Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lijepe.

Ja sam na maturu išao u k-swiss, jer sam se u cipelama jednostavno debilno osjećao.

Odelo i cipele?Da,to je bas debilno.Patike i odelo su mnogo normalnija varijanta.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Ne znam,meni licno su pantalone i patike bilo kakve vrste nespojiva kombinacija abominacija.Pogotovo sako i patike,to ja ne mogu shvatiti.To je meni u istoj ravni kao i naprimer trenerka i kozna jakna.

Posted

Sako i patike definitivno jes abominacija u bilo kom slučaju. Ja sam za ovo namjerno uklapao da mogu na patike, pantalone su navigare crne a ne neki komunjarski-predsjednik-opštine model. Da imam kakvu sliku valjanu online postavio bi je, mrzi me sad da kopam po kompu i uploadujem, nije tolko bitno.

Posted

Ne znam,meni licno su pantalone i patike bilo kakve vrste nespojiva kombinacija abominacija.Pogotovo sako i patike,to ja ne mogu shvatiti.To je meni u istoj ravni kao i naprimer trenerka i kozna jakna.

Sako i patike definitivno jes abominacija u bilo kom slučaju. Ja sam za ovo namjerno uklapao da mogu na patike, pantalone su navigare crne a ne neki komunjarski-predsjednik-opštine model. Da imam kakvu sliku valjanu online postavio bi je, mrzi me sad da kopam po kompu i uploadujem, nije tolko bitno.

:da:

Zato sam ja uzeo neke cipele,bas sam ono :cool:

A odelo mi je crno sa tamno sivom kosuljom i crnom kravatom B)

• Upvote 1
Posted (edited)

JEBOTE :lol:

Zato sam ja uzeo neke cipele,bas sam ono :cool:

A odelo mi je crno sa tamno sivom kosuljom i crnom kravatom B)

Samo da znaš pička si ne staviš li sliku u ful odijelu. :haha:

Edited by Andrija Smith
Posted

To se u opštoj lingvistici zove magijska funkcija jezika, kad ti fraze poput jebanja mame nose određenu težinu čak i kad se upotrebe u šali. To je pogotovo izraženo u primitivnijim krajevima, kojih dotičnom ne manjka.

• 3 weeks later...
Posted

Сисај га, Куруз је ишао у оделу и белим ципелама.

u belim cipelama?pravi si rom,definitivno...

kada smo vec kod obuce...provalio sam sto ribe nose neke cipele/sandale,neki kurac...dole nemas nista,samo neki tanki djon,a od clanka ka gore imas neki materijal...krajnje nelogicno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...