Rehabilitovani Bagrem Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Ovakve ja imam. Platio sam ih valjda 8000 ili tako nesto, ali za sada sam zadovoljan njima, vrede svaku paru. Danas sam pazario ovo: . Hipsteru... Ja nabavih one adidaske koje su skroz na cicak,ipak imaju za nas matorce takve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Dobre ove Trnetove. Ne bih ih, doduše, nosio sa crvenim pertlama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 ja sam se zajebao sto sam na prolece krenuo da kupujem patike...dosli novi modeli,cene skocile...te sto su sada 12 soma,bice za pola godine 6-7 soma... u stvari najbolje vreme za kupovinu patika, zajeb'o si se ako si uzimao novi model, tek krajem zime padaju cene starim modelima (bar sam ja tako video) kada očekuju/kada im stižu novi modeli... to je otprilike pre mesec-dva dana krenulo pa dok se ne rasproda... ja pazario za sport... 5000rsd a mekane su ko duša, nadam se samo da neće brzo da se raspadnu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Јесте да су за спорт али ружне су за медаљу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Niko neće primetiti kada protrčiš u njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 @johnyzzz Dao si 5000 za patike za trcanje, gde ce ti dusa:) Nista u zdravlju da te sluze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) što da ne, jbg, obične starke koštaju 5 vajferta! kakve patike treba da platim skupo? patike za talasanje gradom, hipsterske, skejterske, nešto iz urbanog šopa što košta oca boga jer su urbane, sa ravnim, tvrdim đonom? a da trčim u nekom kršu, da sjebem zglobove i kolena? neka hvala, za ono gde zglobovi trpe ide najbolje i najkvalitetnije što finansije pružaju, za nebitne stvari imam neki krš od 1500rsd... što se tiče lepote to je već individualna stvar, na slici ne izgledaju baš nešto, uživo su meni bomba... možda kombinacija boja nije najbolja ali samo takve su imali moj broj, pošto je u pitanju rasprodaja prošlogodišnjih modela... edit... sada sam izlistao zadnjih par strana, svi modeli mi se uklapaju u opis onoga za šta nikada ne bih dao paru... i ranije je bilo takvih patika, zvale su se simod i bilo je sramota nositi ih... bar su bile jeftine jedino ove trnetove solidno izgledaju, ali ja ne bih dao te pare za njih... Edited March 27, 2011 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 i ranije je bilo takvih patika, zvale su se simod i bilo je sramota nositi ih... Ranije je bilo sramota da se ženi vide noge, pa to ništa ne znači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ja nabavih one adidaske koje su skroz na cicak,ipak imaju za nas matorce takve. cicak je zakon. em me na neki nacin vraca u detinjstvo , em je skroz praktican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Kako ja mrzim te patike sa ravnim djonom. I jeste, lice na ona govna zvana Simod, fuj, da povracas. A vecina tih kao sad "urbanih" patika mi lice na patofne, odnosno ultra pederske su. Starke su takodje sranje, neudobne i smrde noge u njima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ko da 50€ za starke odma u laze lazarevića 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 ako hoces starke,imas u ns za 3500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 nisam prso tolko da kupujem starke, jbg ja treba da idem na liječenje nekakvo, po pitanju obuće sam gori od svih žena, samo gomilam patike Nego, da nije vidio neko ove patike nedje, mislim da sam čitav bg obišao u potrazi za njima, sjećam se davno da su visile po outletima a sad im nidje strve nema. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 jebi ga,starke su najbolje patike meni...nemam ja 13 godina ,pa da ih nosim iz nekog fazona...nosim ih jer su mi leti odlicne,lagane,prijaju mi...mislim da sada furam 7mi par starki...dobro,svako ima drugaciji hod,pa valjda zbog toga nekom priaju,a nekom ne...nisu ti lose te sto si okacio,al ne verujem da ces ih naci...mislim da samo oni "vecni"modeli ostaju zauvek u opticaju...kada prodje sezona,te starije modele k'o da neko pojede...nigde ih vise nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Taman to se i njima desilo izgleda, jbg, a ne sjećam se da sam neke patike ovoliko tražio. A glede starki, ja imam jedan par koji sam davno kupio, iznosao sam ih dosta ali sam nakon par žuljeva shvatio da mi ne odgovaraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 jedina opcija za nalazenje tih patika je da ih pitas da ti naruce...hoce to da odrade ako znaju da ces kupiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Pogledaj u Sport Vision autletu kod sajma ili Adidasovom na Banjici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 ili jednostavno daj kuruzu i njegovim navijacima soma dinara...prebice nekog nesretnika i skinuce mu patike...posle ce da skacu po autobusu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Dobar je i Sport Vision kod Arene, a tamo je i Max Sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) jebi ga,starke su... nemam ja ništa protiv starki, ali ne po aktuelnoj ceni, to je ipak samo parče platna+parče gume... plaćaš trend i brend a ne patiku... pa su onda svi počeli da prave neke stark varijante, to je postalo malo iritantno ali sa druge strane dobro jer mogu da se nađu jako jevtine i to mi se sviđa? ja sam svoj par poludubokih staraka platio 1300rsd i za te pare će fino da posluže... jebeš konvers... ali opet to je patika koja je samo za leto i samo za neobaveznu šetnju, ništa sport, ništa ladno, mokro... Edited March 27, 2011 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Sestra kupila ove, bas su udobne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 ništa sport, ništa ladno, mokro... ...samo do prodavnice i plaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) MMMMMmojeeee <3 <3 Poklekoh u Urban Shopu... lepeeee Edited April 7, 2011 by Machka Naopachka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 A cena - prava sitnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Iron Fist. Nema ih ispod 6000-7000 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts