Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije :). Te nemaju metalni bruks i prosiven je djon sto znaci da nema sarafa. Ove koje sada imam su teske, imam ih 5 god i ne mogu da se naviknem na tezinu.

22813swg.jpg

Samo sto su moje trula visnja boja ^_^ .

Posted
Ofo??

101_24489_0.jpg

Да, на тај модел сам мислио. Али, ти си женско, па је и разумљиво да преферираш и носиш тако нешто.

Верујем да су удобне.

Доста сам патика за живота измењао, али ниједне нису биле удобне као кошаркашке Reebok са пена ђоном.

Имам их већ три године...и данас их повремено обучем. Имам осећај као да лебдим на асфалту, чак и када корачам.

Плус ми зглоб чврсто држе и масирају само тако.

Већ сута узимам онај Fred Perry, са претходне стране. Глупо ми је да кажем за које буквално смешне паре ће ме коштати. :D

Posted
Већ сута узимам онај Fred Perry, са претходне стране. Глупо ми је да кажем за које буквално смешне паре ће ме коштати. :D

jesi'l 100% siguran da su oridjidji. fred perry je poznata marka sasvim moguce da postoje klonovi. osim ako su kradene naravno, onda ok :opusteno:

Posted

101% Опипао сам детаљно робу рукама а и очима лично, пре предстојећег пазара. Отето од Жабара, иначе.

Posted
најгрђа варијанта је крадена копија. то показује елементарно непознавање робе од стране добављача.

То причај неком другом, друже ђенерални. :mhihi:

Posted
101_24489_0.jpg

:wub: Vans Slip-on :wub:

Ja imam takve crno bele. I ovih dana planiram da odem do Madnessa da obnovim malo kolekciju slipon vansa (ne moraju biti na kockice, al' videću šta imaju za moju veličinu stopala, uvek nema ničega). :mrgreen:

Posted

Malo su drugacije te Misfits patike, lepo su uradjene ali su jebeno preskupe. :da:

E, da, u Urbanu sam vidjao i Misfits kucne papuce, zift crne sa onim dugim, mekanim dlakama i skull-om. Bolest. :)

Posted

Ja tokom cele godine samo patike nosim, cizme samo ako je sneg do kolena. Sandale/japanke/papuce i ta govna nikada. Cipele sam nekad nosio, sad me mrzi da trazim neke koje mi se svidjaju.

Posted
Malo su drugacije te Misfits patike, lepo su uradjene ali su jebeno preskupe. :da:

E, da, u Urbanu sam vidjao i Misfits kucne papuce, zift crne sa onim dugim, mekanim dlakama i skull-om. Bolest. :)

Te papuce sam htela da kupim :). Samo za Urban trba dubok dzep.

Posted (edited)

ja furam stare adidas nizza. bile su bele, ali kad sam ih oprao jednom, postava je pustila boju i postale su roze pa sam ih ofarbao u sivo conditionerom za tamnu kozu u spreju(zadrzale su tu boju nakon 4 godine), ne mogu da nadjem sliku na netu, uglavnom, stari vintage model, starke varijanta samo sa adidas prugama i drugacijim oblikom gume, meni su inace 100 puta lepse od starki a i kvalitetnije i izdrljivije su (nosim ih 5 godina)

kad sam ih odneo kod nekog matorog obucara da ga pitam za farbu za tekstil posto se tesko nalazilo to u banjaluci rekao je: "uu to su dobre patike" :D

imam i adidas superskate hemp plave koje su naravno potpuno raspadnute i ljudi beze od mene na ulici kad idem u njima

posto imam neke glupave dugacke pertle na tim patikama, uvlacim ih unutra, a posto su patike busne ko svajcarski sir jednom mi je izvirila pertla iz patike jedno 10cm i zapeo sam i pao

edit: inace ne volim da nosim nikakvu markiranu odecu/obucu osim adidas patika (sa kojih ponekad skinem pruge ako mi dosade), a pogotovo ne mogu da smislim vans.

Edited by MudriPanj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...