Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l' znate mozda gde se mogu kupovati patike online?Pretrazih ceo ovaj patuljak-grad,nigde nista vece od 46.

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

• Upvote 13
  • Downvote 2
Posted

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

:haha::haha::haha::haha:

Posted

@Nightsblood

Koliko si platila te? Znam da grubin dosta dere, imamo njihov program u firmi, ali nisam taj model videla.

Posted

@Nightsblood

Koliko si platila te? Znam da grubin dosta dere, imamo njihov program u firmi, ali nisam taj model videla.

Platila sam 4500, apoteka u kojoj sam narucila trenutno daje neke popuste, inace je oko 5000. Npr. u Grubinovoj radnji u NS su 5200. Imas na sajtu sve modele, a ako negde naidjes na katalog mozes videti koje boje nude. Ove kao moje imaju u vise boja, i braon su jako lepe.

Sajt

• Upvote 1
Posted

Anatomska obuca ftw, za nekoga ko je na poslu 8 sati na nogama ovo je odlican izbor. :D

Grubin. Stigle danas, jako su udobne.

IMG20110621_001.jpg

i ja sam kupila ove, samo sa sivim kaisevima. :pivopije:

imam i papuce njihove od pre sto godina i ne razdvajam se od njih. nesto najudobnije ikada. jake su im cene, al' nije da se ne isplati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...