Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ti si lud ako išta kupiš u New Yorker-u, bolji je buvljak 100x. Zar ih nema po Madness-u, Urban Shop-u i sl?

Ja sam kupio svasta u Newyorkeru, i jedino sam se pokajao za neku majicu sa srebrnim slovima, naravno print je krenuo da se ljusti i popizdeo sam :)

Ali to nije tema ovde.

Posted

Ne'am pojma, nisam ništa kupovala tamo... ali znam da su ljudi bili strahovito nezadovoljni kvalitetom... Tally Weijl u isti koš. Ali ako može da nađe broj, ništa mu drugo ne preostaje... I ne mogu da vjerujem da nema negdje drugo da se nađu slip ons. U čemu je fora? Nije valjda da po BGa kupuje u: Madnessu, UShopu i NYorkeru? Nikola, jesi gledao u Avanguardiii Stingu? Tamo imaju veliki izbor obuće.

Posted (edited)

Ja sam uzeo poslednji 46 par u Reflexu, i to za 2200 (u Madness-u su iste takve bile oko 3700).

Tako da Ball, overi Reflex jos jedared, mozda je stiglo :D

Edit: Reflex u Uscu.

Edited by Simm A)))
Posted

Reebok Classic и Air Max су најудобније патике, ал' то је мнооооого далеко од вашег стила...

Posted

A mozda za muskaraca (a i za muskarca :P) al sta ako zenska nosi?! Ne lupajte :mrgreen:

i dalje je gej :(

Reebok Classic и Air Max су најудобније патике, ал' то је мнооооого далеко од вашег стила...

Reebok Classic su mnooooooooooooooogo dobre patike

Posted

i najlepse...

Posted

Raspale mi se starke posle 5 godina i 8 pranja u ves masini i farbanja... Nego jel zna neko gde ima da se kupe za 2000 ili slicno? Duboke naravno.

Posted

Не стављај култ у исти џак са тим џиберским срањем...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...