Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) ne postoje bolje patike od starki...ovo su neke govnjive imitacije caka tejlora... Od ovih danas postoje, razjebu se za par meseci. Nosim starke vec 9 godina. Edited April 5, 2009 by Night's Blood
Footog Qpoos Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ne bih rekao...ja imam 2 varijante...letnje obicne i zimske kozne...u principu samo starke i nosim...godinama...i eventualno vansare najobicnije moguce,jednobojne...
Bejbe Kompajler Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ne postoje bolje patike od starki...ovo su neke govnjive imitacije caka tejlora... Totalno... Starke arčim već ravno 6 godina.... kojekakve modele. Imam čak i neke od tepiha (bar ih ja tako zovem)... legendarne su patike. Inače, želim ove Kobejn starke
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Najlepse su klasicne starke.Bez ikakvih natpisa,anarhije,kuraca,palaca... Uopste mi to saranje patika ide na nerve.
Bejbe Kompajler Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 i to kažeš samo zato što su moje omiljene starke one sa ukrštenim znakom anarhije i mira baksuzu mali
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Nisi bila odavno u Smederevu...Udjes u prodavnicu obuce kao da si usao u cirkus.Posebno su skejterke kriminalne. Mozda nabavim duboke crno bele starke,vec duze vreme se razmisljam.
:matija Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Mene isto strasno smaraju kosturi i to ukrasavanje patika uopste.
SkullKrusheR Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ja imam ove: i ove: i jedne ovakve stare, koristim ih za fizichko: sad sam u potrazi za converse weapon patikama.
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) Prve su fenomenalne!!! Ove druge sam ija trazila ali nije bilo broja za mene. A trece mi se ne svidjaju, ne volim taj 'ofucani' fazon. Best ever! Edited April 5, 2009 by Night's Blood
SkullKrusheR Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 te trece sam kupio u pre tri godine i josh uvek mogu da ih nosim, ali samo na fizichko i na basket jer se raspadaju po shavovima, i pukla je na jednoj malo guma napred.
johnnyzzz Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 starke su sranje, mnogo ih volim ali mi se pocepaju za par meseci a cena im je nabudžena isuviše, naravno, pričam o onim najobičnijim, ništa koža sado mazo lepard gepard cirkus kurac palac... ono, obične...
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 @johnnyzzz- Danas su stvarno loseg kvaliteta, ali i ja ih volim i moram uvek da imam 1 par najobicnijih.
Grob Bez Dna Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 sad sam u potrazi za converse weapon patikama. os moje?
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Takve su već godinu i po dana, a kupljene su pre 3 godine. xD They used to be black.
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) Jel su vremenom postale takve ili je to fora sa 'ofucanim' koje sad imaju da se kupe ? Edited April 5, 2009 by Night's Blood
Brynhildr Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jel su vremenom postale takve ili je to fora sa 'ofucanim' koje sad imaju da se kupe ? Postale su takve. Bile su ovakve: Ko bi rekao... :)
мать Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 ne znam dal je neko vec komentarisao: otvorena je Converse radnja (vec sam se nameracila na 1 par starki ) u tc "usce", a i office shoes (na 1 par baletanki, ili kako se to vec zove,) i aldo... videla sam u njujorkeru plitke crne starke za <800 din
Ni! Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 A trece mi se ne svidjaju, ne volim taj 'ofucani' fazon. Auh, ja volim. Negdje sam i postavila sliku svog para iz '04... Jesu se ofucale*, ali i te kako mogu da se nose. *Vrlo su malo pocijepane, ali recimo da se više ne razaznaje boja - ja ubjeđujem ljude da su plave, ljudi mene ubjeđuju da su sive, a Nevena (Brunhilda) tvrdi da su ljubičaste. x)
Night's Blood Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 (edited) Ima jedan model, nove su ali su odradjene tako da izgledaju ofucano, na te sam mislila. I ja sam imala mastilo plave ali su za pola godine skroz izbledele i izgledale sivo . Edited April 5, 2009 by Night's Blood
Recommended Posts