.imageg.net/graphics/product_im...ttern_w345a.jpg imam i obichne crne starke (mada ih retko nosim) imam i ovo: http://extremecostumes.com/electra2042.jpg samo shto ih jako retko nosim jer nemam gde x(((( ove su se sjebale,moram kod obutjara da ih nosim x((( http://www.kateskates.co.uk/productimages/...ckPinkSmall.jpg shelike do dvajes kopchi imam dva para sandalica chijim slikama ne mogu da udjem u trag x((( a zhelim ovo: http://www.advancedshoesus.com/catalog/wp-...brittania01.jpg ali s obzirom da koshtaju oko 10000 verovatno tju morati da chekam maturu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Evo prave muske patike,nekada NIKE sad CHOBANKE.Imam ih tipa 3-4 godine,a platio sam ih nesto malo.Sluze mi za razne radnje:od utovara uglja,do ispase svinja i setanja psa.Ko nema ovakve patike nije muskarac. Ubedljivo najbolji post na ovoj temi.Bravo care!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ja biK ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ja biK ovo: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Balavim na sliche ribokice vetj mesec dana u avangardiji zhelim zhelim ZHEEEEEELIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Koliko su tamo? Ja ove nisam nigdje našla kod nas, mada jesam jedne slične baš u Reebok-u. Oko 6.000 su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 7.500 -.- ima josh jedne slichne u reflexu za 7000 valjda :s ali ove avangardiji su lepshije <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ja biK ovo: ово ме сети кад су питали цигана која му је омиљена боја: ''па оно, шарена...'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Lepe su, imaju i jos neke slicne Mislim da ce soping da nastupi VRLO USKORO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 7.500 -.- ima josh jedne slichne u reflexu za 7000 valjda :s ali ove avangardiji su lepshije <3 Ovaj, ako hocjesh zaista kvalitetne patike, teshko da cjesh nacji neshto iole pristojnog izgleda za male pare... Tako da... Ako ti se svidjaju... Vjezhbaj molecjivi kuchecji pogled za mamu i tatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) teto,iste tak'e online u reebok shopu su duplo jeftinije edit: ove su te koje ja zhelim (primetite cenu,boldovaTa je) http://www.shoes.com/Shop/productdetails.a...k/Red/Yel/Silv) :izbalav: mozhda ih i naruchim preko neta :hmm: Edited October 4, 2008 by Foamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Vjerovatno, ali kolika ti bude poshtarina? :S teto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 xD no se drug sad pali za holandiju da valja droZu (xDDDDD) pa tju ga pitati da mi kupi ionako treba da mi donese neki poklon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ja ove nosim dok ih ne usmrdim. A onda uzimam novi converse, jer su se ubedljivo najbolje pokazale u eksploataciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 nameravam da pazarim nesto od ova 3 para. (bela varijanta s crnim pertlama) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ove druge su kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ove druge su kul. i jako dobre. personal experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) Ja ove nosim dok ih ne usmrdim. A onda uzimam novi converse, jer su se ubedljivo najbolje pokazale u eksploataciji. E te patike sam ja trazio,al' na kraju ipak uzeh druge. Edited October 4, 2008 by Sandman Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 (edited) nameravam da pazarim nesto od ova 3 para. owe. Shto se tiche onih dubokih Reebok gore, videla sam slichan model pre neki dan u Dieselu, samo su crno bele, jako su lepe, ali ne znam cenu.. Edited October 5, 2008 by Aes Dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ja ove nosim dok ih ne usmrdim. Ovo su ubedljivo najizdrzljivije patike koje sam imao.Uverices se i sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Јел зна неко ди има да се нађу трешерке? Ал оне трве, пошто ја у граду налазим само неке сребрне, са коскицама, веселим девојчицама и осталим баљезгаријама?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 'Ajmo. Koji bi mazohista nosio ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts