Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzela magnumke u pamperu

Aleksandar je kralj, odrzao mi je prezentaciju komplet proizvodnog programa i dobila sam poklon zimske carape uz magnumke :D

Posted

Nisi ti, nesrećo, video pravu zimu, čim tako pričaš

Jok ti si. Kažem da su dobre za zimu i kišu s obzirom da su patike. Ne propuštaju vodu sem u baš esktremnim uslovima. Naravno, ne mislim ih nositi na snijegu od pola metra.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Trt. I nije neka ponuda.

Ja sam svoje Asics Patriot uzela u nekom novogodišnjem turbo popustu u Tref sportu za novu 2011. Jes' da ima skoro dve godine od tada, ali nisu ni plate mnogo porasle odonda. :P

Ne smem da brojim koliko su kilometara te patike prešle, hodanje, trčanje, vožnja bajsa, planinarenje, ma verale su se i po stenama oštrog kamenja uz obalu mora, nošene po gradu besomučno, 3-4 puta prane u veš mašini.. I dalje su u odličnom stanju (svaki put kad se operu izgledaju kao nove, nisu se ni unutra pocepale) i i dalje su mi omiljena obuća za neformalne prilike za 3 godišnja doba :wub:

Edit: Mada, možda i jeste ok ponuda, s obzirom na to koliko su izdržljive, a lake i udobne

Edited by jelchica
Posted

Нисам имао појма да су тако добре. Хтео сам да узмем Nike+ због оног додатка за Ајпод, али су најмање 10 хиљада + тај уређај 3200.

Оне ће ми бити само за трчање, имам осам пари патика. :haha:

Posted

па то је следеће

Edit: Mada, možda i jeste ok ponuda, s obzirom na to koliko su izdržljive, a lake i udobne

цене су иначе језиве последњих месеци, не може ништа нормално да се нађе за мале паре

аутлети пропали тотално

Posted

Obuca je nikad nekvalitetnija a skuplja. Onaj Dajhman u Uscu izbegavati, jesu jeftini, ali s razlogom. Ja pazarih dobre duboke cipele u Robi di kapa za nekih4-5000, za zimu ovu taman.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...