Night's Blood Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Otkud ja znam. Moja logika je bila, ove Adidas sluze svrsi a kostaju samo 4490. Da sam bas zapela za skuplje ili North Face, lutala bih da nadjem pa bih videla da li ima ili ne. Njih sam nasla guglajuci pa mi se svideo taj model.
MissionVao Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 To je toliko glup nacin trazenja da nemam reci Mislim kad vec nisi u fazonu da porucis s neta. 2 2
marcoman Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 (edited) one adidas su ti odvratne, ove north face deluju prilicno kul edit: zapravo sam prilicno sokiran da istoj osobi mogu da se svide i jedne i druge Edited February 17, 2012 by marcoman
Zen Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Nećeš izlaziti iz njih. Imam 4 para patika za šetnju, skoro da samo Makserice nosim. Ne postoji udobnija obuća. Potpisujem. Moja dvojka je trajala dosta dugo. Razmisljam se da ih nabavim opet, al boje su mi bezveze. Koristio sam ih za hodanje, trajale su jednu sezonu. Hodanja. Meni toliko traju svake skejterske patike. Pu.
Night's Blood Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 (edited) To je toliko glup nacin trazenja da nemam reci Mislim kad vec nisi u fazonu da porucis s neta. Mislim, izvini. Hajlajtuj me molim te. one adidas su ti odvratne, ove north face deluju prilicno kuledit: zapravo sam prilicno sokiran da istoj osobi mogu da se svide i jedne i druge Svasta se ,meni svidja jbg. Edited February 18, 2012 by Night's Blood 1 1
Vic Rattlehead Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Imaju li u BG igdje da se uzmu Vans authentic crvene? 2 1
kuruz Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 (edited) Imaju li u BG igdje da se uzmu Vans authentic crvene? http://imgs.inkfrog.com/pix/baybayshoes/Vans-Authentic-Red-1.jpg Kombinacija starki i bakinog kolača. Edited February 19, 2012 by Underkuruz 3 2
Oak Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 I ja planiram na leto da uzmem, samo ne crvene Mnogo lepe patike
Talvi Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 I ja planiram na leto da uzmem, samo ne crvene http://maxcdn.fooyoh.com/files/attach/images/1048/264/798/004/vans-zumiez-chukka-low-1.jpg Mnogo lepe patike Vrh su. Crvene su za http://lookatmyfuckingredtrousers.blogspot.com/
soul wandering Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Ja patike godinama nisam kupila, mislim da je ove godine krajnje vreme, ali bice jebeno, nista mi se ne svidja.
Night's Blood Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Ja taj problem imam sa cipelama, ne svidjaju mi se ni jedne ravne. Patike najvise nosim.
soul wandering Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Pa dobro, baletanke neke dolaze u obzir, to i nosim kad bih ravno. Zapravo imam dvoje starki od pre sto godina, pa i njih izuzetno obujem, mada mislim da je bi trebalo konacno i normalne patike da uzmem. Bas cu razgledati ovih dana, a ti ako imas neku preporuku slobodno je daj 1
Footog Qpoos Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 evo ti preporuka...ne pitaj kako sam ih nasao...
soul wandering Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 haha pa kapiram i ja da ce opet biti converse neki, nema sanse da kupim ista drugo. duboka patika u svakom slucaju 1
Footog Qpoos Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 (edited) konvers i vans su najbolje patike...i to ne one skupe...obicne,da nisu neke budzene...vans imam od 2008e...platio ih 3700,bile na popustu,bio samo moj broj...samo im se djon izlizao,a to moze da se sredio odlaskom kod obucara...jedne konvers imam od 2008,od kraja godine,moze se reci i da je 2009a...malo su pocele da se rasivaju,al nista strasno...ako kupis skupe patike,raspasce se do sledeceg coska...i nemojte ljudi kupovati u planetinim radnjama nista...to su fals modeli koji se sklapaju bog zna gde...one modele koje oni imaju u radnji nema na sajtu najkija,adidasa,riboka... Edited February 20, 2012 by Footog Qpoos
johnnyzzz Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 ako kada kažeš konvers misliš na starke moje iskustvo je obrnuto - počnu da mi se cepaju posle par nedelja... i ne postoje jeftine konvers starke... sa druge strane, noname starke za 800 din mi traju već oho ho bez ikakvih defekata...
Јарослав Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 duboka patika u svakom slucaju Тако треба! Само олд скул, само Спид Метал, само кец!
soul wandering Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Listam temu , i da znas da za sad vode tvoje crno-bele konvers duboke. 1
Night's Blood Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 (edited) Converse ima lepe modele, ali umeju da omanu sa kvalitetom. Adidas i Nike su najkvalitetnije i najudobnije. Mada ja sam imala srece sa Reebok patikama koje sam skoro kupila, jer su uglavnom sranje. Btw, meni sutra stizu one Adidas cizme, nadam se da se necu pokajati. Edited February 20, 2012 by Night's Blood
Јарослав Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Listam temu , i da znas da za sad vode tvoje crno-bele konvers duboke. Патике могу само да похвалим. Удобне су, није хладно у њима, изузетно су јаке... Баш дуго времена нисам имао такав квалитет.
LoveHateLove Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 ako kada kažeš konvers misliš na starke moje iskustvo je obrnuto - počnu da mi se cepaju posle par nedelja... i ne postoje jeftine konvers starke... sa druge strane, noname starke za 800 din mi traju već oho ho bez ikakvih defekata... Aposultno se slazem. Ja sam nosio do sada samo starke ali zato sto su mi se svidjale a ne sto su bile kvalitetne. Mislim ko uopste moze od takve obuce i da ocekuje kvalitet, platno,guma i lepak. Jos uzmi u obzir bezobrazno visoku cenu koju su im nabili zadnjih godina, neka hvala. Ja inace nisam neko ko unisti patike za par meseci, znale su adidas i ostale da mi traju bukvalno dok mi ne dosade pa ih bacim, inace nikad nisu pucale, rasivale se i slicno. To mi se jedino sa starkama desava. Dovoljno je da ih nosis jedno leto i vec ce da puknu bar na pregibu a za godinu, dve izgledas kao klosar u njima. Inace drugar mi rece da starke u Americi mogu da se uzmu za 15$, a kod nas 50evra, kul... Inace nosim samo duboke patike. Ove plitke mi izgledaju kao bapske, da ne kazem bruslijevske
Machka Naopachka Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Aj što se raspadnu, al što su neudobne u tri lepe... samo kožne starke su mi iole bile ok udobne
LoveHateLove Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Da u pravu si. I ja imam jedne kozne, imaju ulozak unutra za razliku od ovih obicnih...zato i nisu za bilo kakvu duzu setnju, otpadaju stopala.
Recommended Posts