Jump to content

Obuća

Fex

Recommended Posts

ja sam se zajebao sto sam na prolece krenuo da kupujem patike...dosli novi modeli,cene skocile...te sto su sada 12 soma,bice za pola godine 6-7 soma...

u stvari najbolje vreme za kupovinu patika, zajeb'o si se ako si uzimao novi model, tek krajem zime padaju cene starim modelima (bar sam ja tako video) kada očekuju/kada im stižu novi modeli... to je otprilike pre mesec-dva dana krenulo pa dok se ne rasproda...

ja pazario za sport... 5000rsd a mekane su ko duša, nadam se samo da neće brzo da se raspadnu...

puma-complete-vectana-puma-running-shoes-mens.jpg

• Upvote 1
  • Downvote 1

što da ne, jbg, obične starke koštaju 5 vajferta! kakve patike treba da platim skupo? patike za talasanje gradom, hipsterske, skejterske, nešto iz urbanog šopa što košta oca boga jer su urbane, sa ravnim, tvrdim đonom? a da trčim u nekom kršu, da sjebem zglobove i kolena? neka hvala, za ono gde zglobovi trpe ide najbolje i najkvalitetnije što finansije pružaju, za nebitne stvari imam neki krš od 1500rsd...

što se tiče lepote to je već individualna stvar, na slici ne izgledaju baš nešto, uživo su meni bomba... možda kombinacija boja nije najbolja ali samo takve su imali moj broj, pošto je u pitanju rasprodaja prošlogodišnjih modela...

edit... sada sam izlistao zadnjih par strana, svi modeli mi se uklapaju u opis onoga za šta nikada ne bih dao paru... i ranije je bilo takvih patika, zvale su se simod i bilo je sramota nositi ih... bar su bile jeftine :) jedino ove trnetove solidno izgledaju, ali ja ne bih dao te pare za njih...

Edited by johnnyzzz

Kako ja mrzim te patike sa ravnim djonom. I jeste, lice na ona govna zvana Simod, fuj, da povracas.

A vecina tih kao sad "urbanih" patika mi lice na patofne, odnosno ultra pederske su.

Starke su takodje sranje, neudobne i smrde noge u njima

• Downvote 1

nisam prso tolko da kupujem starke, jbg :haha:

ja treba da idem na liječenje nekakvo, po pitanju obuće sam gori od svih žena, samo gomilam patike :haha:

Nego, da nije vidio neko ove patike nedje, mislim da sam čitav bg obišao u potrazi za njima, sjećam se davno da su visile po outletima a sad im nidje strve nema.

adidas_busenitz_navywht_lg.jpg

• Upvote 3

jebi ga,starke su najbolje patike meni...nemam ja 13 godina ,pa da ih nosim iz nekog fazona...nosim ih jer su mi leti odlicne,lagane,prijaju mi...mislim da sada furam 7mi par starki...dobro,svako ima drugaciji hod,pa valjda zbog toga nekom priaju,a nekom ne...nisu ti lose te sto si okacio,al ne verujem da ces ih naci...mislim da samo oni "vecni"modeli ostaju zauvek u opticaju...kada prodje sezona,te starije modele k'o da neko pojede...nigde ih vise nema...

jebi ga,starke su...

nemam ja ništa protiv starki, ali ne po aktuelnoj ceni, to je ipak samo parče platna+parče gume... plaćaš trend i brend a ne patiku... pa su onda svi počeli da prave neke stark varijante, to je postalo malo iritantno ali sa druge strane dobro jer mogu da se nađu jako jevtine i to mi se sviđa? ja sam svoj par poludubokih staraka platio 1300rsd i za te pare će fino da posluže... jebeš konvers... ali opet to je patika koja je samo za leto i samo za neobaveznu šetnju, ništa sport, ništa ladno, mokro...

Edited by johnnyzzz

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...