Patriarch Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 (edited) Al' su im nabili cene, jebote. Ja sam ove moje duboke platila 10.000 din. ja sam prošle godine isto platio 10 soma... bolje kupiti čizme u army shop-u, veća je ponuda, a i kvalitetnije su čizme... meni su se dobro izgulile na par mesta, a da ih nisam nešto puno ni nosio... Edited October 28, 2009 by Patriarch
Brynhildr Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 U army shopu sam nekada davno kupila steel čizme, koje su se raspale za manje od godinu dana.
Ni! Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Imam iste te Steel stare preko dvije godine, stalno ih nosim (po terenu, koncertima, "kroz pustinju i prašumu") i ne samo da se nisu raspale, već, kad su čiste, jedva da se i vidi da su nošene.
Kokopelli Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 I moje Steel su stare +5 godina samo zato što sam prestala da ih nosim posle god dana nakon što su kupljene Nekvalitetan im je đon, jer je počeo vidljivo da se troši nakon pola godine...
Brynhildr Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 (edited) Pogotovo to, kad sam ih kupila bio je ogroman, a za pola godine je pola đona otišlo. Edited October 28, 2009 by Brynhildr
Ni! Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Meni na svim cipelama brzo "ode" đon, jer krivo gazim... :/
-Mare Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Meni se to desava sa kineskim File papucama. Bio neko u Mednesu skoro? Kakva je "nova" kolekcija?
Night's Blood Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Zelim ovakve, ali ne lakovane.
Sugar Overdose Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 drugarica ima takve,guess-ove,predivne su
Night's Blood Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ma sramota, nemam ni jedne cipele sa stiklom, amozda mi zatrebaju. Ali dolaze u obzir samo takve sto sam postovala, jednostavne, lepe i elegantne. Bitno mi je da stikla nije jako velika. Fora je u tome sto ja ne znam gde da trazim takve cipele, svuda je samo neki kic.
Kokopelli Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) ? I baš su povoljne: http://www.officesho.../rocket-dog/749 Mada su mi i ove super: http://www.officeshoes.rs/model/cipela/rocket-dog/38 Edited November 15, 2009 by Kokopelli
Zen Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ne volim rocketdog jer koriste sve vestacke materijale, za cipele je ipak koza najbolja stvar, bar po mom misljenju. NB rekla bih ti gde da pogledash, al po BG ako te to zanima.
Darja Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 obozavam sitklu,ove gore nisu lose......sto veca stikla,to duze noge izgledaju,definisano
MissionVao Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Nista lepse nego kad ribi iskoce definisani listovi na nogama
Srlandand Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 ^ Ja samo Converse cepam- trenutno koristim zimske kozne starke(stare, obicne crne starke i jedne one star. Ove zimske sam imam vise od godinu dana, nosao ih celu jesen, zimu, pola proleca, pa sad opet jesen i k'o nove su.
Footog Qpoos Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 konversice su najbolje patike...bilo da li su na fazon starki ili na neki drugi...
Shamandalie Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Moze li neko da mi objasni zasto su svi poludeli za UGG boots? U cemu je tajna? Meni su ovakvi modeli pomalo bizarni. U Sibiru bi vec imali smisla, ali u Australiji, ne vidim poentu.
-Mare Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 konversice su najbolje patike...bilo da li su na fazon starki ili na neki drugi... Definitivno jedne od najkvalitetnijih patika.
MissionVao Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 (edited) @Shamandalie: ja se to pitam od kako sam ih videla pre hiljadu godina u nekoj americkoj video tvorevini otprilike najbolji odnos vreme razmisljanja/horor efekat. Bilo sta gore bi moralo dugo da se smislja. Jbno ruzno. Izgleda da nisu nesto tople posto ih tamo nose i na 20+ stepeni. Edited November 20, 2009 by MissionVao
Kokopelli Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 (edited) Fora sa pravim UGG čizmama je što zimi griju nogu, a ljeti hlade. Prave UGGsice su australijski prozovod... Dakle, nastale tamo gde nema snijega (ili ga ima jako rijetko). Noslili su ih surferi po plažama. Napravljene su tako da ne propuštaju kišu, ne snijeg.U međuvremenu su vjerovatno modifikovane kako bi odgovorale potrošačima na ostalim geografskim tačkama i u ostalim geografskim uslovima. Pa Pamela ih nosi na plaži Cijena im je prilično visoka, oko 200e recimo. Meni se nimalo ne dopadaju, ali eto, kao, funkcionalne su. http://www.emubootshop.com/womens-emu-boots.asp Edited November 20, 2009 by Kokopelli
ShinigamY Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Converse zakon, nema bolje Sluze me celo leto, evo sad jesen, nigde vodu ne propusta... Koza, full onako dizel Josh sam nabacio bele pertle i to je to 1
obsessed by cruelty Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Ја сад носим старке неке, и мартинке (не из фазона него јер сам их добио од друга). Иначе потпис оно горе за старке, много су добре.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Hehe,imam iste konversice,samo sto su umesto belih,zeleni motivi.One i stare adidaske na tu foru su majka.Ovo ostalo golo govno.Imao sam i vans i globe.Uzas koliko su lose.Kostaju boga oca,i to su profi patike samo za skejt i nista vise,ma ni do prodavnice s njima da odes...na Vans-u mi se djon raspao posle 6 meseci.a ove adidaske i konversice mogu godinama da deljem,neunistive su. Hteo sam d'uzmem neke cizme,sad za zimu,za ekstremnije uslove,al da promenim vec jednom,da nisu vise martinke,neke vojne il one shellys...i uzeh ove. Magnum precision v-lite. Odlicne su,svidjaju mi se,preudobne,super djon,ne propustaju vodu,i nemaju nista metalno na sebi,tako da ne brinem o promrzlinama koje sam prezivljavao do sada. 1
Recommended Posts