Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@feyd: koliko su udobne? ne kupuju mi se identicne nego me cisto zanima za taj oblik cipele :da: tipa jel moze opusteno da se proseta par km ili su uzbrdice/nizbrdice pakao?

udobne su, dovoljno da provedem ceo dan u njima. komplikovano je bilo u subotu uvece, posto nisam sela celu noc - stajanje je quite jebeno, mada je moguce da je to do mene, koja sa razmazila noseci ravne cipele mesecima. iance, radim danima, kada sedim, hodam, trcim na bus i slicno su ok, ne dolazim u stan cvileci. ili bar ne cvilim zbog cipela :P

Edited by feyd
Posted

Ma naravno, za 2000 ne mogu biti lose :da:

Ne znam dal da kupujem martinke, obecala sam da necu vise nikad al ovako imam izbor izmedju patika (samo za leto i casual) i cizmi teskih 3-6kg, do kolena. Ipak mi fali nesto 'izmedju' :no:

Posted (edited)

Za priliku kad je kisha ili 5-15 stepeni + da ide i na neke pozerske kombinacije :haha: Mislim imam neunistive Mile Dragic cipele koje su bile i na -10 i u morskoj vodi ali ne idu za pozeraj :D

Verovatno cu kupiti neke kozne patike s 'metalnim' detaljima or smthng... Kacila sam vec ovde neke slike, nikome se nisu svidele :lol:

Edited by MissionVao
Posted

Ene, dadoše ti minjus na pravzi boga, a ti se samo žališ na distanciranos'... Oš' pljus? Ruka ruku mije, cipela glavu čuva... = )

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ja imam one retro adidaske, već 8 godina - a cele... duboke, bele, crveni đon, sa čičak trakom preko zgloba. Kao mladi vukodlak u povratku u budućnost (ne iz Podgorice).

Meni su ove ružne, ali kontam da su odlične za sketba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...